matematik ödev istek...

chaglar' Alıntı:
ödevim dersaneden geldi sadece bir soru elinde 10cm lik iki tane küp var bunları kenarlarından kesmeyerek nasıl geçirirsiniz ? bulun lütfen arkadaşlar baya önemli tübitak sorusuymuş sitesinde bulamadım :(
biraz daha açarsan konuyu yardımcı olmaya çalışırım. her bir ayrıt mı 10cm ve neyi nerden geçiriyorsun?

Lise 2 TM'deyim Bana 70 Tane karmaşık sayılar soru ve cevapları lazım.. 20 si öss den cıkmış olursa benim için +puan olur.. olmazsada önemli deil .. yardımlarınızı bekliorum... kolay gelsin..

aynen bende lise 2 tm bana geometriden Doğruda Açılar ve matematikden permütasyon-kombinasyon ve olasılık hakkında herşey lazım biraz fazla istedim ama karnenizde 2 tane 0 varsa sizde benim gibi olurdunuz

arkadaslar bana 1.derceden 2 bilinmeyenli denklemler + 20 tane ossde cıkmıs soru lazım yardım edersenız sevınırım

Rasyonel sayılar ve denklemler
Ekok Ebob yardımcı olabilecek arkadaş varmı çok lazım

YerliPlaka' Alıntı:
Rasyonel sayılar ve denklemler
Ekok Ebob yardımcı olabilecek arkadaş varmı çok lazım
arkadaşım burda rasyonel sayılar hakkında çok geniş bilgi war
umarım işine yarar iyi çalışmalar

indir

slm arkadaşlar bana E.B.O.B , E.K.O.K , üslü sayılar ve özellikleri ve rasyonel sayılar la ilgili bilgi gerekiyor. yardımcı olursanız çok sevinirim fazla vaktim yok.. şimdiden teşekkürler

''karmaşık sayıların geometrik gösterimi'' yazarsan cok minnettar olucam siteye yeni kayıt oldugum için fazla mesajım yok ama bu seferlik idare et ok..

Bana Laplace dönüşümleri lazım. Umarım ilgilenen olur..

Kolaylıklar...

Kalamis..

üstadlar bana 'limit ve süreklilik' ile ilgili dökümana ihtiyacım var ... şimdiden teşekkürler

kolay soru hemen cevap verirdim ama özeline yazayım bari.

arkadaşlar "limit" lazım 20 sf kafidir LÜTFENNNN!!!!!

abicim bana DİZİLER VE SERİLER in çözümlü soruları lazım yardımcı olursanız çok sevinirim

usta senide yoruoz ama forumda aradım bulamadım..
bana 'düzlemde vektörler' konusunu bulabilir misin? nasıl cins bi konu deilmi?:D

Geri