Mardan Palace

Ata Kızı

Angel Of Revenge
Moderatör
Reaction score
0
Avrupa'nın en pahalı hoteli Mardan Palace Antalya'nın Kundu sahilinde Azeri asıllı Rus işadamı Telman İsmailov tarafından yaptırılan Avrupa'nın 5 yıldızlı en Lüks otelidir.Yaklaşık 1.4 milyar dolara mal olan otelin açılışına katılmak üzere Antalya'ya gelen ünlüler arasında Mariah Carey, Richard Gere, Sharon Stone, Monica Belluci, Tom Jones, soul şarkıcısı Seal ve Kazakistan Cumhurbaşkanı Nursultan Nazarbayev yer aldı. Mardan Palace'ın oda fiyatları 19.000$ ile 475$ arasında değişiyor. Otelin plahına Mısır'dan 9000 ton kum getirtilmiş. Otelin şarap mahzeninde şişesi 2 bin 120 sterlin olan Château Lafite Rothschild`in 1996 şarapları bulunmaktadır. Mardan Palace 2 Royal Suite, 4 Presidential Suite, 38 Executive Suite, 271 Superior Oda, 62 Premium Oda, 16 Dolmabahçe Deluxe Oda, her biri bünyesinde özel tasarımlı Türk Hamamı bulunduran 38 Grand Hammam Oda, 41 Grand Deluxe Dubleks, 44 Garden Suite, 5 VIP Villa, 3 Grand Junior Suite ve 41 Junior Suite olmak üzere farklı konseptlerde toplam 560 odaya sahiptir.

Burası Bize Baya Bi Kalın Gelir :)
Ama Hakikaten Güzel Yermiş :melek

Haklısn valla ama öyle olmasa bile ben zaten sevmıyorum öyle çok fazla lüküs yerlerı :)))

Biz İşçi Milletine Lüks Hayal :sleep:

wow başdöndürücü
ama saçak altı buluşmaları daha çekici:p

son zamanlarda ekonomik acıdan kötü olduklarını duymustum. bende turizmciyim. bizim okulun eski mezunlarından biri orada calısıyor. otele oyle bir elektrik faturası gelmiş ki. otel kara kara düşünmeye baslamıs :)

bukadar lükse gerek yok tatil tabi bu ama fazla tatil

Geri