Mail Hacking Getirdiği Yasal Sorumluluklar !

Valla Ben Hack Prglari İle UĞraŞiyordum Artik TÖbe

abi zaten pek gerekmediği sürece mail hacklemiyoruz..Sanki kaç mail hacklemişiz ki şu ana kadar..:)
Ama cezalar biraz tırsıyor insanı
dediğin giib hellboy o cezaların tr de uygulanacağını hiç sanmıyorum
Adam 7-8 sefer aynı kapkaç işinden yargılanıyor..1-2 ay yatıp çıkıyor..kaldı mail hackleme pehhh...:)ne yani mail hackleme hırsızlıktan çok dha ağır bi suç mu?

Çok önemli birinin mailini hacklemediğiniz veya maddi olarak zarar vermediğiniz sürece tr'de hiç bişe olmas bence..

elin adamının msnini hackliyecende ne olacak?????????

kardeşler baştan söylesenize bundan sonra tövbe bir daha kırmam kimsenin hesabını... 1000den fazla mail adresi vardı hepsini siliyorum.

Dikkat MSN Hack !

Son günlerde artış gösteren MSN adresi çalınmaları ve Kontör İstenmesi ile ilgili olayların Bilişim Suçu Kapsamında değerlendirilmesi nedeniyle Emniyet Müdürlüğü şikayet halinde soruşturma açıyor ve Msn hackleyen kişinin Msnden giriş yaptığı IP adresini Microsoftdan alınıyor ve kişinin kimliğini tesbit ederek hukuki işlem başlatıyor.
Sonuç olarak tazminat yada hapis cezası.

Tüm lamerlere yada heyecan arayanlara duyrulur. Eğer sizinde Msnniz hacklenmiş, böyle bir durumla karşılaşmışsanız Emniyet Müdürlüğü şikayet başvurusunda bulunabilirsiniz.

kimse böyle bişey yapmasın şikayet olduğu takdirde 1 hafta içinde polisler kapınıza dikiliyor benden söylemesi her kuşun eti yenmez

off adamın bırı gecen gun senı bılısım polısıne soylıcem dıodu ses cıkmadı hala ıns. bıse olmaz korktum bı daaa yapmıcam :D ama zalaklıklarına yansınlar hala pc sınde key log war :D

msn hack ı yapan kısı sunu bilki IP sını de gizlemeyi bilir ;) sevgilerimle By-h@Cker

captain_27 sana katılıorum kardeşşş ama genede teşekkürler command

mesajları konu ile birleştiriyorum ; Mail Hacking Yasal Sorumlulukları

BoŞ Versene Ben Bu YaŞima Kadar Yakalanmadim Bu Saatten Sonrada Yakalanmam.. Ama Yİnede SaĞol GÜzel Cezalar :d

benim arkadşın babası gardiyan.Geçn gün 2 tane msn hacker ı yakalamışlar 2 yıl hapis cezasına çarptırılmılar.Yukarıda yazılarların hepside dogrudur.Birde bakrsınz damdasınz dikkatli olun karda yürüyün izinizi belli etmeyin.. SAYGILARLA..

Vallaa.. Ben anlamam zaten birilerinin bişeylerine de durduk yerde saldırmam .
hani bu işin pskopathları var.. adamlar zevk için çalıyo falan.!
onları da bulmaz ya bu cezalar neyse....

Allah cezamı werdi zaten TCK wermese de :D

captain_27 dostum o ip nin kime ait olduu macini gizlesen bile bulunur

sağol ya bunları öğrenmem çok iyi oldu

Geri