Mesajla taciz Hakkında

MeLaNKoLiX

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar bugünlerde bi kız arkadaşıma sapık dadandı.Arıyoruz meşgul çalıyor sürekli.Operatörde de ismi kayıtlı değil şerefsizin oğlunun.Savcılığa versek birşey çıkar mı? Duyduğumuza göre 2-3 yıl süren mahkemelerin sonucunda hiçbir ceza almadan kurtuluyorlarmış.Ne yapabiliriz ya da bu kişiyi nasıl bulabiliriz bi bilginiz veya fikriniz varsa paylaştığınız için şimdiden teşekkür ederim.

Bununla ilgili 2 dava gördüm 2 sindede telefonda dadanan tanıdık çıkmıştı ve ikisinidede şikayetleri geri aldılar.

Ama sen dene savcılık bulur.sonrası mesajların içeriğine bağlı.tahminimce ceza alır oda para cezasına çevrilir ama içiniz rahat eder.

Mahkeme kararıyla hangi operatörse yer tespiti yaparlar.. Enselerler bu devirde bunumu bulamıyacaklar.. Tanıdık olsun olmasın davanızdan vazgecmeyin. Elinizde sapıkca seyler iceren ispatlar oldukca vardır illa ki cezası..

kesin acık hattır bişey yapamazsın. üzgünüm

tehdit ve taciz ileri boyuttaysa yani çok rahatsızlık veriyorsa kesin bulurlar. ikincisi bizim önemsemediğimiz sms ler varya işte onları gsm operatörü 5 yıl boyunca saklar kayıttadır yani ben göndermedim deme şansı yok. bir gsm işiyle uğraşan olarak böle şahıslar kesin 2. bir hat kullanıyordur. ve tlf. yani hattını diğer bir telefona takmış olsun vede mesela o telefona herhangi biri kendi ismine kayıtlı bir hat takılmış olsun diyelim aileden birinin teline hattını taksın cuk diye bulurlar. kaçarı yok. ceza almasıda daha önceki msj larda söylendiği gibi sizin dirayetinize ve mahkemeyi iknanıza bağlı. savcılık işin ciddiyetine ikana olursa onun hakkını avcuna sayar merak etme.

bununl ilgili yaptrım veren herhangi bir durum söz konusu olmuyor çünkü mahkemeye ben bunu atmadım başkası atmıştır dediğinde dava düşüyor çünk mesajı kendiside atmış olabilir onun adına başkası atmış olabilir bu neden sms lerde pek dava önemsenmiyor

Kardeş bence hiç uğraşma hattını değiştir yeni bir hat alsın mahkeme ile uğraşmaya değmez bence.

Geri