Mahkeme Kararıyla Kapatılmış Sitelere Girmek İçin kod (uğramadan geçme bence)

sacura

New member
Reaction score
0
.nyud.net:8090/ mesela megaupload Türkiye iplerine yasaklı bunu kaldırmak için http://www.megaupload.com bunun sonuna kodu ekle http://www.megaupload.com.nyud.net:8090/ olacaktır ve tarayıcıya yapıştır.

EMEĞE SAYGI!!!

Bunu çok detaylı yazdım ama bütün arkadaşlar anlasın diye :D :)

NOT:Bazı siteler bu koda önlem almaya çalıştı bazıları sonuç aldı, bazıları alamadı, alan siteler de bu açığın nasıl kapanacağını açıklamadı.

çalışıyor sağol :D

emegıne saglık dostum
faydalı bır paylasım tesekkurlerımızı sunuyoruz.

Eğer verildiyse kusura bakmayın arkadaşlar ben bu forumda yeniyim bakmayıda akıl edemedim ama güzel ve faydalı bir paylaşım bence saygılar...

çalışıyo ama siteye bağlanırken ve konulara girişte çok geç açılıyo. herkeste böylemi acaba.

( CR4CK3R )' Alıntı:
Ben böle bi mesaj gormrmıstım arkadasa tşk Sende biraz ılımlı yaklassan fena olmaz TuRK_HaRD:goz:

forumda aynı şeylerin tekrar tekrar yayınlanması pek hoş değil CR4CK3R

ama değil mi? herşeyin başı araştırma, ben şahsen bir konu açmadan önce

yarım saat konuyu bulmak için uğraşıyorum, eğer gerçekten çıkmazsa o vakit

yayınlıyorum, ki forum çöplüğe dönmesin, diye düşünüyorum şahsen ben..;)

Yinede faydalı bir paylaşım iki saat yok ağ bağlantılarımdı yok şuydu buydu uğraşmayın kardeşim al kodu yapıştır adresin sonuna olduda bitti.

cok saol kardes ben bu yontemi bilmiyordum arkadasların dedigi diger sayfalardada bu yontemden bahsetmiyor eline saglık...

bencede güzel bir paylasim...ellerinize saglik...

Elİne SaĞlik Dostum Bİde Su Rapİde Care Bulunsada BaŞka Derdİmİz Sikintimiz Kalmasa :)

bende vermiştim daha önce başka bir konunun içerisinde... :)

O zaman alkış sana kardeş çünkü ben görmedim verdiysende emeğine sağlık.

bende denedim olmadı ,hatta arkadaşın verdiği megauploadda hazır adres vardı kopyala yapıştır yaptım onu bile açmadı.sanırım bu bi tarz açıkdı ama artık kapatmışlar.

Geri