!!!!!!! Mcse Dökümanlar Türkçe !!!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cok saol.
ya sertifika dusunuyorum ama cisco mu microsoft mu kararsız kaldım :)

çok güzel ARES tebrik ederim. eline sağlık.

ellerine saglık yaa bu cok guzel oldu

çok saol ares baya bir işimize yarar bu dökümanlar.......

İlac gibisin sagolasın

Bu arşiv için sağol microsoft sınavları ingilizce ama böylesi daha iyi
Bu arada ingilizce arayanlar LimeWireWin AresLite gibi programlarda mcse diye aratırlarsa baya buluyor....

m_y' Alıntı:
cok saol.
ya sertifika dusunuyorum ama cisco mu microsoft mu kararsız kaldım :)

önce cisco sonra microsoft, tavsiye ederim çok guzel oluyo ;)

sağolasın üstad 1.5 hafta içinde orduya gidiyorum ve hemen gider gitmez senin verdiğin tüm konuları programları indiriyorum çok sağolasın ARES iyi günlerde.....

Teşekkürler

kardeş varsa bunun 2003'ü lütfen small business server için olanı kendine iyi davran sagol

Eyvallah kardeş

Çok teşekkür ederim kardeşim

Saolasın çok yardımcı olacak

çok teşekkürler

ares dostum paylaştığın bu önemli ve değerli bilgiler için çok teşekkürler eminim çok işime yarıyacak

Arkadaşlar bende tam 300 - 400 MB lik soru arşivi var bi cd mcse soruları çıkmış bütün sorular nerdeyse testking .comdan aldım ama (belesh deil yanlış anlamayın ben belesh veriyorum da testking beleshe deil :D :D) İsteyen olursa bana ulaşsın bende mcp yim ;)

paylaşım için sağol bence ikisini de al zatem microsoft alıcaksan cisco yu alman gerek artık Lan bilgisi değil Wan bilgisine daha ihtiyaç duyuluo.Ben simid microsoftun sınavlarını veriorum bitince Cisco alıcam

saolasın ben bu işleri yapıyom ama sertifikam yok... :(

bu link tam bana göre ama çalışmıyo indiremiyorum .şimdiden teşekküerler yardımcı olursan sevinirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri