Mehmetçik Anası Yine Dışarıda Kaldı

cenaze evine mayoyla gidilmez camiye donla gidilmez

düğün evine yas kıyafeti ile gidilmez.

medeni bir insan nerde ne giyeceğini bilir, medeniyetten uzak insanlar medeniyet karşısında horlanmaya aşşağılanmaya mahkumdur.

~SiLenT ScЯeaM~;4420747' Alıntı:
Yazık Çok Yazık Sormadan Geçemeyeceğim Acaba Ordaki GörevLiLerin Ninesi,Annesi Hadi Onu Bırak Zübeyde Annemiz GeLse Onada mı Aynı MuhammeLeyi UyguLuyacakLardı?
Bence Sorun Burda KuraLLara UyuLmaması DeğiL O Saçma Sapan KuraLLarın VarLığı.
Müslüman Kadın Örtünmek Zorundadır. Allah'a İnandığı ve EmirLerine TesLim oLduğu İçin...Sen KaLkıp Kişinin Bu Emri Yerine Getirmesine Mani oLamazsın.
Ayrıca İnsanLarı Bir İkiLemeye Mecbur BırakanLarıda "DORU" oLarak DestekLiyenLerede Gerçekten Yazık.
Medeniyeti Bizden Öğrenmiş üLkeLerde Dahi Bu Gerici Zihniyet Yok.
Herkes DiLediği Gibi Yaşamakta Özgür Ne Karışanı Edeni Var.
Atatürk'ün Kast Ettiği LaikLikte Bu DeğiLmiydi Zaten? "Din ve Vicdan ÖzgürLüğü"
Allah Aşkına Bırakın Herkes Kendi Dini NasıL Buyuruyorsa ÖyLe Yaşasın/Yaşamasın SİZ KARIŞMAYIN.
İran'a Benzemekten Korkuyorsunuz Tamam AnLıyorum ama İnan ki Çarşaf,Türban,Başörtüsü iLe Türkiye GeriLemez GeriLemekten Korkuyorsanız Darbe YandaşLarına Geçit Vermeyin.

2uzx995.jpg
şehitlerin anası çarşaflıymış türtbanlıymışşş acitasyona bakın eğer yüreğiniz yetiyorsa teröristlerin analarınıda yazın nasıl giyindiklerinide yazın ahaaa burdan söylüyorum terörist analarının %100 ü ya çarşaflı yada türbanlı..............

aponun anasıda çarşaflı.........

Üsteki Senin Cevabın Kutunda.

Bunların yüzü gozukmuyo , kım oldugunu nerden bılicez acaba ?

içeridekiler mehmetçik annesi değilmi? önce başlığı düzgün atın

kurallar belli her şey belli yıllardır böyle neden bu sıralar hep böyle şeyler sorun olduki..benim annem başörtülü teyzem başörtülü biz rahat bir şekilde abimin yemin törenine girdik..o çarşafların içinde ne olduğu belirsiz bence.soyunsunlar demiyorum =)) ama kurallar belli yani.

medeni bir insan nerde ne giyeceğini bilir, medeniyetten uzak insanlar medeniyet karşısında horlanmaya aşşağılanmaya mahkumdur.

şehitlerin anası çarşaflıymış türtbanlıymışşş acitasyona bakın eğer yüreğiniz yetiyorsa teröristlerin analarınıda yazın nasıl giyindiklerinide yazın ahaaa burdan söylüyorum terörist analarının %100 ü ya çarşaflı yada türbanlı..............

Sana sadece gülüyorum :hhmanD Valla bir insanoğlu en münasip yerinden bile böyle sallayamaz.

Medeniyetten bahsetmişsin. 'Medeniyet dediğin açmaksa bedeni, hayvalar bizden daha medeni' bu sözün anlamını kavrayamamışsın herhalde.

Çarşaflı, türbanlı olanların çocuklarının hepsinin terörist olduğunu savunmuşsun. Valla nerden vardın bu kanıya çok merak ediyorum :hhmanD Kanıtın var mı elinde?

Apo nun anası da çarşaflıymış.. Tek başına bu yeterli mi sence?

Bırakın bu zırvalıkları. Küfrünü açıkça ortaya koyma cesareti gösteremeyenlerin işleri hep bunlar. Yönetmelikmiş hep faso fiso.Birde laf bulamadığınız yerde hemen laiklikliği ortaya atarsınız. Önce laikliğin temelini ve özünü kavrayın ondan sonra yorum yapın.

Sonra dersiniz ülke geriliyormuş, yok efendim ülkeye şeriat gelecekmiş bırakın bunları
Ülkenin gerilemesinin nedenini gidinde Amerikaya hizmet eden sözde ulusalcı yahudi yalakalarına sorun.

Atatürk ün LAİKLİĞİ bu değildi...Şimdikiler bunu yanlış kullanıyor...Yazık Çok yazık hala basşörtüsü türban ile ugrasıyoruz millet aya cıkar TÜRK yere bakar...

medeniyet bedeni açmak olmadığı gibi bedeni kapamakta değildir ,medeniyet nerde ne zaman nasıl hareket etmen gerektiğini bilmek demektir.

her medeni insan kırmızıda durur yeşilde geçer, kurallara uymayanlar bunun cezasına katlanır.

camide alem yapmayı şarap içmeyi çok isterim ancak böyle bir şey yapıcak olursam başıma gelmeyen kalmaz üstelik hayvanlık yaptığımdan dolayı aşşağılanırım öyleyse her medeni insan gibi bende alem yapılacak yerde alem, ibadet yapılacak yerde ibadet ederim....

medeniyet bedeni açmak olmadığı gibi bedeni kapamakta değildir ,medeniyet nerde ne zaman nasıl hareket etmen gerektiğini bilmek demektir.

her medeni insan kırmızıda durur yeşilde geçer, kurallara uymayanlar bunun cezasına katlanır.

camide alem yapmayı şarap içmeyi çok isterim ancak böyle bir şey yapıcak olursam başıma gelmeyen kalmaz üstelik hayvanlık yaptığımdan dolayı aşşağılanırım öyleyse her medeni insan gibi bende alem yapılacak yerde alem, ibadet yapılacak yerde ibadet ederim....
:clap:clap:clap:clap bana göre haklı

Şimdi o türbanlı, çarşaflı annelerin nerde ne yapacaklarını bilmediğini mi söylüyorsun?

Bilir misin insanların bazı değerleri vardır.Onlara zarar verecek bir husus oluştuğunda insanı deli edebilir.Hiç başına geldi mi bilmiyorum.

Kusura bakma ama Ulu önderimizin annesinin başı örtülü olduğu laik bir ülkede ben bu yönetmeliği sorgularım arkadaş.Kimse keyfine göre yönetmelik koyamaz.Ancak yönetmeliğin insanların değerlerine zarar vermeyecek şekilde oluşturulması daha iyi olmaz mı sence?

ALLAH rızası için hangi başı örtülü ana dan bu ülkeye zarar gelmiş birtane gösterin kafamı kesin adaleeeeeetttttttttttttttt

:durdurun yok böyle bi şey fikir yok sadece kendi düşünceleri doğru

Kardeşim askeriye orası bilmiyorlarmı.Almıcaklarını yalandan gidip bide.Kendilerini acındırmışlar.Ayrıca askeriyede Çember Tabir edilen Baş örtüsü serbes.Öle git Ne olack oğlunu seviosan öle git.Bune sıkma baş karaçarşaf fln İranmı bura

orası askeriye ise o anaların vergileri ile .ok gibi maaş alıp yan gelip yatıyorlar ardından da aslmıyorlar o anaları oraya
ardından da doğuya sürüp nasılsa gariban çocuğu diolar ...

ATATÜRK BENCEDE RAHAT DEYİL NİYE ŞİMDİKİ HÜKÜMETİN YÜZÜNDEN RAHAT DEYİL....Toprak Satmak nedemek.?? Nse konuyu dağıtmayalım.Benim ailem Hep askerdir.Ve Ben askeriyenin tüm Kurallanırı bilirim.Baş örtüsüyle içeri giremezler.almazlar.Bunu herkez bilir.Bunu bile bile gelmek kendini acındırmaktır...

toprak satmak :durdurun asker ailen olması askerin kurallarının doğru veya uygulanablılr olduğunu göstermez

Kara Carsaf Yasaklanmali

mini etek yasaklanmalı :D

bunu diyecek kadr din düşmanı bi insan tanımıyordum ya kusura bakma tanımış oldum ...

Bunların yüzü gozukmuyo , kım oldugunu nerden bılicez acaba ?

diğerlerinin .ötü gözüküyor onları ordan tanıyabılıon mu peki?

kapanmak yerine göre değil bir yaşam tarzıdır abdestli gezmek gibi daimi yapıaln bir ibadetir
laf oyunlaryıla her şeyin zamanı var ayaklarını geçin
biz sizin cenazelerinizle dua yerine çelenk gönderidğinizi de biliriz ...

Bir insan bu kadar din düşmanı olur. Pes yani.

Bir insan bu kadar insanların değerlerini karalamaya çalışır.Sana söyleyecek söz bulamıyorum.

Bu kadar din düşmanı oLma,
Bu kadar şüphecide oLma,İnsanLarı daha fazLa şüpheLendirirsin,

Ya sende insan kıLığına girmişsen ?
Bu söyLedikLerinden sonra ciddi ciddi düşünürüm bunu emin oL =)

İlk defa bu kadar net konuşuyorum,İlk sen bu şerefe nail oLdun,
Ne mutLu sana,

Beyler herkes istedigini istedigi şekilde yapamaz çok saçma yorumlara maruz bırakmıyalım konuyu.Bazı arkadaşlar var bide özgürlük diyolar yok özgürlük açıklar için bu nasıl saçma yorumlar ? Bizim askeriyemiz özgür türk silahlı kuvveti filan mı? benm mi haberim yok? yonetmelik neyse o uygulanır orası askeriye hastahaneye gittiginde kovuyolar mı çarşaflıları?demek ki ikiside ayrı şeyler once bunu idrak edin sonra yorum yapın lutfen! Unutmayın camiye girme kurallarıda var askeriyeye girmeninde ikiside ayrı kuvvetler din olmassa kardeşlik askerlik olmassa vatan namus olmazdı daha fazla saçmalamayın rica ederim...

hastahaneye gittiginde kovuyolar mı çarşaflıları?

Bir tek o kaLdı zaten eLde,
UtanıLmasa oda yapıLır,
O yönetmeLiği hazırLayana sormak lazım o zaman,
ÇocukLarını oraya koşulsuz tesLim eden anneLer üstündeki kıyafete göre eLenip
Alınmıyorsa içeriye,Ben anca bu işe yazıkLar oLsun derim,Bu işin yönetmeLiği oLmaz,
Anneler çocukLarını oraya yönetmeLik esasLarına dayanarak yada bir çıkar oLgusu düşünerekten vermiyor,
Vatan için veriyor,Ama ogLunu göremiyor,AsıL ben buna saçmaLık derim,
YönetmeLik feLan hikaye, :goz:

Beyler herkes istedigini istedigi şekilde yapamaz çok saçma yorumlara maruz bırakmıyalım konuyu.Bazı arkadaşlar var bide özgürlük diyolar yok özgürlük açıklar için bu nasıl saçma yorumlar ? Bizim askeriyemiz özgür türk silahlı kuvveti filan mı? benm mi haberim yok? yonetmelik neyse o uygulanır orası askeriye hastahaneye gittiginde kovuyolar mı çarşaflıları?demek ki ikiside ayrı şeyler once bunu idrak edin sonra yorum yapın lutfen! Unutmayın camiye girme kurallarıda var askeriyeye girmeninde ikiside ayrı kuvvetler din olmassa kardeşlik askerlik olmassa vatan namus olmazdı daha fazla saçmalamayın rica ederim...

işte şu dediğinizi anlamıoyrsunuz ki !!!!!

şimdi bakın arkadaşım askeriye bi hiçtir cami her şey
neden böyle dedim çünkü mukayese edilmez bu ikisi

tesettür yaşam tarzıdır şekle yere zamana mekana göre değişmez laf oyunu sadece bunlar

ve 28 şubatı daha unutmadık hastanelere postanelere de yasak çıkmıştı ama uygulanamadı
unutmadık o günleri
ama konuyu saptırmayacağım
askeriyenin gücünün olması darbelerle namının yürümesi her dediğinin doğru olacağı anlamına gelmez

madem mini etekliler özgür bu niye değil eğer bi mukayese yapacaksan böyle yapmalısın

Geri