Meslek aşkı mı yoksa takım aşkı mı

klavuz13

Banned
Reaction score
0
Bizi yaratan ne derse o, 'O' ne derse o. Gerisi la
Hürriyet Gazetesi yazarı Şükrü Kızılot, bugünkü köşesinde çarpıcı bir yazı kaleme aldı.

82b.jpg

Kızılot yazısında 3 büyüklerden bir futbol takımının 10 binin üzerinde kombine biletin gelirini satış değil ‘bağış’ olarak gösterdiğini yazdı. Bu haber futbol camiasına bomba gibi düştü. Acaba o üç büyüklerden biri olan takım hangisiydi?

Kızılot’un merakla beklenen bu takımın hangisi olduğu sorusunun yanıtını Star TV ana haber bülteninde canlı yayında açıkladı. O takım ne Beşiktaş, ne Fenerbahçe’ydi. O takım bu yılın şampiyonu GALATASARAY’dı.

İşta Şükrü Kızılot'un o olay yaratan o yazısı

Meslek aşkı mı yoksa takım aşkı mı

MALİYE Bakanlığı’nda üst düzey görevde bulunan bir maliyeci, yaklaşık 10 gündür bu soruyu kendine soruyor.

Bir tarafta mesleği, diğer tarafta da tuttuğu daha ötesi çok sevdiği futbol kulübü.

Kafası karışmış durumda...

OLAY NE?

Herhalde merak ettiniz.

Kısaca özetleyelim.

Birini gönderip, tuttuğu takımın, 2008-2009 sezonu maçları için "kombine bilet" aldırıyor.

Ödediği paranın "Fatura ve dernek alındı belgesi" geldiğinde, Maliyeci dikkatle bakıyor:

1. (...) Futbol İşl. A.Ş’nin düzenlediği fatura:

Bilet bedeli: 127.12 YTL

KDV (% 18): 22.88 YTL

Toplam: 150.00 YTL

2. Dernek gelirleri alındı belgesi:

Bağış: 1.350.00 YTL

Tabii olayı hemen fark ediyor. Ödediği kombine bilet bedelinin sembolik bir kısmına fatura kesilip, KDV hesaplanmış. Büyük kısmı da sanki "bağış yapılmış" gibi gösterilmiş.

Düşünüyor, bu şekilde satılan bilet sayısı, on binin üzerinde...

BİR TAŞLA İKİ KUŞ

Maliyeci, kafasından yuvarlak bir hesap yapıyor.

1. Bilet ücreti olan 1500 YTL’nin KDV’si yerine 150 YTL’nin KDV’si hesaplanmış. Milyonlarca YTL’lik KDV kaçağı var. Kaldı ki, bu konuda 55 No.lu KDV Tebliği’nde de gerekli açıklama var.

2. Şirkete gelir yazılması gereken bilet bedeli, bağış olarak gösterildiği için, bağışın "Kurumlar Vergisi" ödenmeyecek. Burada da milyonlarca YTL’lik kaçak var.

Bunları dinlerken, dayanamayıp soruyorum;

- Peki ne olacak şimdi?

- Hem tuttuğum takım hem de halka açık bir şirket. Uyaracağım... Beş yıllık zamanaşımı var. Mutlaka ortaya çıkar. İncelemeye alınırlarsa, milyonlarca YTL’lik vergi ve ceza gelir. Olay çok ciddi...

Futbol kulüpleri aman dikkat... Kombine bilet alan binlerce kişiden, hepsinin de aynı tutarda bağış yapması inandırıcı değil. Dimyat’a pirince giderken evdeki bulgurdan olursunuz.

http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/9016795.asp?yazarid=82&gid=61&sz=22095

Liη & Liη;2946138' Alıntı:
Güzel Copy / Paste Yapmışsın :sigara:
Kaynak: Angut.com

angut.com değil neyazikki bilemedim... yazının altında direk linkide var ama yine söylüyeyim...

bu güzel copy pastenin adres Hürriyet Gazetesi....

işinize gelmeyince kaynakları eleştiriyorsunuz...

Yazıyı eleştirde göreyim...

Adamın demek istediğini de söylüyeyim, senin tuttuğun takım vergi kaçırarak Devleti Dolandırıyor...
Adam bunu ıspatlıyor...
Varmı aksini idda edecek bir sözün...
Yokki kaynağa laf ediyorsun :) :) :)

Liη & Liη;2946138' Alıntı:
Güzel Copy / Paste Yapmışsın :sigara:
Kaynak: Angut.com

Fenerbahçe taraftarının resmi internet sitesi hakkında böyle konuşamassın.ayrıca kaynak hürriyet.sizin Angut.com dediğiniz bir siteye de ''misafir'' olarak girmeniz gerçekten çok enteresan.bazı üyeler ordan çıkmayıp buraya haber taşıyorlar :)

gelelim yazımıza,bu yazıyı yazan herhangi bir gazetenin içi boş bir yazarı değil.yani gidip hürriyete Şükrü Kızılot ile görüşmek istiyorum dediğinde sana ''böyle birisi burda çalışmıyor'' cevabı gelmez.kendisi ayrıca Gazi'de profesör :goz:

Kaynak ile ilgili bu kadar bilgiden sonra yazının yorumunu da sana bırakalım Lin&Lin

angut.com değil neyazikki bilemedim... yazının altında direk linkide var ama yine söylüyeyim...
bu güzel copy pastenin adres Hürriyet Gazetesi....
işinize gelmeyince kaynakları eleştiriyorsunuz...
Yazıyı eleştirde göreyim...
Adamın demek istediğini de söylüyeyim, senin tuttuğun takım vergi kaçırarak Devleti Dolandırıyor...
Adam bunu ıspatlıyor...
Varmı aksini idda edecek bir sözün...
Yokki kaynağa laf ediyorsun :) :) :)

ѕσηυη¢υ;2947031' Alıntı:
Fenerbahçe taraftarının resmi internet sitesi hakkında böyle konuşamassın.ayrıca kaynak hürriyet.sizin Angut.com dediğiniz bir siteye de ''misafir'' olarak girmeniz gerçekten çok enteresan.bazı üyeler ordan çıkmayıp buraya haber taşıyorlar :)

gelelim yazımıza,bu yazıyı yazan herhangi bir gazetenin içi boş bir yazarı değil.yani gidip hürriyete Şükrü Kızılot ile görüşmek istiyorum dediğinde sana ''böyle birisi burda çalışmıyor'' cevabı gelmez.kendisi ayrıca Gazi'de profesör :goz:

Kaynak ile ilgili bu kadar bilgiden sonra yazının yorumunu da sana bırakalım Lin&Lin

' Vergi Kaçırıyolar ' Diye Çığlığı Basanlar, Gelin de Asıl Vergiyi Kim Kaçırmış Zamanında bi' bakın ;

Sene 18 Eylül 2004.. Fenerbahçe - Malatyaspor Maçı., Bilete Bakınca Kaçak bi şeyler Gözümüze Çarpıyor..

Bilet Fiyatı: 0 TL
Hizmet Bedeli: 0 TL
Toplam: 0 TL !!!!

8m83aat4flkyo3ndu6km.jpg

Evet Değerli [ ! ] Fener Taraftarları Hadi Görelim Artık ' Sütten Çıkmış Ak Kaşık ' Takımınızı Savunmayı Hadi Ama!!
[ Bu Arada Bilette Satılamaz İbaresi var, Ama Bu Resim Sadece bir Örnek Eskiden Maça Gidenler İyi bilir böyle biletleri :goz: ]

kendi takım arkadaşı anlatıyor...

haberi doğruluyor...

daha ne diyim sana Lin&Lin.... :) :) :)

ρ.н.é.η.σ.м.é.η.é;2948060' Alıntı:
zürriyet işte sürekli cıkarır haberleri
ama doğrudur haber
kapalı kombinesi aldm öteki sezon icin
150 ytl kombine ücreti
1.250 ytl bağış olarak geciyordu

Liη & Liη;2950067' Alıntı:
' Vergi Kaçırıyolar ' Diye Çığlığı Basanlar, Gelin de Asıl Vergiyi Kim Kaçırmış Zamanında bi' bakın ;

Sene 18 Eylül 2004.. Fenerbahçe - Malatyaspor Maçı., Bilete Bakınca Kaçak bi şeyler Gözümüze Çarpıyor..

8m83aat4flkyo3ndu6km.jpg

Evet Değerli [ ! ] Fener Taraftarları Hadi Görelim Artık ' Sütten Çıkmış Ak Kaşık ' Takımınızı Savunmayı Hadi Ama!!
[ Bu Arada Bilette Satılamaz İbaresi var, Ama Bu Resim Sadece bir Örnek Eskiden Maça Gidenler İyi bilir böyle biletleri :goz: ]

gelelim resimdeki farklılıklar

Fenerbahçe Konyaspor maçının 2004 yılındaki bileti...
486541.jpg

Buda senin gösterdiğin bilet...
8m83aat4flkyo3ndu6km.jpg

iki farklı maçın bileti ama aynı sezona ait... Peki arada fark görebiliyormusun..

Göremiyorsana Söylüyeyim.. Senin göstermiş olduğunu biletin üzerinde koskoca SATILAMAZ... yazısı var.. Ama benim gösterdiğim bilette yok..

buda başka bir maçın bileti...
486539.jpg

şimdi sorarım sana Lin&Lin... senin gösterdiğin bilette niye büyük harferler SATILAMAZ ifade yer alırken benim gösterdiğim aynı sözona ait biletlerde SATILAMAZ yazısı yok...

cevabı basit ama sen versen daha iyi olur..

Cim-Bom’a suçüstü!

Lin&Lin elinde bir belge varsa ispatla,yap şikayetini,aç davanı.bu tip resimlerden milyon tane koyulur buraya

Galatasaray resmen “suçüstü” oldu geçenlerde... 1.500 liralık kombine bileti 127 lira gösteriyorlarmış... 23 lira KDV ödüyorlarmış... 1350 lirayı ise “bağış” adı altında vergisiz falan cukka.
Sayın Şükrü Kızılot yazmasa, “Galatasaray düşmanı köşe yazarı uydurması” deyip geçelim.
Lakin, Hürriyet yazarı Kızılot eski maliyeci.
“Türk Vergi Hukukunda Sahte ve Kapsamı İtibariyle Yanıltıcı Belge Düzenlenmesi ve Kullanılması” konularında tez sahibi. Galatasaray’ın tevessül ettiği “uyanıklığı” cımbızlamanın piri.
Siz bir yanıt, düzeltme veya özür duydunuz mu Galatasaray’dan?
Tamam... Hürriyet’teki köşesinde kibarlık edip Galatasaray’ın adını vermemişti Kızılot. “Bir büyük kulübümüz” demişti.
Yoksa, “kalabalığın” arasına saklanmayı mı düşündü Galatasaray. Düşündüyse şaşmam. Çünkü bu memlekette vergi olsun, arsa olsun, prim olsun, çeşitli alet edevatla Devlet’in derisini yüzmeye çalışmayan “büyük” kulüp mü var?..
Yapamıyorsa, ona “büyük” denmez valla. Bilirsiniz; bu memlekette “büyük” sıfatının “ünlü” harfleri, “kanunların üzerinde olmak” anlamında.
“Büyük” mü kanunların üzerine çıkabiliyor, kanunların üzerine çıkanlar mı “büyüyor”; orası ayrı mesele.
Çok “büyük” var; çok... Benzer suçların birden çok kişi ve kurum tarafından işlenmesi avantaj haline geliyor.
“Kimvurduya” gitmek gibi; “Kimgötürdüye” karışabiliyorlar.
Hem; “Gündemdeki konuda suçu olmayanlar, başka yaptıklarına saysın”!
Güzel Türkiye’m sen ne büyük kaynaksın...
Fakat sayın Kızılot’u Star TV ana habere bağladılar hafta sonu. Canlı yayında iki ters bir düz soru; “Kim bu vergi özürlü kulübümüz”:
“Galatasaray”!
O andan itibaren ne olur medeni bir ülkede?
Başkan’dan başlayan bir istifa zinciri... Hadi Başkan’ın haberi yok diyelim, hadi birileri suçu üstlenecek diyelim... Mali işlerden sorumlu yönetici de mi yok? Kim tutuyor Galatasaray’ın muhasebesini?
Geçtik bunları...
Bir açıklama bile göremedik. En azından ben göremedim. Yapılmışsa özür dilerim.
Zaten beni bırakın, Şükrü Kızılot’a cevap verin:
Bugün(dün) Galatasaray yöneticilerine “hapis cezası” olasılığını kaleme almış sayın Kızılot. Açıkça...
Nasıl cesaret edebiliyorsunuz buna?
Bir değil iki değil; onbinden fazla kombine... Bir değil iki değil, onbinden fazla belge.
Siyasetçisi, bürokratı, medyası “futbolu sevip, onu şımarttıkça”, taraftarlarıyla birlikte hukuk dışı dev bir kesim oluşmuş demokrasimizde:
“Üç büyükler”...
Galiba hak etmedikleri taraftar kitlelerinin bir kısmı da bu “kurallar üstü” güçlerine tapınmak ve az da olsa ucundan kıyısından tırıklamak için.
Futbolda her şey hak/ hukuk/ adalet içinde yürüse, kulüplerin her türlü kuralsızlığı şeref tribünü tarafından en üst düzeyde onaylanmasa, kulüplerin gücü sadece spor sahalarındaki performanslarıyla belirlense, kim tapar onlara?
Galatasaray da biliyor bunu.
Yapmışsa, “büyük” olduğu için. Yapmışsa, daha da “büyümek” için...
İtirazı olan Marko Paşa’ya.

Ercan Güven

cevabı basit ama sen versen daha iyi olur..

ѕσηυη¢υ;2955912' Alıntı:
Lin&Lin elinde bir belge varsa ispatla,yap şikayetini,aç davanı.bu tip resimlerden milyon tane koyulur buraya

İsterseniz bi kaç Kombine Gönderiim Size, Kapalı'dan ,)
' En Vergi Kaçağı Olan Cinsinden '
İster misiniz ?

:hhmanD :hhmanD

'
8m83aat4flkyo3ndu6km.jpg
[/U][/I]

yok kardeşim o iş öyLe değiL,ben bütün sene bu biLetLerLe maça giriyorum.. SponsorLara ayrıLan biLetLer bunLar..

Bunlarla insanları mesgul ediyorlar çünkü galatasaray 4 sene üst üste tekrar şampiyon olur diye korkuyorlar ama korkunun ecele faydası yok alışırlar zamanla

Fenerbahçe sanki sütten çıkma ak kaşık...
Türkiye için olan konuların hiç birinde anlaşamayan iktidar ve ana muhalefet partisi, halk için olan alanı fenere yamamak için nasıl da özveriyle işbirliği yapıyorlar. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kadıköy Belediyesi'ne bir araziyi halka açık spor kompleksi ve park yapması için veriyor ama Kadıköy Belediyesi, burayı Fenerbahçe SK'ye çok küçük bir maliyetle satmaya kalkışıyor, neyse ki birkaç duyarlı vatandaş mimarlar odasına başvuruyor ve dava açılıyor. Dava sonucunda FB SK kaybediyor. Ama göz yaşartacak dayanışma burada başlıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, aynı arazinin büyük bir kısmını bu sefer Kadıköy Belediyesi'ne hibe ediyor. Kadıköy Belediyesi burayı FB SK'ye çok küçük bir fiyata satıyor. Devlete düşen pay ise oldukça komik. Not:Aynı olaylar Kenan Evren Anadolu Lisesi içinde yaşanıyor ama orası daha kaybedilmedi.

(Noktaya virgüle dikkat ettim alıntı değildir baya uğraştım)

8m83aat4flkyo3ndu6km.jpg

:durduru:vur koskoca satılamaz yazısını goremeyecek kadar körmusun be hemserım komıksınız yaw:durdurun:durdurun

Bu ülkede herkes vergi kaçırıyor,Bizim takım kaçırmıyor,demeyin Nihat özdemir ve Aziz yıldırım Botaşı ve Devleti her yıl kandırıyorlar,Bana maval okumayın burda en küçük esnaftan en büyüğüne herkes vergi kaçırıyor.

Bir peşkeşin anatomisi
Ya da bir Cumhuriyet’in ölümü

Bilmeyen vardır. O yüzden özetleyelim.

1. Adım: TOKİ Ataşehir’de bir araziyi finans merkezi yapmak üzere harekete geçip o arazinin 58 dönümünü Kadıköy Belediyesi’ne veriyor.

2. Adım: Kadıköy Belediyesi spor tesisi yapmak üzere araziyi “ihale”ye çıkarıyor.

3. Adım: fenerbahce Spor Kulübü tek başına girdiği “ihaleye”yi kazanıyor.

4. Adım: “İhale” edilen arazide 0.5 olan inşaat katsayısı 4’e çıkarılarak 29 bin metrekarelik inşaat yapma izni bir anda 240 bin metrekareye yükseliyor.

5. Adım: fenerbahce Spor Kulübü, spor tesisi yapılması için çıkılan “ihale” projesine bir de alışveriş merkezini ekleyerek yeni bir gelir kalemine kavuşuyor.

Kendini Cumhuriyet ilan fenerbahce Spor Kulübü’nün nereden geldiğini ve nereye koştuğunu bilenler için ne şaşırtıcı olabilir ki?
Mesela kamuya açık olarak gerçekleştirilmesi gereken “ihale”nin, fenerbahce Spor Kulübü dışında herkesten saklanması mıdır şaşırtıcı olan?

Ya da “ihale” ilanının sadece Bursa’da yayınlanan yerel bir gazete yayınlanması mı?

İhale edilen arazinin inşaat katsayısının değiştirilmesi mi yoksa?

Yoksa, sadece spor tesisi yapmak amacıyla gerçekleştirilen projeye bir anda fenerbahce Spor Kulübü tarafından işletilecek alışveriş merkezinin eklenmesi mi?

Sahi şaşırtıcı olan ne burada?

fenerbahce Spor Kulübü’ne 30 yıl boyunca rant kapısı hibe eden belediyenin sosyal demokrat olması mı şaşırtıcı?

Bu peşkeşe gözünü kapayan medyanın tutumuna şaşıran var mı ülkede?

100 yıldan bu yana fener yanmaz arka bahçesinde iktidarların cirit attığı bir kulübün kendini cumhuriyet ilan etmesi mi şaşırtıcı?

Bu ucube cumhuriyetin “başarı gelsin de nasıl ve nereden gelirse gelsin” anlayışının, Türkiye Cumhuriyet’inin değerlerine ve kurallarına galebe çalması mı?

Yoksa, tüm kurum ve kurullarıyla koskoca bir Cumhuriyet’in bu yağmaya “sessiz” kalarak ölüme bırakılması mı şaşırtıcı?

Büyük bir Galatasaraylı’nın, Tevfik Fikret’in, dönemin iktidarı bu ışıksız cumhuriyetin arka bahçesinin kapısını çalarken, 1912’de yazdığı bir şiirin hâlâ geçerli olmasına kim şaşırıyor artık?

Verir zavallı memleket, verir ne varsa, malını
Vücudunu, hayatını, ümidini, hayalini
...

Yiyin efendiler yiyin, bu han-ı iştiha sizin,
Doyunca, tıksırınca, çatlayıncaya kadar yiyin!

Bu harmanın gelir sonu, kapıştırın giderayak!
Yarın bakarsınız söner bugün çıtırdayan ocak!
Bugünkü mideler kavi, bugünkü çorbalar sıcak,
Atıştırın, tıkıştırın, kapış kapış, çanak çanak...

Biz Galatasaraylılar. Tevfik Fikret’in evlatları. Bu peşkeş bozulana kadar ve daima. Cumhuriyet’i Cumhuriyet yapan değerleri, hukuku ve kuralları savunacağız.. Bütün Türkiye bilsin bunu.

Melih Sabanoglu

Bu ülkede herkes vergi kaçırıyor,Bizim takım kaçırmıyor,demeyin Nihat özdemir ve Aziz yıldırım Botaşı ve Devleti her yıl kandırıyorlar,Bana maval okumayın burda en küçük esnaftan en büyüğüne herkes vergi kaçırıyor.

Bir peşkeşin anatomisi
Ya da bir Cumhuriyet’in ölümü

Bilmeyen vardır. O yüzden özetleyelim.

1. Adım: TOKİ Ataşehir’de bir araziyi finans merkezi yapmak üzere harekete geçip o arazinin 58 dönümünü Kadıköy Belediyesi’ne veriyor.

2. Adım: Kadıköy Belediyesi spor tesisi yapmak üzere araziyi “ihale”ye çıkarıyor.

S3. Adım: fenerbahce Spor Kulübü tek başına girdiği “ihaleye”yi kazanıyor.

4. Adım: “İhale” edilen arazide 0.5 olan inşaat katsayısı 4’e çıkarılarak 29 bin metrekarelik inşaat yapma izni bir anda 240 bin metrekareye yükseliyor.

5. Adım: fenerbahce Spor Kulübü, spor tesisi yapılması için çıkılan “ihale” projesine bir de alışveriş merkezini ekleyerek yeni bir gelir kalemine kavuşuyor.

Kendini Cumhuriyet ilan fenerbahce Spor Kulübü’nün nereden geldiğini ve nereye koştuğunu bilenler için ne şaşırtıcı olabilir ki?
Mesela kamuya açık olarak gerçekleştirilmesi gereken “ihale”nin, fenerbahce Spor Kulübü dışında herkesten saklanması mıdır şaşırtıcı olan?

Ya da “ihale” ilanının sadece Bursa’da yayınlanan yerel bir gazete yayınlanması mı?

İhale edilen arazinin inşaat katsayısının değiştirilmesi mi yoksa?

Yoksa, sadece spor tesisi yapmak amacıyla gerçekleştirilen projeye bir anda fenerbahce Spor Kulübü tarafından işletilecek alışveriş merkezinin eklenmesi mi?

Sahi şaşırtıcı olan ne burada?

fenerbahce Spor Kulübü’ne 30 yıl boyunca rant kapısı hibe eden belediyenin sosyal demokrat olması mı şaşırtıcı?

Bu peşkeşe gözünü kapayan medyanın tutumuna şaşıran var mı ülkede?

100 yıldan bu yana fener yanmaz arka bahçesinde iktidarların cirit attığı bir kulübün kendini cumhuriyet ilan etmesi mi şaşırtıcı?

Bu ucube cumhuriyetin “başarı gelsin de nasıl ve nereden gelirse gelsin” anlayışının, Türkiye Cumhuriyet’inin değerlerine ve kurallarına galebe çalması mı?

Yoksa, tüm kurum ve kurullarıyla koskoca bir Cumhuriyet’in bu yağmaya “sessiz” kalarak ölüme bırakılması mı şaşırtıcı?

Büyük bir Galatasaraylı’nın, Tevfik Fikret’in, dönemin iktidarı bu ışıksız cumhuriyetin arka bahçesinin kapısını çalarken, 1912’de yazdığı bir şiirin hâlâ geçerli olmasına kim şaşırıyor artık?

Verir zavallı memleket, verir ne varsa, malını
Vücudunu, hayatını, ümidini, hayalini
...

Bu harmanın gelir sonu, kapıştırın giderayak!
Yarın bakarsınız söner bugün çıtırdayan ocak!
Bugünkü mideler kavi, bugünkü çorbalar sıcak,
Atıştırın, tıkıştırın, kapış kapış, çanak çanak...

Biz Galatasaraylılar. Tevfik Fikret’in evlatları. Bu peşkeş bozulana kadar ve daima. Cumhuriyet’i Cumhuriyet yapan değerleri, hukuku ve kuralları savunacağız.. Bütün Türkiye bilsin bunu.

Melih Sabanoglu

SEYRANTEPEYE BEDAVAYA KONACAK KADAR TORPİL BULUP STADLARINIDA YAPTIRAN BIR KLUP TARAFTARINDAN DUYMAK BUNLARI BIRAZ TUHAF OLDU YAW

SEYRANTEPEYE BEDAVAYA KONACAK KADAR TORPİL BULUP STADLARINIDA YAPTIRAN BIR KLUP TARAFTARINDAN DUYMAK BUNLARI BIRAZ TUHAF OLDU YAW
BİZDE BEDAVA YOK ALİSAMİYENLE SEYRANTEPE TAKAS EDİLDİ....ALTTAKİ YAZIDA BAŞBAKAN SÖYLEMİŞ BEN DEĞİL HADİ BAŞKA KAPIYA BİLİP BİLMEDEN KONUŞMA ASLANIM
erdoğan’ın toplantıda şu ifadeleri kullandığı bildirildi: “ali sami yen stadı’nın yerinden vazgeçerseniz, size Seyrantepe’de 100 dönüm araziyi mülk tapusuyla birlikte tahsis edebiliriz.”

Şişli etfal taşınacak
“ancak bu araziyi de sadece sportif amaçlı kullanmanız şartıyla verebiliriz. 60 dönümlük alana stat yapabilir, diğer kısımları ise sportif amaçlı tesislerin inşası için kullanabilirsiniz.” başbakan erdoğan’ın seyrantepe arazisi üzerine Galatasaray’ın hastane yapması fikrine ise karşı çıkarak, Şişli etfal’in buraya taşınması yönündeki çalışmaları hatırlattığı ve arazide inşa edilmesi planlanan yeni hastanenin de sağlık bakanlığı tarafından yapılacağını söylediği bildirildi. tarafların önümüzdeki günlerde bir kez daha biraraya geleceği ifade edildi.[/
B]

:durduru:vur koskoca satılamaz yazısını goremeyecek kadar körmusun be hemserım komıksınız yaw:durdurun:durdurun

PEKİ SEN BU YAZIYI GÖREMEYECEK KADAR KÖR MÜSÜN :hhcool

HADİ NEYSE İŞİNİZE NASIL GELİYOSA ÖYLE YAPIN BU DA SON POSTUM..

Konu SAhibi Rebaka İsterse Konu Kapatılsın.Herkes Başlığın Gerçekliğini gördü.Şimdi Üste Çıkmak İçin Asılsız İddaalar Ortaya Çıkmaya Başladı..

Geri