Mısır 4 Filistinliyi Katletti

qqmetinqq

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
Mısır emniyet güçleri Gazze sınırındaki 4 Filistinliyi katletti.

Mısır güvenlik güçleri, Gazze sınırındaki tünellerden bir tanesine zehirli gaz sıktı. Gazze muhabirimiz Muaz Amur, Mısır güvenlik güçlerinin bu eylemi neticesinde, tünellerde bulunan Filistinlilerden 4 tanesinin yaşamını yitirdiğini, 7 tanesinin de yaralandığını bildirdi.

Mısır güvenlik güçleri, ayrıca sınırdaki tünellerden bir tanesini, patlayıcı maddeler kullanarak havaya uçurdu.

Bilindiği üzere Gazze'deki Filistinliler, Mısır ve İsrail'in uyguladığı ambargodan ötürü rafah sınırına kazılan tünellerle ihtiyaçlarını karşılamaktaydılar.

Kaynak: velfecr

moralim bozuldu la şimdi...Tünelden gelen yiyeceklerle yaşamaya çalışıyolardı onuda engellediler.Mısıra şaşırmadım zaten siyonistler tarafından işgal edilmiş bir yer..

Mısırı aslında patlamıs mısır siyonist demekte haklısın.

Kahrolsun israil ve onun işbirlikçileri.

kaynak olarak gösterdiğin siteyi biraz dolaştım da bana pek iç açıcı bi site gibi gelmedi

Ansayfada asker üniformasıyla 5 yaşında bir çocuğun resmini koymuşlar altında da şu yazıyo: GÜNÜN FOTOĞRAFI: Kudüs İçin Bir Mücahid Daha Hazır.

aslında ısraıl fılıstın arasındakı dawada ısraıl haklı!!!! ama mısırın bu tutumu uzucu

kaynak olarak gösterdiğin siteyi biraz dolaştım da bana pek iç açıcı bi site gibi gelmedi

Ansayfada asker üniformasıyla 5 yaşında bir çocuğun resmini koymuşlar altında da şu yazıyo: GÜNÜN FOTOĞRAFI: Kudüs İçin Bir Mücahid Daha Hazır.

anlayabilmen için orda yaşaman gerekiyor sanırım.Belkide o çocuğun tüm sülalesini öldürmüş israil nerden biliyon?

anlayabilmen için orda yaşaman gerekiyor sanırım.Belkide o çocuğun tüm sülalesini öldürmüş israil nerden biliyon?

5 Yaşında bir çocuğa silahı savaşı aşılamanın neresi doğru? Neyi yaşayıp anlıycam? İsrail yaptığı zulmü ben de biliyorum. En az senin kadar Fİlistinli kardeşilerimin ben de yanındayım ama, bu resme de normal diyemezsiniz.

kudus_ordusu.jpg

allam yha bırı daha cıktı..bakın arkadaslar zamanın fılıstın tprakları ısraıle satmadı mı!!! yaser arafat wardı o zamanda da!!! cocuk dedıgın cocuk dogurtacaka yasta!!! lafını bıl oyle konus!!!

allam yha bırı daha cıktı..bakın arkadaslar zamanın fılıstın tprakları ısraıle satmadı mı!!! yaser arafat wardı o zamanda da!!! cocuk dedıgın cocuk dogurtacaka yasta!!! lafını bıl oyle konus!!!

hangi siyonist anlattı sana bunları..? yoksa sana tarihi israil okulundamı öğrettiler?

Geri