Mesaj Satırı Problemi ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

react

Admin
Süper Moderatör
Reaction score
0
Mesaj Satırları maximum 10000 olarak ayarlanmış. Bu bir çok paylaşımda yeterli olmuyor ve 2 3 4 mesaj yazmak zorunda kalıyoruz. Bunun en azından 30000 veya 50000 e çıkartılması yararlı olur diye düşünüyorum..

bence paylaşım esnasında 3 veya 4 post olması o kadarda önemli değil benim fikrim bu :)

Ya sence öyle tabi seninkiler taşmıyor tabi :) Seven kardeş bütünlük açısından iyi olur diye düşündüm

ahuha ne taşmıyacak sorunlum :) dökümanlara baksana bir benim hiç biri tek postta değil ama ne yaparsın :D

bence resim eklerken problem çıkıyor,
toplamda 4 resim ekleyebiliyoruz (smile ler dahil)

Ya benim anlatmak istediğim gereksiz demek değil haklısınız yetmiyor ama sorun 4 mesaj yazıp flood olmasıysa paylaşımda flood diye bir olay olmaz... en çok ben bundan rahatsızlık duyuyorum çünkü dökümanı hazırlamadan araya mesajlar giriyor

e o halde buna tam destek çıkman gerekir seven, söylediğin durum da söz konusu

ahuha ben destek çıkmıyorum demedimki sorunlu
haklıyız kazanacağız
:)

evet aslında cıkabilir. + smile larda 4 cok az bu da bi sorun aynı baslık altında acıga avusur umarım.. 4 hakkımı hemen kullanıyım :D :p :D :p

bencede paylaşım açısından sıkıntı oluyor flood yapmamak adına yada yazı eklerken başkalarının mesajlarının karışmaması adına hoş bişi olur....

bı yerde evet haklısınız
cunku uzunca bır dokumanı 3-4 parcada vermek zorunda kalmak cok sıkıcı

adult sıfre de cok sorun yapıyodu sırf bu yuzden ellemıyorum

Yav evet aslinda Bu similey ve resim koyma ona bir çozum uretilemezmii Max 4 Eyer bu sorunu çoze bilirsek No Porblem

Valla Bencede Cikartilmali Hatirliyorum Bir Dokuman Vermistim 10.019 Harf Tutmustu :d 2. Sayfaya Gecmistim

ewt ya benim bakarsanız 16 postluk anlatımım war donanım da

Hayal Istersen Birini Editlede Bosuna Banlanma Galiba Gordukleri Zaman Banlarlar Gibi Bir An Once Editle Mesajini

bu çok iyi olur aslında verikmi bir kerede veririrz

hayal@ arkadasım hem msj sayısını uzatalım diyosun hemde yaptıgın harekete bak yani resmen flood yapmıssın msj editlersen iyi olur hayal@arkadasım bu arada bende msj sayısının uzamasını istiyorum

Bence Değişmesi Iyi Olmaz. Uzun Dökümanlar Okunmuyor Aten 2-3 Postada Verilmesi Biraz Daha Iyi Olur Bende Bu Sorunu Yaşiyorum Ama 1 Post Daha Yazmak O Kadar Zor Değil. Bende Resimleri Ekleyemiyorum 1 Mesaja 1 Post Daha Atiyyorum Resim Kisitlamasida Var. çok önemli Değil Bence...

arkadaşlar bence 10000 tamam artırılsın 20000 olsun ama çok uzun dökümanlar bence eklenti dos veya txt olarak verilirse sorun ortadan kalkacaktır...

msj sayısındaki img sınırı ise 4 den en fazla 6 ya da 8 e çıkarılabilir fazla resim topiklerin geç açılmasına neden olacaktır ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri