Merhabaaa Herkeseee !! Yönetıcılerrr lütfen buraya bakın

Senin şifreni alip almadigini ögrenmek benim icin memleket meselesi gibi oldu kendimi suudi arabistan konsolosluk kapisina zincirlemeyi düşünüyorum

Senin şifreni alip almadigini ögrenmek benim icin memleket meselesi gibi oldu kendimi suudi arabistan konsolosluk kapisina zincirlemeyi düşünüyorum

Hala alamadım ama umudum var ve hep olacak inşallah : D :durdurun neyseki yanımda sizlerde varsınız kendımı daha bir güçlü hissedıyorum varlıgınızla : ))) alacagım o şifremı geri :durdurun

karalama defterini okumak istiyoruz,adminler göreve :)

Degazarrrr seni görmek ne guzelllll : ))))) :durdurun:durdurun

Böyle de güzel.. Bu nickle takıl =)

Benim dayıoğlunun bi tanıdığı var okuyup üflüyormuş istersen bi deneyelim belki bulur şifreyi

Oooo kimleri görüyorum =)

hadi ha gayret ha gayret ahada cikiyoruz hepmiz yavasca piyasaya:) Sonsuzluga gelsin er yada gec.......................

Valla artık siteye şifreni alıp almadığını merak ettiğim için giriyorum :biggrin:

hoş geldin ata kızı. inşallah şifrene kavuşursun yine pek ümidim olmasa da :)

Ömer Çelakıl'ı aradın mı? Adam şifrelerden anlıyor :)

seni görmeyi özlemişim abi. ah eski günler ah.

hadi ha gayret ha gayret ahada cikiyoruz hepmiz yavasca piyasaya:) Sonsuzluga gelsin er yada gec.......................

ara ara geliyorum ali şahin ama sitenin durumu ortada. eskiden 7/24 neredeyse buradaydım bu halini görmek gerçekten üzücü.

knock knock knock kimse yok mu (:)

dilekçe yazalım gönderelim, bir ihtimal şifreyi alabiliriz Ata Kızı : )

10 sene oldu hala kopamıyorum hackhell den :D

Özel mesaj yolu ile bilgileri gönderdiğiniz takdirde yardımcı olacağım.

oyyyyyy herkese yenıden merhaba ne guzel sizleri burada tekrar görmek yahuuu çok sevındımmmm :))))))

Valla artık siteye şifreni alıp almadığını merak ettiğim için giriyorum :biggrin:

haahha çok güldüm ya :D :biggrin::biggrin::biggrin: ne guzel nerdeyse şifremı kaybettıgıme sevıncem herkes bir bir geliyor : )))))

Gece yarısı,can sıkıntısı neler yapıyor eski dostlar? Aplalar arada uğrayın yahu

Geri