Mesaj Sayınızı yukseltmenin yollari

eee artık pasaklı tecrube edindiği için bilgilerini bizimle paylaşıyo :p

arkadaşlar bence açılan konuyu ara sıra eleştirmek lazım birde boş mesaj yazmayalım
onun yerine eğer o konu hakkında birbilgimiz varsa onu yazalım yoksa mantıksal bişiler yazalım gerçi bende boş mesaj yazanlardanım ama ben ilk olarak mesela bir program verildiğinde ilk önce programa bakarım ondan sonra yorum yazarım eğer gerçekten işime yaradıysa teşekkrü ederim yaramadıysada belirtmeye çalışırım bence herkes bu yazdığım gibi yaparsa çok güzel olur benim yapamadığım tek şey program vb gibi şeyleri forma taşımak bunu beceremiyorum neden? çünkü uplade edemiyorum elimde bulunan dosyaları eğer direk gönderilecekse bunu nsıl yaparım yardımcı olacak arkadaşlaqrı bekliyorum teşekkürler

evet ya uyuz oluyorum özellıkle 2 ısım var sadece yenı gelenlere hoşgeldın yazan :)
gelelı 1 hafta olanalrın mesajalrına bıle yazıo adamlar. biride cıkıp demıokı " körmüsün gelelı cok oldu dıye" :)
dayanamıyorum verırım ısımlerı he
bu 1 tehdittir :p

Pasaklı senin ciddi ciidi bunları taktik olarak verdiğini düşünüyorlar sanırım..! hehhehehhehhehe
Senin aslında mesaj sayılarını yükseltmek için bu tip şeyleri yapanları kınadığını kimse anlamamış herhalde..! Yada benmi yanlış anladım..!
Valla ben bi tek yeni gelenlere hoşgeldin beş gittin dedim oda hiç yıldızım yoktu napiyim? Yıldızsız yapamam ben..! huhauhauahuh

FLeTCh®' Alıntı:
çok iyi hatırlıyorum adamın biris paylaşım yapmıştı (bölümü sölemesem :D) adama 33 tane alttaki üyeye 5 tane teşekkür gelmişti alttaki üye ne mi yapmıştı :S

teşekkür ederim eline sağlık yazmış :( boş mesajdan bu kadar teşekkür alınır yuh dedim :S

sanırım adult bölümüydü :D tşkler havada uçuşuyo orda nede olsa..millet önüne gelene tşk ediyo yaw :D

pasakli Sen Bu Konuyu AÇip Yİne Mesaj Sayini YÜkselttİn Geyİk AyaĞina Sen Varya Şeytana Pabucunu Ters Gİydİrİrsİn:D

PASAKLIDAN ALINTI
3 bucuk aydir surekli bir sitedeysen bu 2709 msj az bile sende surekli bu foruma takil inan senin msj sayin benimkini bile gecer
bu arada msj larima bi bak derim : )

HANGİ MESAJINA BAKALIM ZAMAN MI YETER :D

:) teşekkür olayını da yıldıza bağlasalar yöntemi benden(hoyt ben yapmam öle şeler :D) nasıl olsa üyelik bedava mail almak bedava açar 21132131 tane üyelik alır söz konusu arkadaş :) paso üstirikten konu açar Diğer üyeliklerle teker teker teşekkür butonuna tıklar sona gelip buralarda"ben neler biliomuşum dimi baq bnm teş. sayım seninkisinden fazla"gibisinden takılır millttte ((HEr türlü düzenbazlık,bugabuse,dupe yöntemi itina ile verilir ama uygulanmaz :D ))

bunları harfiyen deneyipte birisi umarım benim dikkatimi çeker :)

e ozaman eline sağlık :)

Rap_Style' Alıntı:
pasakLı kız Keşke ''aLıntıdır Yazsaydın'' :):)
alinti yazsaydin demissinde zaten alinti diye dün yazmistim gormedin sanirim gormedigine gore yaziyida okumadin demek oluyo bu : )

vay vay bak taktige ama bu hile ya :(

eline sağlık pasaklı ağam sen bizm herşeyimizssin alicenap efendim eheuhe ehe ahanda bi mesacım daa oldu işalla banlanmam

Geri