majeste

infatuate

İstirahatte
Reaction score
0
pek göremioruz Hackhell'de onu, sitenin gizli kahramanı Majesteyi tanıyalım bakalım hep beraber, kimmiş =)

3yx26uv.jpg

infatuate:
slm majeste =)

MAJESTE | HACKHELL.COM |:
a.selam

infatuate:
nasılsın ? keyfin nasıl ?

Teşk ederim iyiyim fena sayılmam,sen nasılsın?

infatuate:
bende iim =)

infatuate:
biras anlatırmısın bize neler yapar majesteleri ?

hım...Ben Muhasebeciyim,genelde çalşırım,Hafta sonu da genelde gezerim =)

infatuate:
nişanlınlamı geziosun =)

evet,nişanlımla beraberim genelde,onsuz gezemem=)

infatuate:
ne güsel =)

evet çok güzel =)

infatuate:
peki nişanlandıktan sonra farklılaşan şeyler oldumu hayatında ?

evet fazlasıyla,ben hayatımı ikiye böldüm biri nişanlanınca,ikincisi nişanlandıktan sonra en güzeli ikincisi,insanın herşeyini sevdiği insanla paylaşmak kadar güzel bişi olamaz bence, düzenli bir hayatın oluo en basiti

infatuate:
kesinlikle öle

infatuate:
ne kadardır berabersiniz ?

yarın 8 ay olucak

infatuate:
aynı zamanlar bizimle
:saskin
biliyorum,Bora büyük konuştu,benimle dalga geçiodu karşıdan buraya gelinirmi napıosun die, kendi buraya gelio şimdi,Aşk işte naparsın :)

infatuate:
ehehe, aşk tabii :utan peki muhakkakki sorumlulukların arttı, bunların seni bunalttığı oluo mu ?

Bunaltmak denemez ona,insanın hayatının değişime uğraması bununla beraber zorlukları arkasından getiriyor,en büyüğü alışkanlıkların değişmesi ama karşılıklı anlayışla bunlar giderilebiliyor =)

infatuate:
mutlu olmana çok sewindim =)

teşk ederim bende sizin mutlu olmanıza çok seviniyorum=)

infatuate:
tşkler =) gerçek ismini we yaşını paylaşırmısın bizimle ?

Gerçek adım Dinçer,yaşımda 25

infatuate:
hayatta tahammül edemediğin şeyler nelerdir dinçer ?

sadakatsizlik,yalan,Türklüğe islam a laf edilmesi

infatuate:
tepkin ne oluo peki böyle durumlarla karşılaştığında ?

yalan ve sadakatsizlikte silerim,türklük ve islam a laf edilmesi anında hoş görülü inandırıcı ve kanıtlarla yaklaşırım,sinirlenirsem ne yaptığımı bilmem ayrıca

infatuate:
kıskançmısın ?

Fazlasıyla

infatuate:
bana birini hatırlattı
:saskin
kardeşim o benim,laf etme :)

infatuate:
olur :melek

infatuate:
nerelisin aslen? kaç kardeşsiniz ?

Gümüşhane Ziganalıyım,4kardeşiz

infatuate:
senin için hayatın zirwesinde ne war ?

kurucak olduğum ailem ile rahat ve huzurlu bir yaşam

infatuate:
inşallah tahmin ettiğinden çok daha fazla mutlu olursun

amin ecmain olsun

infatuate:
hackhell'de seni rahatsız eden, mutlu eden şeyler nelerdir ?

Hackhell in açık olması beni en çok mutlu eden şeyler ve daha çok reklam alınması, Hackhell de Gurupçuluk beni çok rahatsız ediyor onu da solariz ve dark_angel hallediolar zamanı gelince

infatuate:
peki bana mawi we siyahın senin için ne anlam ifade ettiklerini söylermisin ?

mavi güzel yaşam,siyah ise islam dininim yozlaştığı an

infatuate:
güselmiş =)

infatuate:
son olarak bana we hackhell'e söylemek istediğin bişeyler warmı dinçer ?

Hackhell i çok Seviyorum. Dark_Angel ve Solariz e Bu güzel ortamda bizleri buluşturdukları için çok teşekkürlerimi iletiyorum. Diğer Üyelerimize de selamları iletiyorum. Selam ve dua ile.... sana da bana katlandığın için teşk ederim,borayla mutlu olun yeter ne isticez sizden başka =)

infatuate:
dua edin yeter bizim için
:melek
her zaman

infatuate:
çok çok tşk ederiz majesteleri bu güsel sohbetle bizi onurlandırdığınız için =)

rica ederim kardeşim ne demek =)

infatuate:
görüşmek üzere =)

görüşürüz

edit: majestenin solarizle yaşadığı macerayı dinlemek istermisiniz =))

Bir hafta sonuydu Solariz ben birde Okan die bir arkadaş araba ile Bar a gidicektik. O ara namı değersiz malum kişi aradı beni napıyorsun filan görüşelim dedi. İyi dedim görüşelim. Kapadım teli ardından bi Kız vardı nikini unuttum Hackhell den o aradı görüşelim dedi,nerdesin dedim şurdayım dedi neyse o biraz geç gelicek dedim malum kişi görüşeyim, Solariz de pek malum kişi yi sevmiyor o sıralar Solarize çok asıldığı için,sen git bak güzelse ara biz geliriz dedi,ben gittim baktım malum kişi çirkin Solariz e sen gelme dedim anladı. Tam onla buluştuk kahve içioz diğer kız geldi,onuda aldık aldım araya,ama malum kişi beni öldürcek gibi bakıo diğer kızda yicek gibi bakıo baya korkmuştum :)

the end :clap

Allah hep majestenin kalbine göre verir inşallah tşk infatuate

infatuate sen bu işe iyice alıştın canım. güzel de olmuş.

ikinizinde eline sağlık.

Eline Saglik Yine Guzel Bi Roportaj Olmus.Ayrıca Nısanlınla Mutluluklar dılerım..Bıde Bız hayatımızı duzene koyabılsek

macera çok iimiş yalnız..:durdurun :hhmanD

yenge yıne cok ıı bır ıs cıkarmıssın. ellerıne saglık.

majesteyı yakından tanımak guzel :durdurun
mejeste bı ara tanısalım olurmu ?

lem baska resım koyamadın mı . benım cektıklarımden koysaydın barı. neyse sana da kıyak bı resım cekerım bı gun.
dıncer cd yı hala getırmedın yengeden dayak yersem bende sana atarım haberın olsun .

ayrıca hıkaye ye okanı nıye dahıl ettınız lem . okan esmerı gordumu ? gorduyse kesın para falan hazırlıyodur esmer ıcın , ıstanbulu terketsın bırdaha karsılasmayayım dıye :durdurun

ozledım sızlerı solarızıde al tavuk yemege gelın solarız sevıyo :D

HEr zamanki gibi Güzel Bir Roportaj olmuş.
Majeste sende Umarım Nişanlınla evlenip Bir ömür boyu mutlu olursun..

güzel bir röportaj olmuş her nekadar zaten tanıyor olsamda =) elinize saglık

güzel röportaj majesteyi böyle bilmezdik :p :D hatırlıyormda ilk üye oldugumda pm lerle kafasını şişiriodum kullanıcı başlıgımı deiştir nolur falan die :D aah ah :D oda ben reklamcıyım işim olmaz falan diyodu :):eek:ha :clap

Hepinize Teşk ederim Öncelikle yengeme doğru pek beni tanımıyordunuz ben genelde Hackhell Dışı Görevlerde bulundum Daha çok Site yönetimi ile görüştüğüm için üyelerimiz beni pek tanımıyorlar ama paylaşımlardan az da olsa biliniyorumdur herhalde işlerim dolayısıyla bu aralar pek görünmesem de gende buralardayım. Dark maximus şu ana kadar yazanlar arasında beni iyi tanıyanlar ama şu anlattığım en son olayı da ilk öğrenenlerden birisi yengem oldu ilk ona açıkladım solariz gerçi kızacak bana ama o kadar da nazım geçer kardeşime onun da mesajını merak ediyorum saygılarımla

ßende az çok Tanırım Dinçer Aßiyi ;) Burda yazıLanLarLa daha iyi tanımı$ oLdum te$ekkürLer..

hea bende tanıodum yuzyuze olmasada ; )

guzel bi site burası ya....

ah ah istanbulda olmak wardı simdi arıcan kızları ciRkinse gitmicen :p e nabalım kader : ))

Bir hafta sonuydu Solariz ben birde Okan die bir arkadaş araba ile Bar a gidicektik. O ara namı değersiz Esmer aradı beni napıyorsun filan görüşelim dedi. İyi dedim görüşelim. Kapadım teli ardından bi Kız vardı nikini unuttum Hackhell den o aradı görüşelim dedi,nerdesin dedim şurdayım dedi neyse o biraz geç gelicek dedim Esmerle görüşeyim, Solariz de pek Esmer i sevmiyor o sıralar Solarize çok asıldığı için,sen git bak güzelse ara biz geliriz dedi,ben gittim baktım Esmer çirkin Solariz e sen gelme dedim anladı. Tam onla buluştuk kahve içioz diğer kız geldi,onuda aldık aldım araya,ama Esmer beni öldürcek gibi bakıo diğer kızda yicek gibi bakıo baya korkmuştum

ayıp deilmi arkadaşlar niçin insanları aşağılıyorsunuz herkes herkese değer verir veya gıcık gider bunu bu kadar deşifre etmenin manası ne söylermisiniz yani bu övünülecek bişeymi bir insana çirkin diyebilmeniz için ilk önce kendi tipinize bakın velhasıl burda konuşanlarda ilk önce aynaya baksın sonra konuşsun ne olursa olsun burda konuştuğunuz insanın onurunu rencide eden şeyler hiç yakıştıramadım bir özeliniz varsa o sizde kalsın ...
bu yazıyıda yazmışınız popülerliğiniz tavan mı yaptı ?
ben esmerle çok fazla sammi deilim ama yaptığınız çok ayıp çok...

infatuate' Alıntı:
Solarize çok asıldığı için,sen git bak güzelse ara biz geliriz dedi,ben gittim baktım Esmer çirkin Solariz e sen gelme dedim anladı.

burası cok guzeL yaaa:)

guzeL bi raportajla sııtenın reklam we malı ısler sorumlusunuda tanımıs olduk
ne yalan solım bıraz yaslı sanıordum
baya yaslıymıs:)
dıncer abi :)
ama acık yureklılıgını cok begendım.
tsk bılgıler ıcın

Güzel röportaj olmuş.. Ama sondaki çirkin yakıştırması olmamış... farklı bir kelime seçebilirdin..Neyse senide bir nebze tanıdık... bakalım kimler var sırada..

Şİmdi arkadaşlar düşüncelerini yazmışlar iyi veya kötü teşk ederim. Beni iki Arkadaş ta yargılamışlar ben size bu yargılama hakkını nerden aldını diye sormıyacam. Çünkü onlar sizin düşünceleriniz saygı duyarım bir kızın güzel mi çirkin olduğunu ben bilirim oda benim düşüncem ;) Bir hafta sonu çıkmışsınız iki günde tanıdığınız insan için Şurda çıksın kardeşim desin ki bana güzelliğine bakmam bende aynen şöyle derim yalancının ;) Bende Baktım Bence Hiç Güzel değildi Aynaya bakıyorum Resmim de Orda var gayette açık güzel resimde vermedim kendime güvenirim sen çıkar şimdi kendini beyenmiş dersin evet biraz öyleyim Beni tanımış oldunuz İyide kızı Siz görmediniz ki ben gördüm ve ben güzelden anlarım bu huyumu tanımış oldunuz....

Arkadaşım yukarıda ne yazıo röpörtaj başımdan geçen bir olay artı sana noluo ki burda kimse birbirini tanımıo ayrıca böylelikle tanışıoz.....Artı konuyu germe hoşuna gitmediyse yorum yazmazsın olur biter

Hopps tartışmaya benide kattın majeste helal yani..Sadece farklı bir kelime dedim esmer fıstık gibi biridir falan demedim tanımam etmem...:) İn out yazsan mesala demek istedim..

Geri