Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
slm arkadaslar konuyu nereye açacağımı bilemedim kusura bakmayın.çok basit bir sorun ama çok rahatsız etti beni..masaüstünde klasör adlarının rengi beyaz oluyor.rengini değştirebiliyorum ama renksiz olmasını istiyorum.yardım ederseniz sevinirim....
bilgisayarım özellikler gelişmiş performans ayarlar masaüstündeki simge etkilerinde etiketleri bırakma gölgesi kullan kutucuğu boş bırak uygula pc resetten sonra düzelmesi lazım yanlış hatırlamıyorsam
Buradaki kutucuklardan hepsi işaretli bende. Fakat altta fon yok. Sen bu menü altında gölge göster kutusunu işaretleme sonra yeniden başlat. wallpaper ını da değiştir.
ilgilendiğiniz için saolun ama dediğiniz her adımı uyguladım olmadı..masaüstünü değiştirdim yine de klasör adlarının arkası beyaz oluyor saplantı haline geldi bende artık.....başka bir çözümü var mı acaba??