BlackWomaN
New member
merhaba arkadaşlar,
aranıza yeni katılmış olmamla birlikte bir kaçınızı çok mutlu edicek bir crack ile beraber geldim....ben o crack i ararken bu siteye rastladım baktım bi kaç kişi daha arıyormuş...herneyse şu sıralar büyük çoğunluğun aradığı o crack'i buldum dün ve ilk sizinle paylaşmak istedim...hoş belki bulan olmuştur benden önce .neyse meraklandırmayayım daha fazla; size REFLEXIVE 2007 oyunları desem anlarsınız artık
niye 2007 dedim çünkü reflexive bu sene çıkan 2007 tarihli oyunlarının şifresini değiştirdi...eski oyunların crack i vardı ama yyenisini açmıodu hiçbiri...evet sözde dropzone die bi crack dolanıodu dilllerde onuda buldum ama açmadı sonra dün bu crack i buldum ve bingo yeni oyunların tümünü oynayabiliceksiniz ben şimdiden 8 tane indirdim ve kırdım...fakat upload kısmına koyamıom bi türlü bende burdan söyliyeyim dedim belki biriniz bana nasıl ekleyeceğimi yada niçin ekleyemediğimi açıklar diye umuyorum....:goz:
aranıza yeni katılmış olmamla birlikte bir kaçınızı çok mutlu edicek bir crack ile beraber geldim....ben o crack i ararken bu siteye rastladım baktım bi kaç kişi daha arıyormuş...herneyse şu sıralar büyük çoğunluğun aradığı o crack'i buldum dün ve ilk sizinle paylaşmak istedim...hoş belki bulan olmuştur benden önce .neyse meraklandırmayayım daha fazla; size REFLEXIVE 2007 oyunları desem anlarsınız artık