Masonlar Canlı Yayında !!!

7 kere suikast e uğradım.Çok önemli biriyim.Mehdide suikasta uğrayacak.

Kusura bakma ama yalan söylyorsun.Elbette Hz.Mehdi(as) başına Kur'an dakipeygamberlerin başına gelenler gelecektir ama HarunYahya hiç bir zaman öyle senin dediğin gibi dememiştir.

İslamda benlik yoktur,insan nefsine egosuna düşmandır.HY zaten egosuna düşman
Nerde yazıyor ben hiç duymadım benimbildiğim İslamda nefsini konrtrol etme esastır.Yoksa yemek yemekte bir nefis tir.Çok güüzel yemek görürsün ağzın sulanır nefis istiyor diye şimdi ona düşman olup aç mı kalacaksın?

adnan_oktar_eylul_2007_04.jpg

Müslüman dedinmi Allah karşısında boynu bükük diğer insanların karşısında en güçlüdür zengindir tıpkı Hz.Muhammed(sav) Hz.Süleyman(as) Hz.Zülkerneyn(as) Hz.Yusuf(as) vs vs gibi.

Adnan_Oktar_Agustos2007_3_10.jpg

Örnek:HarunYahya
Konuyu uzatmaya gerek yok EyvaAllah.

Bende bişi sandam 38 dk video HY 35 dk konuşuo çakma masonlar toplam 3 dk konuşmamıştır. Baştan aşağı boş muhabbet. Adam masonları resmen övdü. Hani masonlar çok tehlikeliydi? Adam resmen sarılıp şapur şupur öpecekti. Hani masonlarla savaşan biriydi bu HY. Övgü ütüne övgü yaptı masonlara. Ayrıca orda oturanlar 33. derece masonsa bende illuminatinin ağababasıyım:lol:

Bunlar ya masonluğun ne olduğunu bilmiyor yada kim yerse diye bişeyler yapmaya çalışıyor.

33. derece locaların en üst seviyesidir. Ve HY gibi bir adamla aynı masaya oturacak bırak 33. derece 1. derece mason bile olduğuna ihtimal vermiyorum. Hynin 33. derece bir masonla oturup bu videoyu çekmesi, GemaRın Obamayla akşam yemeği yemesi gibi imkansız bişey heralde. Bu adamı tınlayanmı varki masonlar kaale alsın:lol:

Abi bırakın ya adamın hayatı düzmece ne masonu ne 33.derecesi:lol:

Ve bu HY arapça bilmediği gibi sanırım ingilizcede bilmiyor. Ne diyelim, peşinde sürüklenen kitleye akıl fikir...

Bende bişi sandam 38 dk video HY 35 dk konuşuo çakma masonlar toplam 3 dk konuşmamıştır. Baştan aşağı boş muhabbet. Adam masonları resmen övdü. Hani masonlar çok tehlikeliydi? Adam resmen sarılıp şapur şupur öpecekti. Hani masonlarla savaşan biriydi bu HY. Övgü ütüne övgü yaptı masonlara. Ayrıca orda oturanlar 33. derece masonsa bende illuminatinin ağababasıyım:lol:

Bunlar ya masonluğun ne olduğunu bilmiyor yada kim yerse diye bişeyler yapmaya çalışıyor.

33. derece locaların en üst seviyesidir. Ve HY gibi bir adamla aynı masaya oturacak bırak 33. derece 1. derece mason bile olduğuna ihtimal vermiyorum. Hynin 33. derece bir masonla oturup bu videoyu çekmesi, GemaRın Obamayla akşam yemeği yemesi gibi imkansız bişey heralde. Bu adamı tınlayanmı varki masonlar kaale alsın:lol:

Abi bırakın ya adamın hayatı düzmece ne masonu ne 33.derecesi:lol:

Ve bu HY arapça bilmediği gibi sanırım ingilizcede bilmiyor. Ne diyelim, peşinde sürüklenen kitleye akıl fikir...

Evet hala savaşıyor ama programdan önce ve sonra birşeyler söyledi tam olarak neye ve niçin karşı olduğunu onuda bir zahmet sen bul.
HarunYahya alenen yüzlerine söyledi darwinizmi yok edelim diye Darwinizm kimin dini kim kullanıyo sor RainX e iyi bilir kominizmin kökeninde ne temel Maoson felsefesi Darwinizm dir yüzlerine baka baka üstüne basa basa tek bir ara fosil yok bir proteinin açmazından bahsetti ki çıtını çıkarmadılar.

Adamlar paso kafa sallıyo:D Harun Yahya 33.derece masonların tamamen dinsiz olduğunu ve şeytana taptığını söyledi şuana kadar.(Kitaplarında bu mevcuttur bakabilirsiniz)Dereceler arttıkça Allah a inanç azalır.33 dereceden sonrada şeytana tapınma başlar diyor kitaplarında.Şimdi ise 33.derece mason dostlarımız geldiler Allah a inanıyorlar diyor? Şakamı bu?.Bunlar 33.derece mason olsalardı Allah a inanıyorum demezlerdi zaten.Kısacası cahil cühelaları toplamışlar vermişler para getirmişler programa..

Videoyu şuan izlediğim için ekleme yapmam gerekiyor.Önceden Hz.İsa gelip masonluğu bitirecek diyordu.Şimdi ise Hz.İsa gelecek ve masonlarla kucaklaşacak dost olacak felan diyor.Ne iş Adnan dai?

Geri