ManigatöR'un Odasından Canlı Yayın...:)) ...[++20]

uLa mani aç karnını doyuramıyon bu kadar zerzavatLa işin ne :hhmanD

ahahahhah geçen param yok, param yok sabah 7 akşam 9 çalışıyorum diyen sen değilmiydin

hatta buluşmamızda döneri bile bana ısmarlattın :D ne çabuk unuttun kanka ya:D:D

ahahahhah geçen param yok, param yok sabah 7 akşam 9 çalışıyorum diyen sen değilmiydin

hatta buluşmamızda döneri bile bana ısmarlattın :D ne çabuk unuttun kanka ya:D:D

Aha Rezil oldu KaRma :D
bu arada odan maşallah tam takım ne ararsan var.öyle bir odam olmasını isterdim

ya böyle bilg manyaklığından son nokta die topiclerde filan görüyoduk böyle makineleri..mani gerçekleştirmiş yaf =)..ama nie 3 :saskin

Mani Yavrucum Herşey Süperde Donunu Niye Gösterdin Anlamadım :hhmanD
Walla Dai Senin Sonun İyi Değil :D

SĦARK;2583111' Alıntı:
Mani Yavrucum Herşey Süperde Donunu Niye Gösterdin Anlamadım :hhmanD
Walla Dai Senin Sonun İyi Değil :D

yakında Adultta kendini sergiliycek onun provasını yapio heraLde :hhmanD

MükemmeLsin Mani Yaa Birini bana yolla.Benim Pc yi kıskandırıyım az Belki adam Olur :p

bAŞKA MONİTÖR KALMADIMI??? xd

ohoooo mani koltuğu abartmışsın kanka yaa anladım koltuğunu çok seviyorsun ama üstündekileri çıkarıp koltuğa giydirmemelisin sonra üşüteceksin :durdurun :durdurun :durdurun :durdurun :durdurun :durdurun :durdurun

Kanka napmı$ın öLe yav nası tesisat o :D

KankaaaAAAA

GELİYOMMMMMMMMMMMMMMM​

:durdurun:durdurun:durdurun

Harikasın mani =)
AkLıma bi fikir geLdi :p
Bu bizim hackheLL serverına 2 pcden farkLı niqLe girsen ve 1.de öLsen adamLarının yerini tespit edebiLirsin =)

Maşallah hocam sayende "Teknolojiyi hakediyormuyuz acaba?" diye insanın tekrar kendi kendisine sorası geliyor :)

Son resimdeki hatun da dehşet-ül vahşetmiş :)

ben ewde tek pcnin sorunlarıyla ugraşamıoom ama maaşallh baksana 3 pc birden bravo valla....

Geri