Mesaj Sayınızı yukseltmenin yollari

pasaklı evlen önce cocuklarınıda evlendir ondan sonra güzelim evde kaldın sen yaw

hheeheh harbıden guzel ve gercek seyler ya saol sen ...

sen bizi güldürdün Allah da seni güldürsün :D

valla ben her gelen üyeye aynı hoşgeldin mesajını yazıyorum (nadiren bişiler ekliyorum). ama vallahi de billahi de msj sayısı artsın diye yapmıyorum. ben yeni geldiğimde bana sadece 9 kişi yazmıştı diğer gelenlere daha fazla yazılmıştı zoruma gitti. o gün bugündür bende takıntı oldu :D

DuReX' Alıntı:
İşte kımılerı yılDızı atsın dıye elıne saqlık gıbı mesajlar atıyor oysa bunlarn yerıne tesekkur butonunu kullansa daha gusel olur

ewet katiliyorum boylece forum kirliligide yasanmamis olur

senin ki en güzel taktik ama ha....

Emigine sağlık, resimler gözükmemiş ama :D :D :D (konu güselmiş ama)

gerçekten de ben ne yıldız için ne de birşeyler için cevap yazıyorum. niye yazdığımı bilmeden yazı yazmak da güzel oluyor sen kimsin yaw.

eline sağlık + teşekkür butonuna basılmasını tercih ederim

pasakli verilmisti bu konu bakmiyormusun hic ehu ehu ehu :)

herkes iyiymiş yıldız yükseltmeymiş bişeyler söylüyo...
arkadaşlar özellikle pasaklı aklınıza hiç gelmiyomu ki bu sitede saatler geçiren kişi (örnek ben) zaten o saatler içerisinde yalnız olduğu için pcnin başında takılıp yorum yapıp mesaj atıyo...
sevgilisi yanındayken, ailesiyle birlikteyken, arkadaşları yanındayken bu kadar saat pcye takılacak birini tanımıyorum...
yeni gelene hoş geldin demek, paylaşımlarını sevdiğin birine (örnek pasaklı) özel bi teşekkür etmek onun yalnızlığını sırtından atıyo....
benim mesajlarıma bakın hoş geldin beş gittin de var, çok teşekkür ederim süper olmuş eline sağlık canım arkadaşım da var....
mesele sadece yıldız almak ne bileyim rütbe yükseltmek mi, benim için hiçbiri...

Geri