Maddnesss ten şikayetçiyim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

€rd@ls10

Altın Üye
Reaction score
0
Burada paylaşım yapıyoruz.
arkadaş iki de bir Kendi kafasına göre forum kurallarını moderatör ayaklarına değiştiremez.

daha biraz önce

http://www.hackhell.com/komik-ilginc-resimler/574850-yurdum-insani-yine-guldurdu.html

verdiğim konuyu kapattı.Bir çok arkadaşın da aynı görüşte olduğuna inanmaktayım.Peki ben konuyu herteldene mi acacaktım yani.....biri bana izah etsin.Sanki mecliste kanun çıkarıyoruz uygundu değildi biz uygun olup olmadığını sanki bilmiyoruz . .biz burada emek veriyoruz paylaşımda bulunyoruz.yapacaksa adam gibi yapsın modluğnu .ikide bir forum kuralları diye saçma sapan işlerle uğraşıp durmasın .

örneğin post kasmak yasak tı ya......

http://www.hackhell.com/geyik-amp-mizah/561657-geyikampmizah-bolumune-mod-alinacaktir.html

5- Üyelerin konularına hit sağlamak amacı ile konuya gereksiz post atması yasaktır. Bunu yapan üye uyarılır. Devamı halinde cezalandırılır.

yazıyor konu sahibi moderatör biri 4 defa konuya post atıyor diğer üyeleri saymıyorum bile bunları söyleyince arkamızdan ana avrat küfür ediyosunuz di mi yazık...

gerçi kimi kime şikayet ediyoruz di mi

bi örnek.kendisi mod olduğundan çok gerekli postlar atmış arkadaş.yani kendi bölümünün kurallarına :eek:ha çok uygun davranmış.başka bi üye olsa eminim ki postlarını gereksizs diye silerdi.

Tek kelimeyle Yazık....daha diyeceğim çok şey var ama değmez...

ilgililere duyurulur

BöLüm KuraLLarında yapıLan DeğişikLikten Sonra; AçıLan Konu BaşLığına Uygun ResimLer İstenmesine ve Bu NedenLe KonuLarın KapatıLaması Gerektiği Fikrine Saygı Duyarım.Bölüm Modu OLarak KuraL DeğiŞikLiği Yapmak ve Bunu UyguLamak OnLarın İnsatifiyetinde. Fakat GeneL AnLamda Tutum Ve davranışLarda Madneessin Objektif Tutum SergiLemediği Görüşündeyim.Bu Düşüncemi Zaman zaman S.ModLarLa PayLaştım.SmodLarLa PayLaşmadığım ve Aynı DurumLarda FarkLı YöneticiLik TavırLarı SergiLediğinin ÖrnekLerini İsteniLdiği Takdirde SunabiLirim.

BöyLe Bir Şikayet BaşLığı ALtında SıkıntıLarımı bende BeLirtmek İsterdim. Fakat Forum ModeratörLerini ULuorta TartışıLmasını Uygun Görmediğim İçin, Bu YoLa Başvurmadım. Madem Sözkonusu Şikayet BaşLığı AçıLdı BunLarı Söylememek Uygun OLmazdı.

Konuyu merakla takip ediyorum. Bundan sonra mesaj yazmasını beklediğim bir kaç kişi daha var. isterseniz isimlerini sayayım......

€rd@ls10;4270160' Alıntı:
işte taraf olduğun bu kadar açık ve net ...çünkü aklınızdan geçenler belli sen işine bak.

Önce sen haddini bil. Bana işimi öğretmeye kalkma. Benim kadar işine bakan biri daha yok bu forumda....

Şikayetine teşekkür eden bir çok kişinin ismine bak. Bu güne kadar benim bölümümde paylaşım yapmışlar mı? Bir haksızlığa uğramışlar mı? Kimsiniz sizler?

Şikayetler toplansın, hepsine cevap vereceğim....

Önce sen haddini bil. Bana işimi öğretmeye kalkma. Benim kadar işine bakan biri daha yok bu forumda....

Şikayetine teşekkür eden bir çok kişinin ismine bak. Bu güne kadar benim bölümümde paylaşım yapmışlar mı? Bir haksızlığa uğramışlar mı? Kimsiniz sizler?

kimseden teşekkür falan beklemiyorum...ihtiyac da duymuyorum.sadece bir sıkıntıyı problemi dile getirdim senin keyfi uygulamalarını anlıycan ....

.senin bölümüne konu açıp açmamak o kadar önemli değil ben forumun birçok bölümüne konu açıyorum

şikayetim hakkında önerin görüşün varsa yazarsın .İsimler çok mu önemli belli ki isimler bu kadar çok ilgilendiriyo seni

bak arkadaşın Leke de sana teşekkür etmiş:)

Şikayetler toplansın, hepsine cevap vereceğim....

Hakan Kardeşim; Gerek PM'Lerde Gerekse BöLümün ŞikayetLeri BöLümünde, Gerekse Burda Takındığım UsLuba gayet Özen Gösterdim.Seni ve Diğer ModLarı Küçük Düşürecek İfadedeLerden ÖzenLe Sakındım.Yukarıda ki Mesajında İşaretLediğim BöLümünü İçinde BuLunduğun Ruh HaLine Veriyor ve Bu tarzın Sana Yakışmadığını BeLirtmek İstiyorum

bırak abi erdals heryerde her saniye şikayeti var kaale bile alma bence adam kaç yaşında ama adam olmayı öğrenememişler hergün yaygaramı yapılır bi forumda ya? ben şahsen sıkıldım modlar sıkılmadı heralde..siyasettede aynı senaryo geyik mizahdada herteldendede...

€rd@ls10;4270180' Alıntı:
bak arkadaşın Leke de sana teşekkür etmiş:)

Biz burda Bazıları yokken - ' Teşekkür Et ' butonuna 20 kere tıklayıp 20 Teşekkür Üst üste edebiliyorduk .
Bizim için Buton vs Çokta Önemli Değil
:hhmanD

bırak abi erdals heryerde her saniye şikayeti var kaale bile alma bence adam kaç yaşında ama adam olmayı öğrenememişler hergün yaygaramı yapılır bi forumda ya? ben şahsen sıkıldım modlar sıkılmadı heralde..siyasettede aynı senaryo geyik mizahdada herteldendede...

bi sen eksiktin SimatiC benim yaram yok.yarası olan gocunsun

Erd@ls10

Geyik ve mizah bölümünün tüm alt başlıklarında en fazla paylaşım yapan üyelerden biri sensin. Bunları pm yolu ile de konuştuk..

Bölümde yüzlerce paylaşımın durmakta. Hiç birine dokunulmaz. Çünkü kurallara uygun paylaşımlar.. Bir çok konunu da kapatmışımdır bu güne kadar. Daha önce verildiğinden yada istenilen kriterlere uymadığından...

Erdals çok çocuksun walla ne diyim ama şunu bil senin ve senin gibilerin şikayetlerinden sıkıldım anladınmı kafam ağrıyor siz yaygara yapınca sizden başkada yok forumda zaten 3 yaşındaki çocuk yapmaz senin yaptıgını...

Erd@ls10

Geyik ve mizah bölümünün tüm alt başlıklarında en fazla paylaşım yapan üyelerden biri sensin. Bunları pm yolu ile de konuştuk..

Bölümde yüzlerce paylaşımın durmakta. Hiç birine dokunulmaz. Çünkü kurallara uygun paylaşımlar.. Bir çok konunu da kapatmışımdır bu güne kadar. Daha önce verildiğinden yada istenilen kriterlere uymadığından...

ben konum kapatldığı zaman verildiyse veya haksız isem itiraz ettim mi sana.söyle bakalım hakan bey kardeşim ..yurdum insanı güldürdü.... diye başlık atıp konuyu vermişim kurala uymayan nedir.

Erdals çok çocuksun walla ne diyim ama şunu bil senin ve senin gibilerin şikayetlerinden sıkıldım anladınmı kafam ağrıyor siz yaygara yapınca sizden başkada yok forumda zaten 3 yaşındaki çocuk yapmaz senin yaptıgını...

çocuk olan sensin ...daha dün o arkasından gittiğin abin hakkında ne diyordun
şimdi ne diyorsun.şimdi onları söymeyeyim burada:durdurun.yeri değil .ben şikayetimi bildirdim o kadar
sana ne oluyor ki o bölümün modumusun:) demokratik hakkımı kullanıyorum seni ilgilendirmiz.nasılsa kanunlar kurallar forumdada geçerli öyle değil mi:göz:her vatandaş şikayet etme hakkına shiptir benim bildiğim.....:D

€rd@ls10;4270205' Alıntı:
çocuk olan sensin ...daha dün o arkasından gittiğin abin hakkında ne diyordun
şimdi ne diyorsun.şimdi onları söymeyeyim burada:durdurun.yeri değil .ben şikayetimi bildirdim o kadar
sana ne oluyor ki o bölümün modumusun:) demokratik hakkımı kullanıyorum seni ilgilendirmiz.nasılsa kanunlar kurallar forumdada geçerli öyle değil mi:göz:her vatandaş şikayet etme hakkına shiptir benim bildiğim.....:D

bende demokratik hakkımı kullanıyorum senden şikayetçiyim bütün gün şikayet konuları meşgul ederek milletin kafasını şişiriyosun yeter ya biraz foruma ara verde tatil yapsın millet kafasını dınlesın sıkıldı herkez senden..

Kurallar Belli Daha Ne Konuşuyorsunki Madness Bu Bölüme Moddur Ve İstediği An ve Saniye Bölüm Yararına Kuralları Değiştirme Hakkı Vardır ve Zaten Görevide Budur Bende Senden Şikayetçiyim Böle Saçma Bi Konu Açtığın İçin Hadi Bakalım Nolacak :)

Sen ßari Yapma erdaL..

SizLer Şikayet edeceksiniz ki ßizLer Prim YapaLIM Artık SinirLenmek Kızmak GeriLmek Yok edin edin Şikayet edin :hhmanD

MisKeti ÇaLINMIŞ Cocuk Gißisiniz. Şuraya Konu Açıp Forumun Neden Dengesini ßozuyorsunuz ANLamiyorum. Atın Moda Pm Cvp mı vermiyor SmodLarımız Ne güne Duruyor..

bende demokratik hakkımı kullanıyorum senden şikayetçiyim bütün gün şikayet konuları meşgul ederek milletin kafasını şişiriyosun yeter ya biraz foruma ara verde tatil yapsın millet kafasını dınlesın sıkıldı herkez senden..

sana ne ki .isteyen bakar istemeyen bakmaz :hhmanD.çok mu ilgilendiriyo seni bu kadar:)senin kafan şiştiyse bana ne.:durdurun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri