Medyada flash gelişme .Tuncay Özkan Kanaltürk’ü sattı. Hemde bakın kime satmış!!!

Serdengeçti

Banned
Reaction score
0
Medyada flash gelişme .Tuncay Özkan Kanaltürk’ü sattı. Hemde Fetullacılara satmış!!:)

Tuncay Özkan kanalını sattı. Kanaltürk'ü şaşırtacak bir isim aldı. AK Parti'ye yakın olan bu medya grubu hangisi derseniz...

Yılın bomba satışı Kanaltürk'de yaşandı. Para sıkıntısı çeken Tuncay Özkan, yılın çalımını attı ve kanalını AK Partiye yakınlığı ile bilinen Bugün gazetesine sattı.

ATV ve Sabah’ı almaktan ümidini kesen Koza İpek Grubu sonunda Kanalturk’ü aldı. Bugün Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Selahattin Sadıkoğlu da satışı doğruladı.

Bugün, Kanaltürk'ün tüm borçlarını da üstlendi. Bu borçların 5 trilyon civarında olduğu öğrenildi.

Kanaltürk'ün satışı için tarafların bir haftadan uzun bir süredir görüştükleri ve sonunda el sıkıştıkları gelen haberler arasında. Yeni bir bina arayışında olan Bugün gazetesinin sırf bu satış nedeniyle taşınmayı ertelediği öğrenildi. Satış ile birlikte gazete de Kanaltürk'ün Mecidiyeköy'deki binasına taşınacak.

http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=140519

Tuncay Özkan Kanaltürk'ü sattı!

CHP'nin 4 trilyonluk para aktardığı Tuncay Özkan'ın sahibi olduğu Kanaltürk satıldı. Medya dünyasına bomba gibi düşen satışta, kanalın yeni sahibi çok konuşulacak. İşte o isim:
zvx7ux.jpg

Son günlerin en çok tartışılan kanalı Kanaltürk sürpriz bir şekilde satıldı. Ekonomik sıkıntılar çeken kanalını satan Tuncay Özkan'ın müşterisi ise çok sürpriz bir isim.

CHP'den aldığı paralar yüzünden adı son günlerde sık sık gündeme gelen Kanaltürk'ü Bugün Gazetesi satın aldı.

BORÇLARINI DA ÜSTLENDİ

Haber7.com'un Bugün Gazetesi çevresinden edindiği bilgilere göre Koza İpek Grubu Kanalturk’ü satın aldı.

Aldığımız bilgiye göre Bugün, Kanaltürk'ün tüm borçlarını da üstlendi ve bu borçların 5 trilyon civarında olduğu belirtiliyor...

ALACAĞINI ÖNCEDEN SÖYLEMİŞTİ

Flaş bir şekilde Kanaltürk'ü satın alan Koza İpek Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkan Akın İpek daha önce erdiği bir mülakatta, televiztoın almak için fırsat kolladıklarını söylemişti. İpek televizyon alacak mısınız sorusuna; "Ya büyüyeceğiz, ya küçüleceğiz. Bulunduğumuz yerden memnun değiliz. Ben büyüme taraftarıyım. TV olmadan çok zor. Bir fırsat karşımıza çıkarsa elbette düşünüyoruz" şeklinde cevap vermişti...

SATIŞ BORSAYA BİLDİRİLDİ

Koza İpek Grubu'nun Kanaltürk'ü satın alması borsaya bildirildi. Koza Holding satın almayı yazılı açıklamayla İMKB'ye duyurdu. Koza Davetiye'nin İMKB'ye yapılan açıklama şöyle: "Şirketimiz Koza Davetiye'nin yüzde 99.04 hissesine sahip bağlı ortaklığı ATP İnşaat ve Ticaret A.Ş, Kanaltürk'ün ana hakim ortağı olan Yaşam Televizyon Yayın Hizmetleri'nin yüzde 99.99 hisselerini satın almıştır"

Haber 7

ilginç ötesi bir haber
konu güncel bölümünde

Hayırlı Olsun Koza Grubu Almış...

Kanal 7 Ve Samanyoluna Rakip Olurlar Artık...

İnşallah Hayırlı Olur...

Kanaltürk'ün yeni sahibi belli oldu

Kanaltürk'ün yeni sahibi belli oldu
kanalturk.jpg

Tuncay Özkan'ın sahibi olduğu Kanaltürk Televizyonu'nun yeni sahibi belli oldu. Bugün Gazetesi'nin bağlı olduğu Koza-İpek Yayıncılığın sahibi H. Akın İpek bu sabah imzaların atılmasının ardından Kanaltürk televizyonunu bünyesine kattı.

Koza Davetiye Mağaza İşletmeleri ve İhracat A.Ş'nin iştiraki ATP İnşaat ve Ticaret A.Ş, Kanaltürk TV, Kanaltürk Radyo ve ''www.kanalturk.com.tr'' internet sitesinin sahibi Yaşam Televizyon Yayın Hizmetleri A.Ş'yi satın aldı.

Koza Davetiye'den Borsaya gönderilen yazıda, Koza Davetiye Mağaza İşletmeleri A.Ş'nin yüzde 99,04 hissesine sahip bağlı ortaklığı ATP İnşaat ve Ticaret A.Ş'nin, ana iştigal konusu ''Kanaltürk TV, Kanaltürk Radyo ve www.kanalturk.com.tr'' sitesinin, yayıncılığı ve iletimi ile ilgili bu medya varlıkların her türlü lisans, marka ve fikri mülkiyet haklarına sahip bulunan ve diğer şirketlerinde ana hakim ortağı olan Yaşam Televizyon Yayın Hizmetleri A.Ş'nin yüzde 99,99 hisselerini satın aldığını bildirdi.

BüRüTüS ?!

Anlamadığım sürekli Takiyeci dediği birilerinin grubuna neden sattığı ?
O kadar Ciner istedi , Gidip Ciner Grubuna satsaydın .
Bedava dağıtılıyor diye eleştirdiği Bugün gazetesinin Patronuna neden gidip Sattın ?
Tuncay açıklama yap .
Bu millet bundan sonra sana inanır mı ?
Sende mi '' OpOrtunisT '' olmaya karar verdin ?
Çık açıklama yap .
Türkiye'yi geziyorum ayağına orda burda takılıyorsun şimdi .
Amacın ne neden sattın ? Çık bir Tv kanalında açıkla .
Tabiki kanal senin , satmanda hiçbir sakıncada yok .
Ama eleştirdiğin gruba neden sattın ?
Çık bunu açıkla .

yaaa sizi gidi kaç kişiciler sizi
ahanda lideriniz satmış para makinasını
bakalım ne ticareti yapacak
ama tuncay a yakışan bir iş biliyorum ben
tellallık yap tuncay
milleti nasıl sattığını gördük
bu işte sen iyi para kazanırsın
durmak yok tuncay
satmaya devammmmmmmmm

yaaa sizi gidi kaç kişiciler sizi
ahanda lideriniz satmış para makinasını
bakalım ne ticareti yapacak
ama tuncay a yakışan bir iş biliyorum ben
tellallık yap tuncay
milleti nasıl sattığını gördük
bu işte sen iyi para kazanırsın
durmak yok tuncay
satmaya devammmmmmmmm

Tuncay Özkan milleti değil kendi özel malını sattı :goz: Milleti satanlar başkaları :goz:

tuncaydan bekelnebilecek şaşılmaması gereken bir davranış bence..

Son gunlerde aldigim en guzel haber sanirim :)

Iste anlamayanlara bir kanit daha . Bu adamlar "MENFAATCI!" Kisisel cikarlari icin
her zaman oynarlar. Ne halk onlar icin onemli (ki halkin cogunlugunun istedigi seyler karsisinda
durarak bunu kanitliyor) ne de Laiklik veya Ataturkculuk (bunuda kendi Ataturkcu, Laikci ve
Milliyetci olmayan bir grup olarak tarifledigi kisilere satarak gosterdi.)

Bunlar iste kendilerini bir yerlere getirmek icin calisirlar anca. Kanal haciz sinirina kadar
geldi de daha gecen CHPden aldigi milyonlarca dolara nerelerde? Hani o kadar kisiydiniz :)
Nerede o milyonlar? Nerede o guya meydanlara akittiginiz insanlar? Yok mu simdi sizi buradan
kurtaracak? CHP elinden geleni yapti ama olmadi, yetmedi. Ha gidersiniz bir parti daha kurarsiniz
onu da ileride satarsiniz, satmakla cok alakali insanlarsiniz cunku.

Bunlar timsah gozyaslari Tuncay, sevinc gozyaslari. Kandirdiginiz insanlar sizin ne
oldugunuzu anlamaya yakindi ki sirtindan attin bu yuku Tuncay. Edepsiz, hayasiz,
ahlaksiz konusmalarina insallah bir nokta konur boylece. Yeni bir hareket baslatirsin,
Radikal gazetesinden de destek gelir, davetiye de cikarmis cok guzel bir baslik atarak

"www.bizkaclirayiz.com"​

Su memlekette sosyal demokratciyim diye ortaya cikan ve gercek sosyal demokratlarin
tum iyi niyetini suistimal eden bir siz varsiniz bir de Baykal. Helal olsun..

Konular Birleştirildi...

FATİH ALTAYLI KÖŞESİNDE KANALTÜRK OLAYINI DEĞERLENDİRDİ

Kanaltürk’ün Fethullah Gülen’in yakınlarına satışı herkeste şok etkisi yarattı.
Bense zerre şaşırmadım.

Tuncay Özkan “kitaplarının telif hakkını Çukurova Grubu'na satarak aldığı para” ve diğer “Küçük birikimlerini” ortaya koyarak kurduğu televizyonda zor durumdaydı.
Gerçi Tuncay Özkan Kanaltürk’te büyük hissedar olarak görünmüyordu ama herkes neyin ne olduğunu biliyordu.

Özkan, televizyonu bir kaç yıldır elinden çıkarmaya çalışıyordu.
Daha önce Murdoch’a satmaya çalışmıştı Kanaltürk’ü.

İş tam olacakken, devreye AKP’liler girmiş ve satışı engellemişlerdi.
O günlerde Tuncay Özkan’ın AKP’ya “Yahu bırakın satayım. Hem ben kurtulayım, hem siz” mesajı gönderdiği söyleniyordu.

Gerçekten de Tuncay Özkan “Kurtulmak” istiyordu.
Bir gazeteci için neredeyse “İmkansız” denilecek ölçüde para kazanmış ancak bunları bir televizyon kanalında batırmıştı.

Çıkışı yoktu.
Satmak zorundaydı.
Sattı kurtuldu.

Şimdi Kanaltürk izleyicileri hayal kırıklığı içinde.
Radikal “Biz kaç lirayız.com” başlığı atarak bu hayal kırıklığını çok anlattı.
Tuncay Özkan da ekranlara çıkıp bu başlığı atanlara ve kendisini eleştirenlere sövüp saydı.

“Zor durumdaydım. Ne yapayım” dedi. “Çok kapılar çaldım ama kimse ilgilenmedi” dedi.
Özkan çok da doğru söylemiyor.

Televizyonu için, kendisini kurtaracak parayı verenler de oldu.
Ama o bunu fiyat kızıştırmak için kullanmayı tercih etti.

Bir işadamı olarak doğruyu yaptı ama kendi söylemleri açısından ilkeli davranmadı.
Eğer “dediği gibi bir adam” olsaydı, bu kanalı Fethullahçılara satmak yerine kapısına kilit vurmayı, birine bedava vermeyi bile tercih ederdi.

Ama Tuncay Özkan söylediği gibi bir adam değildi.
Ben burada Tuncay Özkan’ı bugün çok kızdığı iktidar kalemlerine benzetip ve “Tuncay Özkan da geçmişte Mesut Yılmaz’ın gazetecisiydi” diye yazınca bana çok kızmışlardı.
Ama yazdığım doğruydu.

Öyleydi.
O gün bana kızanlar hayal kırıklığı yaşıyor.

Bense hiç şaşırmadım.
Tuncay Özkan şimdi de siyasetle geri döneceğini söylüyor.
Bu ilkelerle siyaset yaparsa şahane oluir.
Başına geçtiği CHP yarın AKP veya bir benzeri ile koalisyon kurar.
Tuncay Özkan da televizyonlara çıkıp buna ne kadar mecbur olduğunu göz yaşları içinde anlatır.

Haa, tabii bu durumu eleştirenlere küfür etmekten de geri kalmaz.

Geri