Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
adam önce yan dükkanda ki adama 50 YTL ödüyor+35 YTL ayakkabının satış fiyatı(maliyetinin ne kadar oldugunu bilmiyoruz 35 YTL olarak aldık)+%10 KDV bu da3.5 YTL ye tekabül ediyor+ 15 YTL para üstü ödeniyor. yani toplamda 103.5 YTL gibi bi rakam çıkıyor biraz öncede dediğim gibi maliyeti tam olarak bilmedigimiz için 35 YTL den aldık yanii
arkadaşlar ben buldum gayet basit yan dükkandan 50 ytl yi bozdurdu
15 ytl para üstü verdi adamda kalır 35 ytl adam 15 ytl zarardadır ayakkabıları da eklersek toplam 50 ytl zarardadır
ayakkabının bedeli 35 ytl (zarar)
birde musteriye 15 para uztu verdı (zarar)
yan dukkana zaten aldıgını geri verdi. bu zarar degil
yani adam toplam 50 ytl zararda.
Yaa Hala Burda Ayni şeylerimi Tartişiyosunuz Sikinti Basti Artik
Cevap 50 Arkadaslar
Açiklamasini Yapmama Gerek Yok
Ben Sorunun Mantiğini Biraz Değiştiriyorum
Parayi Bozan Adam Sahte 50 Ytl Yi Saticiya Götürürken Ben Adami Yolda Durdurdum.dur Kardeş Satici Zaten Garip Yaziktir Ona Hiç Bu Olaydan Haberi Olmasin Sen Ver Bana O 50 Ytl Yi Ben Değiştiriyim Sana Giren Bana Girsin Dedim Ve Sahte 50 Ytl Yi Değiştirdim
zararda deildir cunku ayakkabıyı satamadıgı için uzulmustur sahte parayı iade ederken müsteriye,sattıgı ayakkabıyı da geri alacaktır böylece ortada bir zarar olmayacaktır