üstteki cevap bana söyleyecek bişey bırakmadı. bir defasında da yakın bir arkadaşımın orduevindeki düğününe gidiyordum gördüm ki başörtülü bir genç kızı almadılar. neymiş yok öyle bağlanılırsa olmaz şöyle bağlanırsa olur.. olduuu ne güzel memleket valla.. ana doğursun yetiştirsin büyütsün emanet etsin kışlaya,kışladakiler de vatanı emanet etsin.. ama en büyük emanetçi içeri alınmasın.okey kara çarşaf bazı kesmileri rahatsız edebilir bunu onlara sorsanız geçerli açıklamaları vardır, ama hiç birşey bi ananın oraya alınmamasını gerektiremez.
iki tane kuşu ayaklarından bağlasan,dört kanat olduğu halde uçamazlar..çünkü ikilik vardır birisi oraya birisi oraya gitmek ister. bu memlekette de ikilik sözkonusu.. bu şekilde ilerleyen zamanlarda muvaffak olamayız ve gizli düşmanlarımızın ekmeğine yağ süreriz. onlar bıyık altından gülerek bu ve buna benzer olayları izliyorlar. bakalım çok güvendiğimiz Türk Silahlı Kuvvetleri bu çok bıyık altından gülenler ileride fiili olarak devreye girdiğinde böyle yasaklar koyabilecek mi ?