Maçtaki yorumsuz foto..satılık hakem..

hakemin anası zaten hırvatmış . hakeme rağmen ve türkleri sevmeyen tüm gerizekalı avrupalılara kapak olsun bu zafer

adi şerefsiz ne yanlış kararlar verdi .allahtan yan hakemler onun kadar şerefsiz çıkmadı

χ∂αηтє23χ;3076929' Alıntı:
ya ne alakası var ki

sempatik hakem

içiniz ne kadar fesat ya

Bu resim ne demek söylimmi sana
Hakem şunu demiştir" Sizin için elimden geleni yaptım ama gene türkler kazandı üzgünüm"

Bizden biriydi tam hatırlamıyorum ismini herhalde sabriydi hırvat oyuncudan birisi bizimkinin çenesine kramponla vurmuştu ,o pozisyonda %100 kırmızı kart vermesi gerekiyodu hakem sadece faul verdi işte sana örnek, jeton düştümü?

fanatik oLmayın arkLar,yeniLeni teseLLi etmek (maç sonu) normaL bir insan davranışıdır.. Bunu bizim futboLcuLarımız da yapar,hakemLer de.. Büyütmeyin..

Peki ya haksız yere yenilen 2 sarı karta ne diyosun [ Arda&Tuncay] bu damı fanatiklik ??

yaa adamlar ağlayınca üzülmüştüm
ama şimdi kendime kızıyorum bunu gördükten sonra
zaten biz o maçta 15 e 11 oynadık
haklı bir galibiyet aldık

tuncay a durduk yerde sarı kart çıkardı aynı hareketi rakip takımda yaptı ama hiç işte

arkadaşlar bütün yorumları okumadın 2,3,4 beş on sayfa hakarete varan seviyesiz yazılar ne yapmaya çalışıyorsunuz yok şerefsiz yok satılık hakem

bunun adı milli heyecan fln değil şurda üslubunuzu koruyun editleyin çirkin yazılarınızı

arkadaşlar bütün yorumları okumadın 2,3,4 beş on sayfa hakarete varan seviyesiz yazılar ne yapmaya çalışıyorsunuz yok şerefsiz yok satılık hakem

bunun adı milli heyecan fln değil şurda üslubunuzu koruyun editleyin çirkin yazılarınızı

Yalan mı peki?
Hakemler biz yenilelim diye ellerinden geleni yapıyolar sarı kart yemeyen adam kalmadı nerdeyse
Onlar kramponla bizimkinin çenesine vurdu,biride tuncayı sırtından attı %100 penaltıydı vermedi daha neler neler sayarım sana beni konuşturtma
Böyle hakemlere dümdüz gidecen arkadaş

Geri