matematik ödev istek...

slm,
bana sayılar konusundan 50 soru cevap lazım,
misal doğal sayılar olabilir.
şimdiden çok teşekkürler hizmetiniz için.

Arkadaşlar bana İki katlı integralde hacim hesabı yapan ve Fourier Serileri hakkında döküman lazım... elinde olan varsa eger mümkünse benimle paylaşırsa sevinirim şimdiden tşkLer..

merhaba bana paralel kenar üçgende alan ve çemberde açı konularından yoplamda 100 tane çözümlü soru lazım bulabilirsen çok makbule geçer kısa bi sürem kaldı

karekök yayınları 1-2 kitabı linkini koyabilecek varmı arkadaşlar teşekkürler...

slm arkadaslar ben kps S calışma video istiyorum bana yardım desenız sevınırım mod arkadaslar dan rica edıyorum

arkadaşlar çok acil polinomlar ile ilgili 50 soru..

arkadaşlar

Matematik Fonksiyonlar Dönem ödevi gerekiyor.

ama mat1 olması lazım lise son dökümanı olmayacak ona göre

İnşallah temiz bişeler bulursunuz...

Not:sabittekine bakılmıştır.

Antoine Denklemi:

log P = A + [B/(T+C)]

P______T
80-------300
87-------310
93-------322
94-------330

Arkadaşlar bu denklemin A , B ve C parametrelerini P ve T değerlerini kullanarak NONLİNEER olarak bulmam gerekiyor.
Çözüm için bir yöntem veya örnek veya herhangi bişey önerebilirmisiniz?
(Dersi geçmem için bunu çözmem gerekiyor.)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

yardım logaritma ile ilgili acil bilgi

yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

yardım logaritma ile ilgili acil bilgi

yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

log (alttan a ) b = c olarak düşürsek bu aslında a üzeri c eşittir b ye denk geliyo

sayısal örnek;

10 üstü 2 = 100 ===> log 100 = 2 (logu 10 kökünde lalırken alttan 10 yazmana gerek yok. lakin yazılmazsa da sen onu 10 diye algılamak zorundasın.)

birde ln var o da aslında log (alttan e sayısı) a= b; e sayısı 2.71 gibi bişi. türev integral dif de felan çok işe yaryıan bir sayı pi nasıl çemberlerde işe yarıyorsa

bana son 20 yılın öss mat 2 sorularını bulabilirmisin bilader mümkünse [(türev)]
biraz acele edersen makbule geçer

Acİl Acİl

Arkadaşlar MATEMATİK LİMİT TÜREVLE İLİGİ ACİL ÖSS ÖYSDE ÇIKIMIŞ SORULAR LAZIM :help :help :help :help

matrislerde toplam işlmei yardımcı olun

matrislerde toplam işlmei yardımcı olun

tablo ve grafik,örüntü ve ilişki,tam sayılar,bölünebilme kuralları,ebob,ekok la ilgili 5 şer soru toplam 40 soru bulmam lazım 6.sınıfla ilgili Yardım Edin Lütfen

Bnde konumu Vercm. ArkadaSLr Bölüne bilme kuralları ebob ekok konuları ve bu konularla ilgılı 2000-2008 Tarihleri arasında Öss de Çıkan SoruLar. xD yaParsanız Coook Minnettar oLurum

Geri