Müzik HaßerLeri Mod Adayıyım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DeeRPaRtY

IRC Operator
Reaction score
0
2. Kez Müzik HaßerLeri ßöLümü A.Mod. Adayıyım..

YorumLarı ALaLım

:goz:

forumdan defalarca kez sınırsız banlanmış birisin alper..
seni severim bilirsin ama bu özelliğe sahip birinin mod. olmasınada karşıyım açıkçası..
o yüzden oyum eksi'dir..
(-)..

Deer Üzgünüm Ama Yönetici Olmak İçin Fazla Agresif Ve Çok Çabuk Sinirlenen Birisin Ayrıca Bir Çok Kezde Ban Yemişsin Sitede Şimdi Doğruya Doğru Bu Şartlarda Yönetici Olmanı Doğru Bulmuyorum Açıkcası Malesef (-)

seni fazla tanımıyorum sitede fazla görmedim belki hiç görmedim ama bilmiyom

Neyse banlanmışsın ama 4.898 mesajın var akıllanmışsın Benden +1

Gerçekten (+) vermek istediğim birisin.

Demiştim en son. Sen söylenenlere aldırma ve bu başlığa cevap yazma arkadaşım. Sonuna kadar arkandayım.

(D+E+E+R)

forumdan defalarca kez sınırsız banlanmış birisin alper..
seni severim bilirsin ama bu özelliğe sahip birinin mod. olmasınada karşıyım açıkçası..
o yüzden oyum eksi'dir..
(-)..

Öncelikle sizden alıntı yaparak örnek vermek istedim..Çünkü ban konusunu gündeme getirenler ufak bir ayrıntıyı gözden kaçırıyorlar...Bizler insanız ve bizi insan yapan kusurlarımızdır.Kimseyi geçmişte yaptıgı birşey yüzünden bugun yargılayamazsınız.Kural dışlı bir şey yapmıstır banlanmıs cezasını çekmiştir ve bugün burdaysa önemli olan budur.Yapıcı değilde kırıcı bir tavır takınmanızı eleştiriyorum arkadaşlar.

(+) 1907 :goz:

çok agresifsin

hemen hertürlü şeyde karşı çıkıyorsun

ilk önce kendini sevdirmen gerek

- sonsuz ( malasef)

ƒιятιηα;2215464' Alıntı:
Öncelikle sizden alıntı yaparak örnek vermek istedim..Çünkü ban konusunu gündeme getirenler ufak bir ayrıntıyı gözden kaçırıyorlar...Bizler insanız ve bizi insan yapan kusurlarımızdır.Kimseyi geçmişte yaptıgı birşey yüzünden bugun yargılayamazsınız.Kural dışlı bir şey yapmıstır banlanmıs cezasını çekmiştir ve bugün burdaysa önemli olan budur.Yapıcı değilde kırıcı bir tavır takınmanızı eleştiriyorum arkadaşlar.

(+) 1907 :goz:

Bilmiyorumz siz nasıl değerlendiriyorsunuz fakat burada görev almak için konu açan üyeler ''geçmişte yaptıkları,foruma verdikleri katkı ve forumdaki duruşuyla değerlendirilir..''

bunun yapıcılıkla,kırıcılıkla bir alakası yoktur..
deerparty benimde sevdiğim üyelerden birisidir fakat defalarca kez forum kurallarını ihlal ettiği gerekçesiyle banlanmış birinin,üyelerden forum kurallarına uymasını ne derece isteyebilir veya hakkıdır ?

olaya lütfen biraz olgun bakın..
iyi forumlar..

not:alıntı yapıp cevap verecekseniz özel mesajı kullanın lütfen..
konuyu daha fazla bulandırmayalım..

O böLüm için gereken biLgi ve tecrübenin fazLası var sende.
++

modumsu insan :)

müziğin sesine doğru yakLa$tım ve kapıyı açtım....kar$ımda şapkaLı ve eLinde telefon ile birilerine mesaj çekmekle me$guL bir barmen göRdüm :durdurun evet o kişi aLperDi :goz:

ve müzik sesi sabaha kadar kesilmeden devam etti...... "adam RapMaster yhaa (=

deer dai sen bu işi bence en iyi şekilde yaparsın çünküm,sen Tek bir müziğe bağLı değiLsin o yüZden aRkanDayım :clap

\,\,/,/,
\\ - - //
(--O-O--)
----------oOOo-(_)-oOOo----------

+++

----------------Oooo----------
oooO (...)
(.....) ) /
\ ..( ( /
\_)..​

daha çok fazla tanımıyom zaten müzik haberlerine de pek girmem açıkcası ama az önce baktımda bayağı konun var sadece ilk sayfaya baktım:D en azından sabitte bile konun var ama agresifmişsin biraz neyse fazla uzatmıyım bendende (+)

+1
Sen ßu i$i ßecerirsin Rap Master:)

+ 1903 Deer , Ceza Haberlerimi Kapamiycaksan Tabe :p:p:p:p

=)) hayirli olur insALLAH

o diilde sen mod diilmiydin la saten :D

Seni Tanımıyorum. GördükLerim'e göre Dosyan faLan Kabarıkmış. Agresifmişssin. bu beni İLgiLendirmiyor. ama Kendin'i düzeLtmen Forum'da SeviLmen'i SağLayabiLir. Ben İnanıyorum. Hiçbirşey İmkansız değiLdir. +1925 ;)

Eğer Bazı Kişilere 2. şans Veriliyorsa . Deepparty de verilmesinden yanayım...

(+)

insanlara bu şansın verilmesinden yanayım =) ki deerinde artık akıllandığını umuyorum... en azından o da mod. talebinde bulunduğuna qöre eskisi qbi davran(a)micanı bilmesi qerektiğini umuyorum
+
o bölümle aşırı bir ilqisi var bunun qözlerden kaçması olanaksız...

neyse + bnden =)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri