Madem eksik var bende adaylığımı koyuyorum

bence yapabilir + herzaman karısılasıyoruz orada :goz:

biraz daha zaman a ihtiyacın var şu an destek yok

bence de oraya bir tane a.mod yada mod'a ihtiyaç var ve bence bu sen olmalısın ama diğer arkadaşımız cehennem'e olmasın demiyorum,
hakeden kazansın,benim gönlümden sen geçiorsun.. ;)

olmaman için hiç bir sebeb yoq..

eger kabul edilirse HH ailesi icin daha da faydali olacagina eminim aktug¨un:goz:

bölüm eski modççolarak senin bölümle ilgilendigini çok iyi biliyorum arkadaşım resimler bölümünde çok aktiftin sahsen benim oldugum dönemlerde adaylıgını koymuş olsaydın oyum + olcaktı son zamanlarda hh pek giremedim ama oyum sana yinede + hayırlısı neyse o olsun dostum +++++++++++++++++

Aktuğ' Alıntı:
CHI€F' Alıntı:
tüm geyik mizah forum ve alt forumlarda toplamda 29 konun 57 msj ın var kendi konularında bana göre yetersizsin yeterlilik kıstasını merak ettim simdi :)
chı haklı.daha açtığı konular henüz yetersiz.
Geyik mizahı çok ii takip eden birisi olarak son bikaç gündür cehennemi orada görüyorum.bence daha pişmesi gerek
-1907
ilginç

ama yinede +1 :)

konularını gerçekten severek takip ediyorum

Benim merak ettiğim birşey var,bölüm modları orada eksik olduğunu beyan etmişler..acaba bu aday arkadaşımıza neden yorum yazmamıslar anlayamadım,anlayan biri olursa hepimizi aydınlatırsa sewinirim..Yani gerçekten ihtiyaca göre mod alınıyosa aktugda olabilir ama tek kelime yorum yazmamıslar... ama yok biz cehennemi mod yapıcaz,o yuzden aday yaptırdık diyorlarsa bişi diemem ....

σ∂ууѕєυѕ' Alıntı:
Benim merak ettiğim birşey var,bölüm modları orada eksik olduğunu beyan etmişler..acaba bu aday arkadaşımıza neden yorum yazmamıslar anlayamadım,anlayan biri olursa hepimizi aydınlatırsa sewinirim..Yani gerçekten ihtiyaca göre mod alınıyosa aktugda olabilir ama tek kelime yorum yazmamıslar... ama yok biz cehennemi mod yapıcaz,o yuzden aday yaptırdık diyorlarsa bişi diemem ....

eweeeeet gelelim konuya...öncelikle kimsenin ayrım yapıtığımızı düşünmesini istemiyorum.biz oraya bi mod gerektiğini düşündük we aklımıza ilk önce aktuğ la cehennem geldi
şu anda geyik bölümü en zor bölüm yani arama bakımından...
oysa komik resim bölümününde çoğu kişi hangi resmin werilip werilmediğini bilir...
bence yani benim düşüncem cehennem geyik bölümüne daha uygun önceden arama yapıyordu...sen ise daha çok komik resim weriyodun...
kimse cehennemi mod yapacağımız yönünde dedikodu çıkarmasın!!

şimdi ody abi demiş ki nie modlar nie yorum yazmamış...
samimi söylüyorum konuyu görmedim
ody abi sölemeseydi belkide görmicektim...
esmer ablaya gelirsek nerdeyse 3 güne yakın nete girmiyo herhalde ama onun neden yazmadığını yada yazamadığını bilemem...

ben bide şeyi anlayamadım...
neden aday olduktan sonra geyik bölümünde sık sık arama yapmaya başladın aktuğ abi şahsen ben önceden arama yaptığını pek görmüyordum.haaa yapmıyosun demiyorum tabi ki yapıyodun ama bence cehennem daha dikkatliydi...

benim gönlümden 2nizinde mod olması geçiyor...
ama karar yönetime kalmış
ben yine oyumu weririm ki ayrım yapmadığım görülsün
+1

saygılar....

ayrıca biraz acele ettin gibi hiç deilse o konunun üstünden 1 hafta geçseydi...
bu seni misilleme yapmış gibi gösterir!!!

edit: benim hakkımda böyle düşünmenize üzüldüm
ody abi beni bilir bu forumda kimseye başka biri yüzünden ayrım yapmadım yapmamda...

Geri