A.k.A_EjAy' Alıntı:
eweeeeet gelelim konuya...öncelikle kimsenin ayrım yapıtığımızı düşünmesini istemiyorum.biz oraya bi mod gerektiğini düşündük we aklımıza ilk önce aktuğ la cehennem geldi
şu anda geyik bölümü en zor bölüm yani arama bakımından...
oysa komik resim bölümününde çoğu kişi hangi resmin werilip werilmediğini bilir...
bence yani benim düşüncem cehennem geyik bölümüne daha uygun önceden arama yapıyordu...sen ise daha çok komik resim weriyodun...
kimse cehennemi mod yapacağımız yönünde dedikodu çıkarmasın!!
şimdi ody abi demiş ki nie modlar nie yorum yazmamış...
samimi söylüyorum konuyu görmedim
ody abi sölemeseydi belkide görmicektim...
esmer ablaya gelirsek nerdeyse 3 güne yakın nete girmiyo herhalde ama onun neden yazmadığını yada yazamadığını bilemem...
ben bide şeyi anlayamadım...
neden aday olduktan sonra geyik bölümünde sık sık arama yapmaya başladın aktuğ abi şahsen ben önceden arama yaptığını pek görmüyordum.haaa yapmıyosun demiyorum tabi ki yapıyodun ama bence cehennem daha dikkatliydi...
benim gönlümden 2nizinde mod olması geçiyor...
ama karar yönetime kalmış
ben yine oyumu weririm ki ayrım yapmadığım görülsün
+1
saygılar....
ayrıca biraz acele ettin gibi hiç deilse o konunun üstünden 1 hafta geçseydi...
bu seni misilleme yapmış gibi gösterir!!!
edit: benim hakkımda böyle düşünmenize üzüldüm
ody abi beni bilir bu forumda kimseye başka biri yüzünden ayrım yapmadım yapmamda...
alish' Alıntı:Aktuğ Seni Sevdiğimi BiLirsin Ama Lütfen Bu SözLerimi YanLış AnLama;
Bence şu anda Yaptığın, tamamen egoistLik.. Cehennem e Saygı Gösterip , Onun YoLuna Taş Koymamak İçin ŞimdiLik Sessiz KaLabiLirdin.. OLgunLuk Bunu Gerektirir... Bu OLay OLmasaydı Sana Desteğim yüzde yüz olurdu...
Fakat Yaptığın Bir Mod. Adayına Yakışmadığı İçin -1907.. Üzgünüm Kardeşim
Aktuğ' Alıntı:üstad yazdığımı iyi okuyamadın sanırım.ben 2 kişi yetişemiyoruz önceden 4 kişi rahattık sözünün üzerine adaylık koydum.
zaten niyetimdede bu var yani bölümde 4 kişi olmak
saygılar