MErhaba Hackhell

farukavci

New member
Reaction score
0
Selam Aleykum Hackhell Yetkilileri Arkadasim Bir Mesaj Yazacak Bir Konu Yazacak Yok yeterli rutbeniz yok efendime söyleyim yüzbasi degilsiniz arkadas bu ne ya askeriyemi burasi :)) bir imaj vercen kendine baska bir imaj ciz ben hackhell'e 1.5 senedir uyeyim uye oldugum tarihe bir bakin bu zamanda rutbe felan sahibi olamicazmi? ben askerdeyken 4,5 ay sonra cavus olmustuk sizinkide askeri sitemse neyse yeni web siteniz hayirli olsun bu daha güzel olmus bizimde bir katkimiz olmasini isterdik ama rutbemiz yetmiyor neyse saglik olsun

ho$geLDİN....

hoşgeldin iyi forumlar hele biraz forumu takip et sen de bir rütbeye ulaşırsın :)

a. selam
dolan birazcık forumda ;)

a.s farukavcı. hh de kı rutbe sıstemı sıteye atılan msj larınla ılgılı. bıraz paylasımcı yada yapılan paylasımlara emege saygıyı gosterırsen rutben otomatıkmen yukselecektır. paylasımcı ve emege saygılı olman dılegı ıle ii forumlar dılıyorum.:goz: :hhman:

Aramıza Hoş Geldin

farukavci' Alıntı:
Selam Aleykum Hackhell Yetkilileri Arkadasim Bir Mesaj Yazacak Bir Konu Yazacak Yok yeterli rutbeniz yok efendime söyleyim yüzbasi degilsiniz arkadas bu ne ya askeriyemi burasi :)) bir imaj vercen kendine baska bir imaj ciz ben hackhell'e 1.5 senedir uyeyim uye oldugum tarihe bir bakin bu zamanda rutbe felan sahibi olamicazmi? ben askerdeyken 4,5 ay sonra cavus olmustuk sizinkide askeri sitemse neyse yeni web siteniz hayirli olsun bu daha güzel olmus bizimde bir katkimiz olmasini isterdik ama rutbemiz yetmiyor neyse saglik olsun

BENİM BİLDİĞİM BİR ŞEYLER YAZMAK YADA PAYLAŞMAK İÇİN İLLADA BİR RÜTBEYE İHTİYAÇ YOK SEN ŞİMDİ DE PAYLAŞIM YAPABİLİR BİR ŞEYLER YAZABİLİRSİN :)

ARAMIZA HOŞ GEDİN

İYİ VE GÜZEL FORUMLAR

HojgeLdin...

iyi forumlar kardes...

Arkadaslar Anlatmak istedigim bende arsivin arsivi var anliyormusun ben hackellden cok sey aldim cok program indirdim cok faydasi oldum bana emege o yuzden saygim sonsuz hackhell benim ailem 1 kardesimi nasil seviyorsam o derece seviyorum anlatmak istedigim benimde bir katki emegim olsun ben datateknik de teknik servisiyim EXPER yani fakat program eklemek istedigim zaman gerekli rutbeye sahip degilsiniz gibi yazilar yaziyor hackhele borclu kalmak istemiyorum

Geri