Marlboro Nasıl Tutuldu

♣ BrutaL ♣

New member
Reaction score
0
VErilmişse Özür diliyorum Arattım bulamadım
Marlboro firması ilk kurulduğunda işleri çok kötü gidiyomuş. Şirket iflasın eşiğindeyken bi adam gelmiş, “Satışları bir ayda 3 katına çıkarırım ama bunun karşılığında da şirketin yarısına ortak olurum. Yok çıkaramazsam ömrümün sonuna kadar fabrikada bedava tütün sararım” demiş.

Malbora’nın sahipleri zaten çıkmaz sokaktaymış, “Bi haftaya kalmaz batıcaz, kaybedicek neyimiz var ki” diyerek kabul etmişler teklifi. Adamın bunlardan tek isteği binlerce boş Malbora kutusuymuş. Zaten depoda milyonlarcası varmış, talebini karşılamışlar hemen. Sonra bizimki bütün paketleri tek tek ezmiş ayağıyla, gece 12’den sonra da hepsini uçaktan bütün Amarika’nın üstüne atmış.

Sabah millet uyanınca bi bakmış ki her tarafta boş malbuş kutuları. “Yav, bu sigara bu kadar çok içildiğine göre vardır bi hikmeti” diyerek tekel bayilerine akın etmişler. Şirket o ay 3 değil 5 katı satış yapmış. Taabi bizim adam da şirketin yarısına ortak olmuş. O kişi de Philip Morris’in ta kendisiymiş.

evet dogru ve ılk marlboro sıgarasıda bıldıgın ınce el sarması puro :]

Babaya bak be.
Saygı duydum.

Zuahahahahaa :)

Benim bildiğim şey ise şöyle;

Bu herif bütün sigaraları yakmış içmiş, sonra sokağa atmaya başlamış, sonra da nalları dikmiş:)

Taktik stratejik çözümleme diye buna derim ben :clap :clap :clap

yazan arkadası tebrik ediorm bu kadar saf oldugu icin.
bak bak
''Sonra bizimki bütün paketleri tek tek ezmiş ayağıyla, gece 12’den sonra da hepsini uçaktan bütün Amarika’nın üstüne atmış.''
amerika zaten 5 mahalle dimi o zamanda buickler var tek depo amerikayı gezio adam.
bide bide
'' diyerek tekel bayilerine akın etmişler!!''
amerikadada tekel var dimi?
'' O kişi de Philip Morris’in ta kendisiymiş.''
en cokta buna guldum... phillip morris sakin marlboronun kurucu baskanı olmasın?
ahuuhahuua :D
lutfen yazdıgın seyleri azıcık arastır,yada alıntıyı yaptıgın adamı yaz onla dalga geciyim!

harbidende amerikada tekel mi varmıs:d

bence uydurmaca bir haber buna benzer bir hikayede var kibrit kutusu hakkında bu firma aynen batmak üzereymiş aynı türden bir adam çıkıvermiş her hikayede çıktığı gibi oda aynısını demiş ortak olurum alırım malınızın yarısını onlarda kabul etmiş hikaye ya bu adam bütün kibrit kutularını ters yerleştirmiş kutuya kibrit kutusunu açan bütün kibritler yerde tabiki kim toplar yenisini alıvermiş böylece batmaktan kurtulmuş falan filan uydurmasyon haberasyon merkezi işte

duymustum bu hikayeyi. . .

yazan arkadası tebrik ediorm bu kadar saf oldugu icin.
bak bak
''Sonra bizimki bütün paketleri tek tek ezmiş ayağıyla, gece 12’den sonra da hepsini uçaktan bütün Amarika’nın üstüne atmış.''
amerika zaten 5 mahalle dimi o zamanda buickler var tek depo amerikayı gezio adam.
bide bide
'' diyerek tekel bayilerine akın etmişler!!''
amerikadada tekel var dimi?
'' O kişi de Philip Morris’in ta kendisiymiş.''
en cokta buna guldum... phillip morris sakin marlboronun kurucu baskanı olmasın?
ahuuhahuua :D
lutfen yazdıgın seyleri azıcık arastır,yada alıntıyı yaptıgın adamı yaz onla dalga geciyim!

katılıyorum arkadaşa okuyunca bende aynı şeyleri düşündüm :clap:clap:clap:clap:clap

kesin amerikalılar uydurmuştur politika belli iyide olsun kötüde olsun hep bizden konuşulsun
başka hangi milletin ünlüleri o kadar iç çamaşırsız frikk veriyo yada plajlarda sevişirken yakalanıyo hiç dikkat ettiniz mi

Valla kim yapmıs kim bulmus kim yaymıssa cok iyi yapmıs yasasın kırmızı Marlboro..

Geri