Sana kızgınım Gözüme Görünme :durdurun Şaka Şakacrazyboy_9999' Alıntı:allah mutlu mesut etsin MAJESTE
bu arada ropörtaj güzel olmuş
=)
ןเlєtรเz קรเк๏קคt' Alıntı:ayıp deilmi arkadaşlar niçin insanları aşağılıyorsunuz herkes herkese değer verir veya gıcık gider bunu bu kadar deşifre etmenin manası ne söylermisiniz yani bu övünülecek bişeymi bir insana çirkin diyebilmeniz için ilk önce kendi tipinize bakın velhasıl burda konuşanlarda ilk önce aynaya baksın sonra konuşsun ne olursa olsun burda konuştuğunuz insanın onurunu rencide eden şeyler hiç yakıştıramadım bir özeliniz varsa o sizde kalsın ...
bu yazıyıda yazmışınız popülerliğiniz tavan mı yaptı ?
ben esmerle çok fazla sammi deilim ama yaptığınız çok ayıp çok...
мєяωєм' Alıntı:infatuate abla diyorum benden büyüksün saygım var her ne kadar saygısız kız olarakda anılsamda çalışan gören bilen insanlarız majesteyi az çok bilirim karakterini konuşmalarını yapısını +az - çok bilirim (şimdi diyoki sen kimsin kendine bak dicek cevap verim ben kendimi hatalarımı yaptıklarımı biliyorum) röportaj güzel olmuş elinize saplık sonuçta bi emek ama macera diye adlandırdığınız deşifre edilmiş olay hiç hoş değil yargılamak haddime düşmemiş ama şu hh de o kadar çok şey yaşadımki sadece şunu anladım burda kimsenin özel hayatına saygısı kalmamış ki insanlar bile artık kendi özel olaylarını kjarşı tarafın bilinmesini istemediği olayları bile burda yayınlamaya kalkıyorlar bu bence şahsımca çok iğrenç ben yaşadım birebir biliyorum nasıl birşey olduğunu esmer benim canım herşeyim benim başıma o kötü olaylar geldiğinde o benim destekcim oldu ben kayboldum ortadan arkamdan konuşuldu o sahip çıktı sıra bende ben burdayım o yok olmayacakta zaten sizden sadece şunu istiyorum gidenlerin arkasından kötü yorum yapılmasın iyide yapılmasın bırakın ya unutun gidin hayat esmere bana yada herhangi birine bağlı değil herşey unutuluyor yapılan verilen emekler unutuluyor bir hata yada bir kaç hatadan dolayı insanların adı adiye çıkıyo bilmem neye çıkıyo yakışmıyo hh bir aile bunu herkez söylüyor ama bırakında aileyi yıkmayalım özel hayat istiyorsanız merak etmeyin yakın özel hayatımı yazcam size şimdilik by
ablacım sana saygım sonsuz umarım yanlış anlamazsın nişanlılara da mutlulukalr darısı benim başıma![]()
J@CK@L' Alıntı:Ben esmerle uzun zamandır konuşmuyorum ve kendisini de sevmıyorum öncelikle bunu söyleyim.ama bu şekilde
çirkin demen hiç hoş olmamış. İnsanları dış görünüşüyle yargılamamak lazım. Allah onuda öyle yaratmış değil mi majeste dostum.İslam bölümünün yegane modu kötü örnek olma
başkalarına :hhmanD
Neyse cokta drama sokmaya gerek yok durumu. olabilir şeyler bunlar.Röportajda fena değil =P