Merak..

pasaklı

New member
Reaction score
0
slmlar herkese,uzun zaman oldu konu acmayali ve hh ye ugramayali,bu gece uykum kacti,
hh ye girdim ve boyle bir bölümün acildigini farkettim,bakalim beni hatirlayan,bilen birileri varmi diye merak ettim acikcasi.
(insanin basina ne gelirse ya meraktan ya meraktan gelir) espirisini yapan olmaz umarim.:001_unsure:

ismini duyuyorduk ama tanışmak kısmet oLmadı

İsmini anımsar gibiyim daha önceden tanışma fırsatımız olmamıştı simdi merak edip tanısalım : )

hahaha cooook uzun zamandır b ende yoktum baya bı uzun bugun seytan dürttü beni bi bak die.... hemsomda bakmıs sansına : )) sen hala yasıomusun be : )

ANGEL
mr.aLi
MaLum-kişi

tskler konuya cvp yazdiginiz icin :)

hahaha cooook uzun zamandır b ende yoktum baya bı uzun bugun seytan dürttü beni bi bak die.... hemsomda bakmıs sansına : )) sen hala yasıomusun be : )

EE hemseriyiz ya seytanlarimiz birlikte durtuyo demekki bizi..yasiyoruz cok sukur ya.sen napiyon okul bittimi?memleket nasil havalar iylestimi orda burnumda tutuyo valla oralar.

Benden eskisin ve kessinlikle tanımıyorum ama hoşgeldin tekrardan. İlk üye olduğunda hayırlı forumlar demişlerdir yineliyorum Hayırlı Forumlar.

ooo pasaklımız gelmiş. : ) seni yine burada görmek çok güzel. hoşgeldin. : )

deli dolu lafını esirgemeyen biri diye hatırlıyorum seni. msn de de uzun zaman oldu konuşmayalı. orada da kaçaksın. : ) bir ara gel de sohbet edelim. tabi ben işlerden fırsat bulabilirsem : )

kısacası sensin ((; hoş geldin . .

adın üstünde pasaklısın işte :) şaka bir yana espirili güler yüzlü biri olarak aklımızdasın ..

onu bunu boşver de sen beni tanıdın mı :p

hoşgeldin pasaklı ;)

efsaneler unutulmaz ponpi... :smile: arada sırada girmek yerine düzenli olarak girmen gerekiyor

oooo kimleri görüyorum pasakli kiz foruma ayak basmis ne güzel.
ne yazayim hakinda bilmiyorumki Hackell eski hackhell degil malesef yillar hersey gibi forumu ve krakterlerinide degistirdi degistiriyorda. aramizda sayabilecegim 3- 5 kisi kaldik gercek anlamda. bunun disinda diger eski arkadaslarimizin yorumuna katiliyorum vede seni aramizda yine daimilerden görmeyi umuyorum.schöne grüsse in die schweiz;)

vay beee duygulandım

umarım hala akşama kadar uyumuyorsundur :p

foruma uğramayalı baya oldu ilk üye olduğum zamanlar çok aktiftin ve sevmeyeninde yoktu.çok net bilmemekle beraber yurtdışında yaşadığını ve evli olduğunu hatırlıyorum.tek hatırladığım içten doğal biri oluşun Allah daim etsin

Geri