Mesaj Arttirma Bölümü !!

__ daki __' Alıntı:
tamam bunlar hoş görülmeyebilir ama forum oyunları daha da berbat.
daki kardeşimin dediği gibi forum oyunlarınıda bir kontrolden geçirmelisiniz.Son günlerde gözüme çerptı aynı konu üzerinde neredeyse dakikada 5 mesaj yazan var ve çok çirkin duruyor.............

lionking24' Alıntı:
daki kardeşimin dediği gibi forum oyunlarınıda bir kontrolden geçirmelisiniz.Son günlerde gözüme çerptı aynı konu üzerinde neredeyse dakikada 5 mesaj yazan var ve çok çirkin duruyor.............

Bu konu defalarca tartışıldı ve çözüm bulunamadı bi ara mesaj sayısı kısıtlanmasına gidildi diye biliyorum.

__ daki __' Alıntı:
tamam bunlar hoş görülmeyebilir ama forum oyunları daha da berbat.

Arkadasım forum oyunlar berbat derken ben senın bir günde 10 msj attıgını biliyorum.Hee sende atmıyormusun dersen ben 26 msj attıgımı biliyorum ama kurallı bilmezken yapıyordum.Forum oyunlarına bi kısatlama gelicekse moderatörün gününün 10 saatini vermek zorunda ki millete kuralları aşılayabilsin.Bununda kolay olmadıgını biliyoruz.

dipfrizi nolacak 3 tane tam ekran screene alıntı yapıpta..

terteren demen yeterli. mesajını edıtledım

Böyle Birşeyi Bende Oyunda DAğıtımda Yapmıştım Ama Mecburdum Cunku Cogu Yardım iStiyordu..Oyun Genel Bölüm Varken Oyun Dağıtımda Yardım iStiyorlardı :D :D :D :D

:)

Bende Yeni Üyelere AÇıomda Fazla Abartmıom başqa Bölümlere :)

:goz:
J@CK@L' Alıntı:
dipfrizi nolacak 3 tane tam ekran screene alıntı yapıpta..

terteren demen yeterli. mesajını edıtledım

ok yaf J@Ck zaten bi mesajımda mouse unun damgası olmasa şaşçmÇ:D:D

Ya Bence Qonu Dahaa Uzamasın We Arqadaşlarımızın Daha Fazla Kalbini Qırmayalım Yetqili Arqadaşlar Ya Qonuyu Qilitlesin Yada Bu Tartışmaya Kalp Qırmaya Bir Çözüm Bulsunlar...

ben bu seyi kesinlikle yapmam merak etmeyin ben de yeni bir üyeyim ama buraya nasıl dosya eklenecek onu bilmiyum elimde çok güzel malzemeler var arkadaslar

Konu sahibi olarak konunun kilitlenmesini ve bi ders olarakta konunun sabitlenmesini istiyorum..

forum oyunlarına ne dersiniz:p orada daha fazla post kasılıyor herkez oraya:p

Geri