( Mayın Patladı: 9 Asker Şehit Oldu Tek Başlık )

Cenab-ı Allah ölen tüm şehitlerimize rahmet eylesin mekanları cennet olsun
acılı ve kederli ailelerine sabırlar versin vatan sağolsun bu teröre de lanet olsun.

Allah rahmet eylesin şehitlerimize
Hainlerinde Allah belasını versin

Allah rahmet etsin cok uzuldum, sehit olduklari icin degil.....geride kalan gozu yasli analar icin uzuldum...

Rabbim Sen en guzelini bilensin ........

işte gerçek bu biz hala 23 nisana türbanla katılan kadını konuşa duralım bu konu unutulsun gitsin. olmaz olsun bu terör illeti daha bizi uyutup kaç vatan evladımızı daha alacak bu şerefsizler....

Şehitlerimizin Kimlikleri Belli Oldu

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde mayın patlaması sonucu şehit olan 2'si uzman çavuş 9 askerin kimlikleri belirlendi.

Edinilen bilgiye göre, Lice ilçesinin Abalı köyü yakınlarında PKK'lı teröristlerin yola döşediği mayının patlaması sonucu şehit olan 2'si uzman çavuş, 9 askerin kimlikleri şöyle:

''Uzman Çavuş Salih Akyürek (Yozgat),
Onur Görmez (Aydın-Çine),
Emrah Polat (Kars-Sarıkamış),
Erdal Oral (Kars-Kağızman),
Zeynel Direkçi (Gaziantep),
İlhami Hardal (Kilis),
Murat Çavdar (Trabzon-Maçka),
Mehmet Ali Karaduman,
Miktat Beder.''

Kaynak

9 şehidin isimleri açıklandı

9 şehidin isimleri açıklandı​

DİYARBAKIR -- Diyarbakır'ın Lice ilçesinde mayın patlaması sonucu şehit olan 2'si uzman çavuş 9 askerin kimlikleri belirlendi.
Edinilen bilgiye göre, Lice ilçesinin Abalı köyü yakınlarında PKK'lı teröristlerin yola döşediği mayının patlaması sonucu şehit olan 2'si uzman çavuş, 9 askerin kimlikleri şöyle:
"Uzman Çavuş Salih Akyürek (Yozgat), Onur Görmez (Aydın-Çine), Emrah Polat (Kars-Sarıkamış), Erdal Oral (Kars-Kağızman), Zeynel Direkçi (Gaziantep), İlhami Hardal (Kilis), Murat Çavdar (Trabzon-Maçka), Mehmet Ali Karaduman ve Miktat Beder."

kaynak

vatan size minnettar ..allah bizleri şefaatinize nail eylesin

Konular birleştirilip tek başlıkta toplanmıştır lütfen ilgili konu ile yapacağınız paylaşımlarınızı bu başlık altından yapınız iyi forumlar.

ŞEHİTlerimize ALLAH' tan rahmet, ŞEHİT yakınlarına da baş sağlığı diliyorum.

İnanılmaz bir şey kafayı yiyeceğim. Bu nasıl bir şeydir. Diyarbakır' da abd zırhlısı ile gezmek.

Birileri bizi bilerek öldürüyor, bilerek savaştırıyor. Biz bu kadar başarısız olamayız. Biz bu acıları yaşamayı haketmiyoruz.

Şehitlerimize Allah' tan rahmet diliyorum.

Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez

Geri