Merhabaaa Herkeseee !! Yönetıcılerrr lütfen buraya bakın

Senfonit

New member
Reaction score
0
Ben Ata Kızı ..Lütfen Hangınız onlıen sa bana yardımcı olsun..Şifremı ve mailimi kaybettim...eski üyelıgıme kavusmam ıcın yardım edın bana lütfenn ne zmandır giremıyorum yahu foruma...:closedeyes::biggrin:

Yönetici varmı oda merak konusu.

Bi tane bile yönetıcı yok mu yahu ? Siteye giremıyorum kaç ay önce mail attım kımse dönmedı..şifremı unuttum giremıyorum.....neyse bari onlar gelene kadar bu üyelıkle takılayım napim.....geldıklerınde bunu silerler onun şifreyı de ayarlarlar heralde...
Neyse sen burdamıyssın Terenova..mesajıma cevap veren olmus nıhayet : )) selam : )

yönetici var var da bu işi yapabilecek tek admin yok :)

konu açmasamda 2 günde bir mutlaka girerim ... kırıldık eski şevkimizde kalmadı ... zaten sonuç ta ortada ...

yönetici var var da bu işi yapabilecek tek admin yok :)

konu açmasamda 2 günde bir mutlaka girerim ... kırıldık eski şevkimizde kalmadı ... zaten sonuç ta ortada ...

aaaa Kenttttt hoşgeldınnnnn :)) Nasıl yahuu bana yeni şifre verecek kim yok mu yani : ( Napıcam ben Ata Kızına kavusamıycam mı :(

Apartman görevlisinin bile bizim gibi yöneticilerden fazla panel kontrolü var (:)

hadi bakalım admin arkadaşlar neredeler (:)

Apartman görevlisinin bile bizim gibi yöneticilerden fazla panel kontrolü var (:)

hadi bakalım admin arkadaşlar neredeler (:)

Merhabaaa : ))))) ne güzel sizleri burada görmek : ) Ne olur elbirliğiyle bana yardım edin şifremi geri verin bana :durdurun:durdurun:durdurun:durdurun

valla reac la görüştüm oda yönetici panaline ulaşamıyormuş darkangelli görürsek o halledebilir anca onuda görmek imkansız sanırım :)

Bizede atakizi hosgeldin demek düser insallah olur diyebilecegim tek sey malesef.artik hicbirsey eskisi gibi degil kent ustaya katiliyorum :/

Bizede atakizi hosgeldin demek düser insallah olur diyebilecegim tek sey malesef.artik hicbirsey eskisi gibi degil kent ustaya katiliyorum :/

Hoşbuldum ne güzel ya herkes yavaş yavaş gelıyor sanki : )) Benım hala umudum var sizinde olsunnnn lüffennn : ))) Bu arada bu Dark nerde yahuuu kayıp ilanımı versek ? hayır kendı gelemıyorsa bari bizim yetkılerı yükseltsın de başımızın çaresine bakalım :001_rolleyes:

Bence yöneticilerde şifre ve mail adreslerini kaybetmişlerdir.. Onlarda giremiyodur hesaplarina :biggrin:

Offf ya valla artık kafayı yiycemmm....Ata kızını tekrar düzeltmeye çalışırken şifreyı iptal et yeni şifreyi maile yolla deyıp bie mailimi yazdım...maile gelen linki tıkladım ama üyelşık adı senfonit çıktı galiba Ata kızını başka maille almısım neyse Hachellin kafası karıştı sanırım uyelık adı Ata kızı oldugu halde senfonıt dıye bana amanannn anlatamıyom benımde kafam çorbaya döndüüü.......Ataaa kızını istiyorummm yaaaa.....şimdi de senfonit le gırıs yapamıyorumm...cunku eskı şifreyı iptal etti ama yenı şifre vermedi gerızekalı yavffff poffff yenı adres aldım...neyse artık uğrasmayım bari bir yönetıcı bizi bulana yada hatırlayana kadar : (

Neyse üstte tutalim konuyu bi yönetici yanlişlikla siteye girerde belki görür yazini :tongue_smilie:

Geri