Mail Hacking Nasil Yapılıyor ??

Arkadaşlar benım maılım hacklendı edit sadece sıfremı gerı alın yeter benım ıcın lutfen ugrasırsanız sevınırım

Eline sağlık;);) Çevremde çok var. Google'dan bulduğu fason bir programla senin mailini biliyim heklicem felan diyen "dengesiz" çok fazla:D:D

Emeğine sağlık!!!!

şifre gizli soru bölümünün 2.dersi bulunamıyor bi yardımcı olsanız

saol kardeş çok güzel bi konua değinmişsin parmaklarına sağlık

emeğe saygı

emeğe saygı

arkadaşlar ewimdek internetten msn ime gelenmail leri açamıyorum ama başka bi internetten açabiliyorum lütfen yardım edin:(:(:(

emeğina sağlık hellboy... süper olmuş

benim bildiğim msn şifresi kırmak c veya c++ dan olmazmı

cok saol kardeş ellerine sağlık keşke herkes bu çalışmanı incelese ama inan ben hiç bıoyle dosya almama rağmen hallettiler benim msn i ve senden bu konuda bana yardımcı olmanı rica ediyorum lutfen cok onemli ozel msj nı bekliyorum

sevgili hellboy726 öncelikle tesekkurler.. bu sabah ortagımın msn i biri hacklemiş listesindeki herkesten kontör istiyor.. ben murat ım diye
bu elemana dersini verin lütfen cok ayıp: ortagım artık msn adresini kulllanamz mı ya da buna dersini nasıl veriris
ayrıca sizde girip onu halledin adres:

edit....

Batista' Alıntı:
emeğina sağlık hellboy... süper olmuş

benim bildiğim msn şifresi kırmak c veya c++ dan olmazmı

bahsettiğiniz c ve c++ programlama dilidir. kendinize özel bir program yada açık kaynak kodlu bir program 'ı editlemek için bilmeniz gereken dildir. Messenger şifresi kırmakla alakası yok :)

kardeş şu XXS de bir açıklık getirsen süper olacak yaw

supersin baba ProRat super ayrica bazilari hala fake yiyo (Kibrisliyim, hacklediklerim kibrisli arkadaslar, cogunun bole biseyde haberi yok) fakele baya msn hackledim :D ama Trojen gibisi yok bence

abi o hack dosyayı nasıl indireceğiz internetten bi site adı verde gireyim yada site adresi var bende indiriyim hack leyim

ya çok saol kardeş walla ben çok çok çok bi epey yeniyim ve hiçbi halt bilmiyorum :( ühhüü ühhüüüü bu berbat bi durum belki bi şiler öğrenirim bu derslerden :) inşallannn (aminn) ama bazı konular kapamışın :( üzüldüm şimcik neyse derslere devam nolursun yaaa ellerine sağlık defamını 88 gözle bekliyorum....

helal ya

offff ne güzel bisydi bu ya kivirmadan hava atmadan yermeden, detayli uzatmadan aciklayici ne diyim baska 5 dakikada yaptirdin bana herseyi anlatilanlari yaptim ve oldu onmilyonbinkeresagol arkadasim.

sadece bi ricam olcak ben denedim olmadi onun icin senden istiyorum yaparsan cok sevinirim fake kodlarini ingilizce ve almanca olarakda verirsen heryes 4/4 lük diil 10000/10000 lik olcak valla.
simdiden sana bin tesekkürler.

kardeş çok teşekkür ederiz. Çok anlaşılır ve çok mantıklı bir açıklama olmuş. Piyasada bir sürü kendini hecker ilan eden çok bilmiş boş artistler var bu konuda konuşan. Bilgilenmiş olduk. saol:)

Geri