Marst Venus veya Aydan Arsa Satın Almak ?

ßudweiser

New member
Reaction score
0
Evet , yanlış duymadınız Mars , Venus veya
Aydan arsamı satın almak istiyorsunuz ? :)
space2.jpg
Çok ucuz fiyatlara arsa satın alabilirsiniz ...

Satışlar ''Acre'' ölçümü ile yapılmaktadır ... 1 Acre £16.75 (£14.25+VAT)
10 Acre £94.00 (£80.00+VAT)
Fiyat belirlenmiştir.

http://me.moonestates.com/

1.Üstteki linke tıklıyoruz
2.Order Now Bölümüne tıklıyoruz
3.Moon Estates Bölümüne basıyoruz
4.Ay , Mars ve Venus seçeneğinden birisini seçiyoruz İstersek hepsinden birdende alabiliriz.
5.Çıkan bölümde 1 Acre Lunar Deed - Item 1 Sağındaki Blank kutuya Tapuda ne yazmasını
istiyorsak onu yazıyoruz Altındaki seçeneklerde ise Tahta kaplamamı yoksa Altın kaplamamı
onu seçiyoruz. Bunlar ek ücrete tabidir !
Tahta (extra £13.75)
Altın (extra £14.25)
Continue ile devam ediyoruz ..
6.Çıkan listeden kontrol ediyoruz seçeneklerimiz doğrumu diye Toplamda kenarlıksız 1 Acre alan
£39.50'a geliyor. (İngiltere İrlanda dışındaki ülkelere gemi ile postalanıyor) Normalde 14 gün civarında
elinize ulaşıyor Ancak £5.00 Fazla ücret öderseniz 3-4 iş gününde elinize ulaşıyor. İstersek
''Change to Special Delivery'' seçeneğine basıyoruz

Herşey tamamsa Next seçeneğine basıyoruz.

Ve karşınıza size ulaştırılmasını sağlamak için - İsim , Adres gibi doldurulması gereken Blanklar
çıkıyor bunları doldurduktan sonra Kredi kartı işlemleri ile işlemi bitiriyoruz ve Aldığımız bölgenin
tapusunun gelmesini bekliyoruz :melek

Yuh Tabiii Dünyayı Bitirdik Sıra Başka Yerlerde...

Ben almayı düşünüyorum başka benim gibi almayı düşünen varmı ? Bu olay Show haber'dede çıkmıştı Alan bi turizmciyi fln gösterdiler yani yalan bi site değildir ...
Çok güzel bşy bnce Acaba yıldız satın alma diye bşy mevcut mu?

bir ara da yıldız satıyorlardı. galaksiden bir yıldız beğeniyordun parasını veriyordun o yıldız senin oluyordu.

"bak biliyor musun bu yıldız benim."

bunu söylediğin kişi ne der acaba. :D

böyle şeylerle uğraşanlar da var işte. iyi dolandırılıyoruz.

Dolandırmak olsun gerçek olsun .. Farketmez bence gayet hoş bşy Bununla dolandırıldığını düşünüyosan yaşama daha iyi bakmalısın ztn yaşamda her dk dolandırılıyosun :)

sonsuzluğa' Alıntı:
bir ara da yıldız satıyorlardı. galaksiden bir yıldız beğeniyordun parasını veriyordun o yıldız senin oluyordu.

"bak biliyor musun bu yıldız benim."

bunu söylediğin kişi ne der acaba. :D

böyle şeylerle uğraşanlar da var işte. iyi dolandırılıyoruz.

Bud doğru sölüo ztn her dk kendi ülkende dolandırılıosn :) Çokta güzel bşy teşekkürler Budweiser uğraştığına deymiş !

Geri