Masaüstünüz yansın,yağmurla ıslansın,dalgalarla dolsun .vs.Screen Saverda Son Nokta..

sonar screen saver'ı indiremiyorum. hata mı var acaba adreste ?? check eder misin :)

EMEĞİNE SAĞLIK ...

baba ellerine emeğine sağlık ya bunu masaüstü yapabiliyoz mu anlatabilirmisin

Teşekkürler. Eline sağlık.

baba ellerine emeğine sağlık ya bunu masaüstü yapabiliyoz mu anlatabilirmisin

Açıkçası masaüstü derken neyi kastettin anlamadım...Sadece resim olarak koymak istersen print scrreeen yaparsın resim olarak koyarsın ama direk animated hallerinle koyabileceğini sanmıyorum arkadaşım eğer demek istediğin bu ise????:goz:

teşekkürler kardeş ellerin dert görmesin

sağolun arkadaşlar konunun bu kdr beğenilmesine sevindim...Yeni konularla karşınızda olucam bu aralar upload yapamıom çünkü annemin taşınma işi fln vardı ona gidip gelmekten bişi yapamıom...Ama en kısa zaamanda yeniler gelecek;):goz

dostum cok guzeld e ben rar sıfresıne gırıom dızın dısna almıo cvp beklıom

arkadaşım dizin dışına almıo ne demek şifre yanlış mı dio ne dio??? yanlış olamaz zaten o ayrı 12 sayfa tşk var yani...500 küsürden fazla download var olsa onlar derdi...copy paste ap dicem dikkat et boşluk bırakmaları alma...Ama eğer dediğin bu değilse valla bilemicem nedir o dizin olayı:D

kullanmayı düşünmüyorum ama teşekkür etmesem yaptığın emeğe saygısızlık olur tekrar tekrar teşekkürler

bi teşekkür butonuna basmakla yaptığın emeğe karşılık vermek haksızlık olur. çok iyi bir çalışma teşekkürler...

bende zaten flame vardı bide senden yağmur ekledim kışın flame yazın yağmur :D

:D:D kışın Flame .. :):)

Geri