maximus

infatuate

İstirahatte
Reaction score
0
ilk röportajı maximusla yaptık ..
bakalım kim bu maximus ? ne içer ne yer ?
tanıyalım hep beraber =))

4i4tkck.jpg

infatuate:
slm maximus

MaximuS:
slm infatuate

infatuate:
nasılsın ? hayat nasıl ?

MaximuS:
tesekkurler ıyıyım. hayat nasıl olsun ıs guc calısmaktan baska bıse yok sabah 08:00 aksam 23:00 calısıyorum

infatuate:
baya yoğunsun yani =) ne işle uğraşıosun ?

MaximuS:
fotoğrafcıyım

infatuate:
waaoow çok güsel, memnunmusun peki ?

MaximuS:
evet memnun olmasam ac kalırım, memnun olmak zorundayım ısımı gercekten sevıyorum

infatuate:
peki anlat bakalım biras, neler yaparsın, nelerden hoşlanırsın, beklentilerin neler ?

MaximuS:
yukarıdada dedıgım gıbı sabah aksam calısırım. malum evlencez para lazım hoslandıgım seyler;Biricik Aşkım ŞİRİNE ile gecirdıgım vakıtler ve basketbol ile sinemadır.
hayattan beklentılerım ıse ; ŞİRİNE ile evlenıp mutlu bır yuva kurup bır omur boyu bırlıkte mutlu ve huzurlu bır yasam kurmak. tek beklentım bu .

infatuate:
inşallah dilediğin gibi olur

MaximuS:
İnşallah Teşekkürler

infatuate:
geçmişe döndüğünde hayatında hatalar bulduğun oluyomu hiç ?

MaximuS:
tabıkı oluyo belkı hala hata yapıyoruz ama zaman gectıkce anlıyoruz. onemlı olan o hataları anlayıp bır daha tekrar etmemek.

infatuate:
pişmanlıkların warmı peki ?

MaximuS:
var hemde çok

infatuate:
ehehe herkeste olduğu gibi

MaximuS:
kesınlıkle

infatuate:
kaç kardeşsiniz ? aslen nerelisin ?

MaximuS:
Aslen IGDIR lıyım ama İSTANBUL' da büyüdüm. Biz 3 kardesiz. 2 kız 1 erkek

infatuate:
peki gerçek isminide paylaşmak istermisin ?

MaximuS:
tabiki ismim Muhammet Yaşar

infatuate:
yaşınıda söle bakim =)

MaximuS:
soyadıma gerek varmı ?

MaximuS:
29,şirine 28 dıyo ama

infatuate:
hissettiğin yaş kaç
:durdurun
MaximuS:
bilmem cevremdekiler beni 0-5 yaş arası solerler cok cocuksuyumdur. tabı ortama göre değişir.

infatuate:
en güseli =)

infatuate:
peki hackhell için neler söyleyebilirsin bize ?

MaximuS:
Hackhell için sölenecek pek bi söz yok. Cok guzel dostlukların arkadaslıkların kuruldugu bır ortam. hayatımızın bır parcası olmus durumda. Ve gercekten bılgının en guzel ogrenılecegı bır yer.

infatuate:
seni rahatsız eden şeyler warmı ?

MaximuS:
suanda yok . rahatsız oldugum bazı kımseler vardı. onlarda artık yoklar onun dısında herhangı bırsey yok. rahatsızlıktan zıyade huzurlu oldugum bır ortam var.

infatuate:
supermiş =)

infatuate:
son olarak, hackhell'e bana we şirineye söylemek istediğin bişeler warmı ?

MaximuS:
sana soylecegım tek sey. DARK_ANGEL ıle Bırlıkte mutlu huzurlu bır Evlilik gecırmenız ve hayatınzın sonuna dek tek yumruk olum hayata meydan okumanızı dılıyorum.
ŞİRİNE ye soleyeceklerımı her gun defalarca soluyorum ONU COK SEVIYORUM. ölene dekte seveceğim. ALLAH herkese Gönlüne göre bir eş nasip etsin.
HAckhell için ise : Dostlugun sevgının ve Saygının eksık olmadıgı, Basarılarının devam edeceği Bir gelecek Diliyorum.

infatuate:
gerçekten çok çok tşk ederim dileklerin we bu güsel sohbetin için, bende size mutluluklar diliyorum, dikkat edin kendinize =)

MaximuS:
Ben teşekkur edıyorum benıde bu guzel roportajın bir parcası yaptıgnız ıcın tum hh ye sevgı ve saygılarımı sunuyorum Herkese ıı forumlar dılıyorum.

not : roportaj cok cıddı olmus dıyenler olacaktır mutlaka ama ben ıcımden gelenlerı soledım. gırgır samatayı herzaman yapıyoruz zaten . tekrar tekrar tesekkurler...

infatuate:
ehehe bnmde aklım geçmişti =)

infatuate:
görüşmek üzere maxi

MaximuS:
Görüşmek üzere yenge
.

edit: maximusun ismi neden muhammed yaşar ??
merak edenler warmı ?
işte kendi ağzından dinleyin =))

MaximuS:
ben 7 aylık dunyaya gelmısım. dogumda butun doktorlar bu cocuk yasamaz demıs. kuvezde gecırdıgım 2 hafta sonunda yasadıgım gorulmus ve adımı doktorlar yasar koymus babam olmaz Muhammet olcak demıs. yasar idi Muhammet idi derken Muhammet Yaşar olmusum. Hem 7 aylık Hemde 7 Canlıyım . En Sevdiğim Sayıda 7 dir :)

the end​
:clap

yenge her zamanki gibi hızlısın, güzel bi söyleşi olmuş, elinize sağlık.

hoş bir röportaj olmuş tebrikler balım

ewt guzel bır röpörtaj yapmıssın hakkını vermek lazım bu arada guzel bır hayatı var

gusel olmus yawf bizede beklerizz:D

eline sağlık güzel roportaj olmuş
tanımakta iyi oldu sevindim

SoruLar ve CevapLar güzeL oLunca yapıLan Röportajında anLamı oLuyor.. umarım bu ciddiyetLe devam eder diğer arkada$LarLa oLanLarda.. Maxi'cim 3 karde$ oLdugunuzu yeni ögrendim ßak :D ikinizede teşekkürLer..

ellerine sağlık yenge
yaw tüh ya benim röportajda yapıldı bi daha mı yaptırsam çaktırmadan :p

maxi yi zaten tanıyoduk ama ciddi halini hiç görmemiştim
ciddi de olurmuş :durdurun
güzel bi röportaj olmuş

Çok hoş bir röportaj olmuş insanları Tanımak çok güzel...

valla röportaj ve sorular hakkaten güzel...

maxi dai en az benım ısım hıkayesı kadar senınkide ilgincmiş

0-5 yarası oldugun dogru :p

ha bide en ilgincime giden 2 kız kardesın olması... bende dıodum bu adam nıye böle e tabi 2 kız bide anne 3 tane bayanla yasayıpta böle olmassan olmazdı saten :p yumhusak dai :p

enişte seni hiç böle ciddi görmemiştim:p
0-5 yaş arası gösterdiğin doğru tabi:p
teşekkürler infatuate:goz:

Anlamlı bir roportaj olmuş..
Bu güzel roportaj için 2nizininde Yüreğinize SAglık

işine gelmeyen yoruma tesekkur bıle etmıo ::G

lem etmesıne edıyomda sayfa goruntulenemıyorun azızlıgıne gelmıssın. olum senden yumuhsagı varmı bu forumda : durdurun

infatuate' Alıntı:
MaximuS:
ben 7 aylık dunyaya gelmısım. dogumda butun doktorlar bu cocuk yasamaz demıs. kuvezde gecırdıgım 2 hafta sonunda yasadıgım gorulmus ve adımı doktorlar yasar koymus babam olmaz Muhammet olcak demıs. yasar idi Muhammet idi derken Muhammet Yaşar olmusum. Hem 7 aylık Hemde 7 Canlıyım . En Sevdiğim Sayıda 7 dir :)

Hızır idi Yunus idi Hızır idi Yunus idi filmlerdeki gibi olmuş =)
Peki benim bir sorum olacak iki isimlilerde genellikle sorarım
hangi ismini daha sık kullanıyorsun...

Röportaj için teşekkürler infatuate Maximus'u daha yakından
tanıma imkanı bulduk...

röportaj gerçekten güsel olmuş
emeklerine sağlık Esra ablacım =)
2. sırayı kaptırmıcam :)

Geri