Meira Transferi~Basından önce duyurduk~[Tek Başlık]

Galatasaray Stuttgart ile 4 milyon euro ya anlaştı.. Stuttgart kulübü ile pazarlık sürerken, pazarlıkların tıkanması ihtimaline karşı sarı kırmızılı yönetim Hertha Berlin in yine defans oyuncusu Avusturya doğumlu Hırvat olan 1.95 boyunda 1978 dogumlu SİMUNİC ile görüşmelerini yoğunlaştırdı.. Bu transfer için de Herta Berlin aynı parayı istiyordu 4 milyon euro.. Ancak SİMUNİC in istediği rakam Meira dan yıllık 500 bin euro daha fazlaydı.. Görüşmeler iki yönden devam ederken Stuttgart tamam dedi ve Meira ailesini almak için Portekiz'e gitti.. VE G.SARAY TARAFTARININ BEKLEDİĞİ MÜJDE GELDİ.. FERNANDO MEİRA AİLESİ İLE BİRLİKTE GELİYOR..
Turkpor.net haber kaynakları G.Saray'ın bunan sonra sadece bir santrafor transfer edeceği bu transfer içinde yoğun çaba sarfedildiğini açıkladı. G.Saray da futbolun patronları haber kaynagımıza kaleci konusunda ise "Kaleci konusu kulağımızın arkasında.. Eğer her cephede savaşıp başarılı olmak istiyorsak bir kaleci de almamız gerekli" diye konuştular..

Turkspor.net

Transfer kesinleşmiş...Hayırlı olsun...Her alanda şampiyon yine Galatasaray :D

doğruysa süper bir haber

Son yıllarda yapılan en nokta transfer.Hayırlı ollsun.
Transferde HackHeLL farkı :p

bende öle biliyodum knk ama öle denilio simdide.

BeyLer bu araLar bizim $u kaynağı çok iyi takip edin oLur mu ? yine bi hackheLL farkı yapaLım :p
Basından önce duyuraLım :p

Vinsi ve pheno :D normaLde transferLer kayıp otobana yazıLıyor biLiyorsunuz ancak ben nasıL yakaLadım diye sorarsanız Lavuğun teki Meira geLsin istiyoruz yazmı$tı oraya bende bunu tabii gördüm :) Sonra bi baktım 10 dk sonra msj yokoLmu$ :)
Hemen Erce imdadıma yeti$ti ve haberi verdik..
arkada$Lar sizden ricam erce sanada diyorum bak :D
Ricam $udur..
$u saatLerde kaynağı çok iyi takip edeLim..Buna benzer siLme oLayı vs oLursa biLinki bu transfer :goz:
Hadi bakaLım canLar :)
sağLıcakLa yeni transfer hayırLı oLur in$. :hhmanD

BeyLer bu araLar bizim $u kaynağı çok iyi takip edin oLur mu ? yine bi hackheLL farkı yapaLım :p
Basından önce duyuraLım :p

Vinsi ve pheno :D normaLde transferLer kayıp otobana yazıLıyor biLiyorsunuz ancak ben nasıL yakaLadım diye sorarsanız Lavuğun teki Meira geLsin istiyoruz yazmı$tı oraya bende bunu tabii gördüm :) Sonra bi baktım 10 dk sonra msj yokoLmu$ :)
Hemen Erce imdadıma yeti$ti ve haberi verdik..
arkada$Lar sizden ricam erce sanada diyorum bak :D
Ricam $udur..
$u saatLerde kaynağı çok iyi takip edeLim..Buna benzer siLme oLayı vs oLursa biLinki bu transfer :goz:
Hadi bakaLım canLar :)
sağLıcakLa yeni transfer hayırLı oLur in$. :hhmanD

Gözüm kulagım orda :_D Siteyi otomatige bagladım :_D

"Ailesini ikna ettik"

"Ailesini ikna ettik"
Hürriyet Gazetesi'nin 22 Temmuz 2008 tarihli bugünkü sayısındaki habere göre; sezon biter bitmez transfer çalışmaları için Avrupa’nın dört bir yanını dolaşan futbol şube sorumlusu Haldun Üstünel, mekik dokuduğu 7 ülkenin ardından sarı kırmızılıların ikinci yabancı transferi Fernando Meira’yı takıma kazandırdı.

Evliya Çelebi misali Avrupa seyahatine çıkan Üstünel, yolculuğunu şöyle anlattı: "Kafamızda olan, takımın eksik olduğu yerlere oyuncu transfer etmek için, tam 7 ülke gezdim. İstediğimiz oyuncularla temas halinden oldum. Kimi çok uçuk rakamlar söyledi, kimi ise başka takımlara gideceğini belirtti."

Kampta imza töreni

Üstünel, Stuttgart’ın Portekizlisi Meira’yı nasıl ikna ettiğini de şöyle anlattı: "Meira’nın önce ailesini ikna etmek istedik. Daha sonra İstanbul’a gelirse nerede oturacağını, çocuklarını nerede okutacağına dair problemlerle karşılaştım. Kendisini zor ikna ettim. Sonunda anlaşmayı sağladık." Üstünel kaleci konusunda ise "İtalyan takımları bile kaleci avına çıkmışlar. Biz artık Aykut, Orkun ve Fırat’a güveneceğiz" dedi. Öte yandan Meira bugünG.Saray’ın Duisburg’daki kampına katılacak ve düzenlenecek törende resmi imzayı atacak.

22.07.2008
Kaynak : Hürriyet

Konular birleştirildi.Daha dikkatli olalım.

Geri