Bir gün Temel Bir Fransız ve Bir İtalyan gemi kazası sonucu ıssız bir adaya dusmusler.Yurumeye baslamıslar birde ne gorsunler önlerini bir yamyam kabilesi kesmiş
Aralarından Reis cıkmış öne dogru
Reis: “ Pişirin bunlarıda yiyelim”
Temel hemen atılmış:
“ Efendim böyle zalimce bir şey yapmayın hadi yapcaksınız bi yarışma falan duzenleyin kazananı bari yemeyin” demiş.
Reis: “ Tamam o zaman. Sizi bir maymunla bir magraya koyacagız 1 yıl sonra en mutlu olarak dısarı cıkanı yemiyecegiz serbest bırakacagız.Kabul mü?”
Herkez tamam demiş. Bunları 1 magraya atmıslar uzerlerine de bir taş koymuslar…
Aradan 1 yıl geçmiş Reis: ” Hele şükür 1 yıl geçti acın bakalım magralarıda 1 ini serbest bırakıp diğerlerini yiyelim bari.”
Sırayla magraların kapılarını acmıslar
Önce Fransızınki
ha
- Fransız mutlu, maymun hoko hoko mutlu zıplıo 4 tanede yavru var onlar da mutlu
Sonra İtalyanınki
ha
- İtalyan mutlu, maymun hoko hoko mutlu zıplıo 6 tanede yavru onlar da mutlu
Reis: “ Ben bu Türkleri bilirim en mutlusu bu çıkar.”
Sırada TEMEL :durdurun
- Temel eli yaslamış çeneye mutsuz, maymun mutsuz, 1 tane de yavru var o da mutsuz
Reis şaşırmıs sormus “ Temel bu ne ya neden bu kadar mutsuzsunuz.”
Temel yapmıs yapacagını: “ULAN VERMİŞİNİZ ERKEK MAYMUNU MUTLULUM BU KADAR OLUR”
Beğendiyseniz bir teşekkürü Çok görmeyin yenilerle karşınıza geleceğim…
Aralarından Reis cıkmış öne dogru
Reis: “ Pişirin bunlarıda yiyelim”
Temel hemen atılmış:
“ Efendim böyle zalimce bir şey yapmayın hadi yapcaksınız bi yarışma falan duzenleyin kazananı bari yemeyin” demiş.
Reis: “ Tamam o zaman. Sizi bir maymunla bir magraya koyacagız 1 yıl sonra en mutlu olarak dısarı cıkanı yemiyecegiz serbest bırakacagız.Kabul mü?”
Herkez tamam demiş. Bunları 1 magraya atmıslar uzerlerine de bir taş koymuslar…
Aradan 1 yıl geçmiş Reis: ” Hele şükür 1 yıl geçti acın bakalım magralarıda 1 ini serbest bırakıp diğerlerini yiyelim bari.”
Sırayla magraların kapılarını acmıslar
Önce Fransızınki
- Fransız mutlu, maymun hoko hoko mutlu zıplıo 4 tanede yavru var onlar da mutlu
Sonra İtalyanınki
- İtalyan mutlu, maymun hoko hoko mutlu zıplıo 6 tanede yavru onlar da mutlu
Reis: “ Ben bu Türkleri bilirim en mutlusu bu çıkar.”
Sırada TEMEL :durdurun
- Temel eli yaslamış çeneye mutsuz, maymun mutsuz, 1 tane de yavru var o da mutsuz
Reis şaşırmıs sormus “ Temel bu ne ya neden bu kadar mutsuzsunuz.”
Temel yapmıs yapacagını: “ULAN VERMİŞİNİZ ERKEK MAYMUNU MUTLULUM BU KADAR OLUR”
Beğendiyseniz bir teşekkürü Çok görmeyin yenilerle karşınıza geleceğim…