Mehmet Topuz bırakmadı

ѕσηυη¢υ

кιℓℓ ƒσя &#
Reaction score
0
Kayserispor kaptanı Mehmet Topuz, sarı kırmızı kulüple mukavalesini 31 Mayıs 2010 tarihine kadar uzattı. Sarı kırmızılı kulüpte düzenlenen imza töneminde tonuşan Mehmet Topuz, "Kayserispor'u ne kadar sevdiğimi herkes görsün. Asla Kayserispor'a nankörlük yapmam" dedi.

3 büyükler ve birçok yabancı kulübün peşine düştüğü Mehmet Topuz, Antalya'da yaptığı tatilini yarıda keserek Kayseri'ye döndü ve Kulüp Başkanı Recep Mamur, Genel Menajer Süleyman Hurma İkinci Başkan Şahin Akarsu ve Asbaşkan Şaman Miraboğlu ile yaptığı görüşmeden sonra çağrılan noter eşliğinde kendisini 31 Mayıs 2010'a kadar Kayserisporlu yapan imzayı attı.

Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, imza töreninden sonra yaptığı açıklamada, "Gördüğünüz gibi Kayserispor kulübü, kaptanını kimseye bırakmadı. Real Madrid istemesine rağmen kulüpte kaldı. Mukavelesi 2009'a kadar devam etmesine karşın isteğimizi kırmayıp, Kayserispor'da kaldı. Kayseri halkına 2008-2009 sezonu için sözümüz vardı. Gelecek sezon çok iyi bir kadro ile ligde zirve mücadelesi vereceğiz. Kupa şampiyonu olmuş Kayserispor kaptanı da aramızda kalmayı tercih etti. Kayserispor kulübü büyük kulüptür. Bizden oyuncu almak zordur" dedi.

KAYSERİ'DE ÇOK MUTLUYUM

Kayseri'de çok mutlu olduğunu söyleyen kaptan Mehmet Topuz ise, "Kayseri'yi ve Kayserispor'u ne kadar sevdiğimi herkese gösterdim. Ben Kayserispor'a asla nankörlük yapmam. Burada kazandım, burada Mehmet Topuz oldum, buradan Milli Takım'a gittim, O nedenle gelen bütün teklifleri geri çevirip yeniden Kayserisporlu oldum" dedi.

GÖKHAN'IN KAFASI KARIŞIK

Genel Menajer Süleyman Hurma, gazetecilerin Gökhan Ünal konusundaki sorularını "Kayserispor'da gol kralı olmuş önemli bir oyuncumuzdur. Şu anda kafası çok karışık, kendisine gelecek teklifleri bekliyor. Biz de sabırla kendisinin vereceği kararı bekliyoruz" dedi.

BAŞKANIMIZ HAKLI

Hurma, Kayserispor Başkanı Mamur'un Galatasaray Başkanı Adnan Polat hakkındaki sözlerine katıldığını ifade ederek, "Biz başından beri söylüyoruz. Türk spor tarihinde önemli bir yere sahip olan Galatasaray kulübüyle bir sorunumuz yok. Ama Galatasaraylı yöneticilerin oyuncumuzun kafasını karıştırdığını düşünüyor ve biliyoruz. Bu nedenle Gökhan Ünal'ı Galatasaray'a vermeyeceğimizi bir kere daha deklare ediyoruz" dedi.

DHA

Görün bakın Kayserispor önümüzdeki sezonun hem Türkiye'de hem Avrupa'da sürpriz takım oLacak..

Wigan'dan aLdıkLarı Aghahowa ve OLembe önemLi topçuLar..
Kendi kadroLarı da iyi ve hırsLı bi ekip..
Mehmet Topuz'un kaLması da yapabiLecekLeri en iyi transferdi..
YanıLmıyorsam Fm oyunLarından biLdiğimi MusLu NaLbantoğLu'nu da aLdı Kayseri ve tüm bu dinamik kadro beni Kayseri'nin bu sene çok büyük sürprizLere imza atacağını düşündürtüyor..

Tek yapıLması gereken Gökhan ÜnaL'ın (yeteneksizinin) yerine kaLifiye bi forvet aLmak..

%100 futbolda Tolunay sert oynamayan oyuncuyu sevmiyorum ve kadromda görmek istemiyorum diye bir açıklama yaptı.Kayseri seneye uefa da gruplara kalacaktır ve ligi kesin ilk 5te bitirecektir bana göre

ToLunay'ın sertLikten kastı birazcık abartı çünkü futboLcuLuğu döneminde epey bi sakatLığa sebep oLmuş hatta yeri geLmiş kendi kaLecisiyLe biLe kavga etmişti.. (=
ama sonuçta futboLu biLiyor ve bence becerebiLecek bu işi..

Bu sene Ligi 5.bitirdiğine göre önümüzdeki sezon çok daha iyi yerLerde oLacaktır.. Ben en azından 3 diyorum..

İşte Asıl Kayserili HeLaL.! ... aLın Buda Benim Resmim :) MeHMeT aßiyLe Çokk Sohbet Ettik qitmiceğini ßelkide Ailesi Ve Akrabasından Sonra En iyi ßen ßiliyodum hehe :) Ama Size.. Bomba Haber... Türkiyede qidersem Fenere qiderim Dedi: Yoksa Avrupa Diyo..!

ir53rl.jpg

İşte Asıl Kayserili HeLaL.! ... aLın Buda Benim Resmim :) MeHMeT aßiyLe Çokk Sohbet Ettik qitmiceğini ßelkide Ailesi Ve Akrabasından Sonra En iyi ßen ßiliyodum hehe :) Ama Size.. Bomba Haber... Türkiyede qidersem Fenere qiderim Dedi: Yoksa Avrupa Diyo..!

ir53rl.jpg
atmışsın havanı :durdurun

KöѕтевеK;2927571' Alıntı:
atmışsın havanı :durdurun

Valla Alakası yok.. Sadece Söyledim.. Şimdi inanmazLar.. Harbiden Hiç bi Takıma Gitmem türkiyede Sadece Fenere Giderim Diyo Kayseridede Bu Son..Sözleşmesi ßidaha Uzatmıcak..

Geri