Madem eksik var bende adaylığımı koyuyorum

Benden de Tam Destek +1

Aktuğ Seni Sevdiğimi BiLirsin Ama Lütfen Bu SözLerimi YanLış AnLama;

Bence şu anda Yaptığın, tamamen egoistLik.. Cehennem e Saygı Gösterip , Onun YoLuna Taş Koymamak İçin ŞimdiLik Sessiz KaLabiLirdin.. OLgunLuk Bunu Gerektirir... Bu OLay OLmasaydı Sana Desteğim yüzde yüz olurdu...
Fakat Yaptığın Bir Mod. Adayına Yakışmadığı İçin -1907.. Üzgünüm Kardeşim

tam destek hep destek kardeş !!!!

+11111111111111111111111111111111111111111111111

+1..................
+2..................
+3..................
diye gider bu böyle sana özel:goz:​

A.k.A_EjAy' Alıntı:

eweeeeet gelelim konuya...öncelikle kimsenin ayrım yapıtığımızı düşünmesini istemiyorum.biz oraya bi mod gerektiğini düşündük we aklımıza ilk önce aktuğ la cehennem geldi
şu anda geyik bölümü en zor bölüm yani arama bakımından...
oysa komik resim bölümününde çoğu kişi hangi resmin werilip werilmediğini bilir...
bence yani benim düşüncem cehennem geyik bölümüne daha uygun önceden arama yapıyordu...sen ise daha çok komik resim weriyodun...
kimse cehennemi mod yapacağımız yönünde dedikodu çıkarmasın!!

şimdi ody abi demiş ki nie modlar nie yorum yazmamış...
samimi söylüyorum konuyu görmedim
ody abi sölemeseydi belkide görmicektim...
esmer ablaya gelirsek nerdeyse 3 güne yakın nete girmiyo herhalde ama onun neden yazmadığını yada yazamadığını bilemem...

ben bide şeyi anlayamadım...
neden aday olduktan sonra geyik bölümünde sık sık arama yapmaya başladın aktuğ abi şahsen ben önceden arama yaptığını pek görmüyordum.haaa yapmıyosun demiyorum tabi ki yapıyodun ama bence cehennem daha dikkatliydi...

benim gönlümden 2nizinde mod olması geçiyor...
ama karar yönetime kalmış
ben yine oyumu weririm ki ayrım yapmadığım görülsün
+1

saygılar....

ayrıca biraz acele ettin gibi hiç deilse o konunun üstünden 1 hafta geçseydi...
bu seni misilleme yapmış gibi gösterir!!!

edit: benim hakkımda böyle düşünmenize üzüldüm
ody abi beni bilir bu forumda kimseye başka biri yüzünden ayrım yapmadım yapmamda...

Canım torunum..seni bilmezmiyim,bu konuya bu kadar hassas yaklaşacağınada emindim..Ancak birşey dikkatinizden kaçmış sanırım;Eğer orada bir mod ihtiyacı varsa tek bir adayın ortaya cıkması yanlıs olurdu,bu sonucta bir seçim ve seçimlere tek aday girmesini yanlış buluyorum,bence pek misilleme olarak görmemek lazım,iyi olan kazansın demek daga uygun düşer bence :)

Madem Açik War Sende bu Bolumde Kendeni Bence Kanıtlamıs Bır İnsansın +1905 DIorUm KaRDeş

alish' Alıntı:
Aktuğ Seni Sevdiğimi BiLirsin Ama Lütfen Bu SözLerimi YanLış AnLama;

Bence şu anda Yaptığın, tamamen egoistLik.. Cehennem e Saygı Gösterip , Onun YoLuna Taş Koymamak İçin ŞimdiLik Sessiz KaLabiLirdin.. OLgunLuk Bunu Gerektirir... Bu OLay OLmasaydı Sana Desteğim yüzde yüz olurdu...
Fakat Yaptığın Bir Mod. Adayına Yakışmadığı İçin -1907.. Üzgünüm Kardeşim

üstad yazdığımı iyi okuyamadın sanırım.ben 2 kişi yetişemiyoruz önceden 4 kişi rahattık sözünün üzerine adaylık koydum.
zaten niyetimdede bu var yani bölümde 4 kişi olmak
saygılar

Aktuğ' Alıntı:
üstad yazdığımı iyi okuyamadın sanırım.ben 2 kişi yetişemiyoruz önceden 4 kişi rahattık sözünün üzerine adaylık koydum.
zaten niyetimdede bu var yani bölümde 4 kişi olmak
saygılar

Dostum Sende Benim Yazdığımı İyi AnLamamışsın... Bende ErteLiyebiLirdin Diyiyorum.. Neden Aday OLdun Gibi Bişey SöLemek Haddime Düşmez Zaten :goz:

+10000 daha :)

Bu kardeşimiz de olsun.

5 tane olsun mod noolmuş yani?
Fazla fazla olsun dönüşümlü kalırlar. Konu başlığı da modsuz kalmaz böylece.

İkisi de iyi insanlar. İkisi birden olsun bence.

ben Aktuğ"un konu acmasına qızmıştım cünqi zamansızdı sadece misiLLeme yaparmış gibi cehenneme o actıqtan bir saat gecmeden onun acmasını hic tasvip etmemiştim vede şu saate qadar yorum yapmamı$tım..

Saten Aktuğ ba$qa sitede $uanda modLuq yapıyo vede faZla lafı uzatmadan -1 diyorum bu benim qararımdır.. ben onun qararına nasıl saygılı oLduysam ondanda benim kararıma saygılı oLMasını beqliyorum :)

http://www.imageturk.com/goster.php?res=91d01edc2cc3d59fb5afz.JPG

hala ordamısın sen ??? ben bu mewzu çoktan çöpe gitti zannediodum :)
+++++ hiçkimseyi yaptığı karardan dolayı yargılamadım.sonuna kadar saygı duyarım tabiki.
Saygılar...

başka forumda mod olduğunu bilmiyodum benim şahsen sempatik bakmadığım bi durum
aşağıya yazdığımın da üstte belirttiğimle bi alakası yok aktuğ
+1 demiştim ama cehennemin seçilişinden sonra bence şuan için ihtiyaç yok

Geri