mesenger 2009 u yükledim ama kaldıramıyor yardım edin lütfen pls....

ℓσя∂

Altın Üye
Reaction score
0
neolur yardım plsssss.... msn 2009 kalkmıyor......

kimse yardım etmeyecek mi .!!!!!!!!!!!

nasil kaldiramiyorsun. denetim masasi>programlar>windows live essentials... bendeki xp almanca sende "essentials" yerine baska biseyde yazabilir onu uninstall et kalkiyor.

Denetim masası > Proğram Ekle Kaldır > Windows Live Temel Parçalar
buradan kaldırcaksın arkadaşım başlat menusunde Uninstall seçeneği çıkmıyor sanırım ondan kafan karıştı.

arkadaşlar bende biliyorum onu bende ordan kalmıyor dedim zaten denetim masasındanda kalkmıyor başlat programlardanda ...... foramat atmak istemiyorum yhaaaaaav :(

kalkmayan programları kaldırmak için yardımcı programlar var your uninstal gibi böyle bişey kullanmanı tavsiye ederim

başlat ---> çalıştır ---> regedit yaz ordan silmeyi dene..

regedit icin ilk basta kaldirmasi gerek.messenger kalkmiyor diye format atilmaz.güvenli kipte gir kaldir sil olmadi arkadasin dedigi gibi youruninstaller perfecktuninstaller gibi programlar ile dene.

Tabi kalkmiyor derken ne hatasi veriyor kullanimdami diyor ne diyor onuda bilmek lazim.egerki kullanimda ise ctrl+alt+del ile görevi sonlandirip dene.

kalkmıyor buu hata kodu falanda yok ne yapmam gerek yardım edın lutfennn tam acıklayıcı olursa sevınırımm:)

evet doru ama ben format attım :D hata falan vermiyor :D

evet arkadaslar bir konuda sizi bilgilendirmek istiyorum bende msn 2009 u kullaniyordum pc kastigi icin silip 8.5 u yüklemek istedim ,ama n yaptiysam bir türlü silemedim, yukarda dediklerinizin hepsini ve daha fazlasini uyguladim ,böyle basit secenekleri pc kullanan herkes biliyor zaten ama bunun baska bir yolu var ama ne?

unistaliert programlariylada sildi 8,5 yüklemek istedigimde sistemde yeni versionun kurulu oldugu uyarisi geliyor ve kurulmuyor bu önemli bir konu bu isten profösyonel sekilde anlayan arkadaslar varsa aciklarlarsa cok makbule gecer.. tesekkürler

msicuu2 diye bir program var bunu indir kur sonra çalıştır. bu program açılınca dikkat ederek windows live msn ile ilgili programları seç ve delete de. ben böyle kaldırıp msn 8.5 i kurdum.

sen en iyisi kaçınılmaz sona git :)

Geri