Müzik HaßerLeri Mod Adayıyım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gereksiz postLar siLindi.. Bu dk 'dan sonra 2. bi mesaj yazan uyeyi cezaLandırıcam söyLemedi demeyin..

[-]............[-]

Konunun ßa$ında Müzik HaßerLeri Mod Adayıyım Diye ßeLirttim..

ßen Kendi PostLarımı Gereken Ki$iLer Gördükten ( 1 Gün ) Sonra SiLiorum.. O PostLarda SmodLar GöreßiLir..

SizinLe Ne Sorunum OLaßiLirki..? AsıL Size Sormak Lazım.. Derdiniz Ne..?

Bir Önceki Daha a$ırı oLduqum DönemLerde + weren $irine, $imdi Neden - werior ..?

crazyboy'La Hiç ßi Zaman ii oLmadıkki.. $imdi Sorunumuz oLsun.. Kimse Kimseyi Sewmek Zorunda DeqiL..

Ewet Sorunda Orda ßeni Hiç Tanımadıqınız HâLde Muaßßetimiz oLmadıqı HaLde Kendinizden NasıL ßu Kadar Eminsiniz..? AnLayamıorum..

1. Yaptıqım ßi KuraL ihLaLi Göster.. Son ßanLanmamdan Sonra.. ( En Son Ne Zaman ßanLandıqımıda ßiLmiosundur Yha.. Neise.. )

2. Verdiqin Linkte ßen Post Göremedim.. KLon Dediqin ÜyeLikLe DeeRPaRtY Türewi NickLer.. Alper Enqin OLduqumuda CümLe aLem BiLiyor.. KLon ÜyeLik ALıpta Forumda YaptıkLarımıda Siz DeqiL SmodLar Daha ii ßiLir.. ßen KLon ÜyeLikLerLe ßu Forumda PayLa$ım Yapmaya Dewam Ettim..

3. VeriLen 2. $ansı Ne Kadar ii KuLLandıqımı ßeni Tanıyan(!) Sen DeqiL.. Forum SmodLarı Daha ii ßiLior.. Cünkü OnLar Tanıor ßeni..

4. Tutturmu$$unuz Kaßa UsLup.. Kimin Aqzından Cıktıysa Artık.. Göster ßakaLım Kaßa UsLupLu oLduqum ßi Post.. Tanımadıqın Ki$i Hakkında Yorum Yapma..

Sonuc OLarak Emin OL Sen ReeL'de Benim Sewiyeme GeLemessin..

Ve Eni$tenize OLan Sayqıma Verin..

Ondan DoLayı Size YazacakLarım Bu Kadar..

Siz Siz OLun Tanımadıqınız Ki$i Hakkında Yorum Yapmayın.. Tıpkı ßenim Sizin Hakkınızda Yorum Yapmadıqım Gißi (;[/B]

sen şimdi o linkteki konuda yorum yapmadın yani ölemi :saskin

gir o konuya bi yorumlara bak. orda aLp€r.€nq adında bi üyeliğin var. eminim sen şimdi diyeceksin ki ip adresleri aynı değil. ıspatla.. ve bende seni o klon nickin üzerine tıklayıp "daha fazla mesajını bul" dediğinde müzik haberlerinde aRock'ci Teoman..!
adlı konuya attığın "

aLp€r.€nq;2178753' Alıntı:
BanLı oLmam Senin Bu Kadar Rahat oLmana Mani DeiL Neron (=

http://hackhell.com/showthread.php?p=2178753#post2178753

postu gösteriyorum.. bu aLp€r.€nq kim acaba hee ? tanışıyomusunuz bari :durdurun

dediğim klon üyeliklerinden biri bu. sen bu üyeliğinle

http://hackhell.com/showthread.php?t=327149&page=2

bu konuya da yorum yapıp üstüne üstlük bir de DeeRPaRtY nickinle teşekkür ediyorsun.
sen yönetici olmak istediğine eminmisin ?

ve kalkmış bir de benim yorumuma alıntı kapıp "kapak olsun diyorsun"

bu da sana kapak olsun :goz:

bu sebeplerden dolayı (-) veriyorum.ve bu msjım silinmesse sevinirim. çünkü klon üyeliği olduğunu gösteriyorum..

evet ben seni tanımıyorum oyüzden sadece forum içindeki davranışlarını yazdım
emin ol reel de senin gibi birinin seviyesine düşmek istemem :biggrin

istersen kırmızıkız ın tlfnundan yollladığın tehdit msjlarınıda veriim..ki sen şimdi her zaman ki gibi ben öle bişe yapmadım dersin. ama bizler okuduk o msjları.emin ol...

seninle uğraşan ben deilim benimle uğraşan sensin.bu postumada cvp yazma konu yeterince bulanmış zati.bu saatten sora nasıl mod olmayı düşünüyosun oda düşündürücü..
beni tanımıyosanda bidaha hakkımda yorum yapma çünkü ciddi anlamda sinirlerimi bozuyosun seninle muhattap olmak istemiorum :victory

ßi Önceki werdiqin Link YanLı$tı Onda Yorumum Yok.. ßa$ka NickLe..

ßen Ne Diorum Alper Enqin OLduqumu CümLe aLem ßiLior.. we O Mesajında ßana OLduqunu..

Neron'La Aramdaki Samimiyetten DoLayı İstediqim Gißi Konu$urum.. Bundan Sanane..?

aLp€R_€nq NickLi ÜyeyLe Tanı$mıoruz.. ßizzat Kendisiyim..

YöneticiLik iCin Gereken Tüm ÖzeLLikLer ßende OLduqu İçin ßu Konuyu Actım Zaten ßuraya..

KLon ÜyeLiqin ßana Ait oLduqunuda Herkes ßiLior.. ßende ßeLirtiorum Zaten.. Sen Daha Neyin Pe$indesin :)

Forum içinde Ne Kadar Tanıorsun ßeni..? :)

ßan SebepLerimi SöLe.. ßi$ey SöLe ßanada İnandır Artık ßizi :)

ßırak ßu ReeL Ayak i$Lerinide.. ReeL'de Herkes ßenim we Senin Konumunu ßiLior..

Kırmızıkıza Yazdıqım Tehdit MesajLarını wermessen Adam DeqiLsin.. Hady..!

NasıL Tehdit Etmi$im ßakaLım ßi..

Nie 1 Ki$i Yetemiomuda ßana Kar$ı.. 3-5 .. 10-15 Ki$i Cephe ALıosunuz..?

SeninLe Uqra$mam Cünkü.. Sen ßana HackheLL Romantizm Modu Kopuk Dadı'dan ßa$ka ßi$e İfade Etmiosun (;

Mesajına Cewap Yazmak Zorundayım Cünkü..

İstediqiniz $eye ULa$makta ßiraz Yardımcı OLayım ßari.. Madem O Kadar Kasıosunuz..

ßu Saate Kadar Mod OLmayı Dü$ündüm.. ßu Saatten Sonrada Dü$ünüorum..

N'oLur ßenimLe Muaattap OL.. N'oLur ßenii KâLe aL Kopuk Dadı AbLa..

Kendimi $u Anda ßi Neßze oLsun a$aqıLık Görüorum.. Seßeßi iSe..

* Daha 9 Ay Öncesine Kadar Forum KeLimesinin AnLamını ßiLmeyen..

* Php Nedir..? HtmL Nedir..? Code Nedir..? B Nedir..? Img Nedir..? Embed Nedir..? BiLmeyen..

* Her $eyi Cok ßiLdiqini Sanan.. Ama Hiç ßi$ey ßiLmeyen..

ßirine ßu Kadar KeLime Yazıorum..

ßen Her Gün ßuraya ßasit C-p Yapıp Yazıya 2 Renk weripte Konu Acmadımmı Die ModLuqa Uyqun Görmüorsun ßeni..

ßen ßu Forumda KLon ÜyeLikLe ßuLundum SebepLeri Ne ßiLiomusun..?

KLon ÜyeLikLe Konu Acmaya Dewam Ettim.. Baqımı Koparmadım Hiç..

En Son Neden ßanLandın ßiLiomusun..? we Daha Önceden Hanqi SeßepLerden DoLayı ßanLandım ßiLiomusun..?

Sınırsız Neden ßanLandım Cewabını SöLiyim.. Esmere Küfür Ettim Die ßanLandım Sınırsız..

DiqerLerinde Neden ßanLandım.. ßöLe Senin Gißi Her $eyi Cok ßiLen ßöLüm ModLarı Yüzünden.. $u Anda Coquda Yok Zaten ßurda..

Ama Haksız OLduqum Yerde Özür DiLemesinide ßiLdim..

Siz Her $eyi Cok BiLdiqi Sanan Ama Hiç ßi$ey ßiLmeyen TipLerden Hep Uzak Durdum..

Onun için Sende ELinden qeLeni Ardına Koyma Amacına ULa$maya CaLı$.. (;

ßenimde Son Cewabım oLacak ßu..

ÜyeLerin YorumLarını Yönetimin Kararını ßekLemeye Dewam Edioruz..

Hep ßirLikte İzLeyeLim Hep ßirLikte GöreLim :)

yazını editliyecektim geri editLemeden çıktım yazdığın yazıyı bir mod oalrak yazmışş oLmasaydın şu anda banLıydın...
enemy bir mod gibi davran ve mesajını editLe...

Єηєму;2242940' Alıntı:
Moderatör Değilim. Banlayabilrsiniz.

üslubundan doLayı 3 gün cezaLısın o zaman

Kopuk şirine sen.akıllı olun.uğraşmayın benle.kıllık yapmayın bana.eniştenize dua edin siz (maximus u kastedio).hakkımda konuşmayın rahatsızlık yaratırım..!

bir diğeri de
ya adam gibi durun yada elinizden geleni ardınıza koymayın

deerparty nin tlfnundan kırmızkızın tlfnuna ben ve şirine adına gönderdiğin msjlar..

bakalım bu msjları veremeyen mi adam yoksa bi bayana bu tür konuşma yapan birmi adam!!!

yahu bu kadarda oLmaz diyorum bugün herKesin birbirLeriyLe oLan sorunLarımı geLdi akLına anLamadım Ki...
konu başka yönLere çekildiği için konu kapanmıştıR. ki oya yada oyLara ihtiyacın yok sanırsam..
heRkes seni çok iyi biliyor. ve bende şunu söylüyorum..
Deer gerçekten sevdiğim bir insansın ama modLuk bu değiLdir..

Kusura bakma Genco mesajının üstüne yazıyorum.. Konu gerçekten çok komik yerLere geLmiş.. Forum dı$ı ßeni ırgaLamaz.. Deerparty'nin istedigi böLüm için verdikLeri beni iLgiLendiriyor Bir insandan hem nefret ediLip hem seviLirmi Deerparty apaçık örneği.. BöLüme oLan iLgisi yeterLi onun için +1 ama forum geneLi için yeterLimi bunun kararını adminLer vericek.. Hakkında hayırLısı.. Yorumum Biraz geç oLdu kapandıktan sonra yazabiLdim..
Tekrar özür Genco..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri