merhaba milletttttttttttt:))))

BlackWomaN

New member
Reaction score
0
merhaba arkadaşlar,
aranıza yeni katılmış olmamla birlikte bir kaçınızı çok mutlu edicek bir crack ile beraber geldim....ben o crack i ararken bu siteye rastladım baktım bi kaç kişi daha arıyormuş...herneyse şu sıralar büyük çoğunluğun aradığı o crack'i buldum dün ve ilk sizinle paylaşmak istedim...hoş belki bulan olmuştur benden önce .neyse meraklandırmayayım daha fazla; size REFLEXIVE 2007 oyunları desem anlarsınız artık:) niye 2007 dedim çünkü reflexive bu sene çıkan 2007 tarihli oyunlarının şifresini değiştirdi...eski oyunların crack i vardı ama yyenisini açmıodu hiçbiri...evet sözde dropzone die bi crack dolanıodu dilllerde onuda buldum ama açmadı sonra dün bu crack i buldum ve bingo yeni oyunların tümünü oynayabiliceksiniz ben şimdiden 8 tane indirdim ve kırdım...fakat upload kısmına koyamıom bi türlü bende burdan söyliyeyim dedim belki biriniz bana nasıl ekleyeceğimi yada niçin ekleyemediğimi açıklar diye umuyorum....:goz:

:)

seckin0415' Alıntı:
hoşgeldin
ii forumlar

öncelikle tşk ederim (butonada bastım merak etmeyin) fakat niye upload bölümünde konu açamıyorum biri söyleyebilirmi yeni üyeyim fln diyemi acaba?crack i yükleyeceğim ama olmuyor:(

hoş geldin .. upload kısmına upload edemiorsun zaten rapide atacan sonra orda konu acacan acaba soruyumu yanlıs anladıım yoksa yaa ukalalıkmı yapıorumm inşallah sorun budur ii forumlar

crazyowl' Alıntı:
hoş geldin .. upload kısmına upload edemiorsun zaten rapide atacan sonra orda konu acacan acaba soruyumu yanlıs anladıım yoksa yaa ukalalıkmı yapıorumm inşallah sorun budur ii forumlar

yok onu biliyorum demek istediğim niye konu açamıyorum:)) neyse boşverin olmasa buraya fln koyarım..

aramıza hoşgeldin.. kaliteli paylaşımlar dilerim. iyi eğlenceler..

hoşgeldin iyi forumlar...

aramıza hoşgeldinnn...
iii forumlar...

hoşqeldin aman buraya koyma sakın =) burası sadece yeni üyelerle tanışma bölümü biri yardım edicektir ...

aramıza hoşgeldin... iyi forumlar

kalıcı ve paylaşımcı olman dileğiyle aramıza hoşgeldin.

sorunlarınla ve sorularınla mod arkadaşlar yakın zamanda ilgileneceklerdir.

iyi forumlar.

Aramıza Hoşgeldin.. crack'i bi dosyanın içine at sonra saq tıkLa arşive ekLe de rapidshare.com'a qirip upload et dosyanı sonra nick şifre & maiL adresini yaz tekRar qiriş yap daha sonRa sana upLoad ettiqin dosyayı qösterecek ona tıkLa linki qetiR forumda konunu aç ;) Umarım Daimi Olursun.. İyi Forumlar (=

Geri