Messenger Log Kayıtlarını Okuma Programı .

Hell

Başarıda bir sanattır.
Reaction score
0
MSN Plus ile Şifrelenmiş MSN Loglarını verdiğim dosya ile şifre girmeden okuyabileceksiniz :cool:

Programı Kurduktan Sonraki çıkan Register bölümüne e-mail adresinizi yazıp Ok diyorsunuz... Sonrada okumaya başlıyorsunuz :D [Program tamamen ücretsizdir]

Resim:

Buda Ekran Görüntüsü:
mymascreen.jpg

Programı İndirme Linki: Programı Yüklemek İçin BURAYA TIKLAYINIZ !!!

valla ilaç gibi geldi sağolasın...

eywallah saolasin..ellerine emegine saglik bu arada resimdeki konusmada oldukca sicak bi ortam ehhehe

eywallah sağolasın süpersin abide peki bunun karşı sawunması korunması warmı peki:? yani bizide bu şekilde izleyenlerden nasıl korunabiliriz??

bu arada bende niye msn list gözükmedi??? sadece kendi adım gözüküyo??

eline sağlık. bu program sadece kendi makinemdeki msn görüşmelerinimi gorebilcem? uzaktaki makineyi takip ediyor mu?

aleeko' Alıntı:
eline sağlık. bu program sadece kendi makinemdeki msn görüşmelerinimi gorebilcem? uzaktaki makineyi takip ediyor mu?

kendi bilgisayarınızdaki log kayıtlarını okumak için =)

selam hell.

karşımdakininin msn şifresini biliyorum .msn görüşmelerini izlemenin bi yolu var mı?

yav ben kuramadım bi hata oluştu install olurken?????

aleeko' Alıntı:
selam hell.

karşımdakininin msn şifresini biliyorum .msn görüşmelerini izlemenin bi yolu var mı?

saol dostum indiriyorum, benimde arkadaşınkiyle aynı sorunum var.. yardımcı olursan sevinirim.

çok çok teşekkürler saolasın walla ilaç gibi geldi.......

bjkrize86' Alıntı:
yav ben kuramadım bi hata oluştu install olurken?????

sizce hatayı bize vermezseniz nasıl biLebiliriz ??

valla bende işe yaramadı msn listesi gözükmüyor bende..yinede saol listemin gözükmesi için ne yapmalıyım..

sagol da ama msn bastigimda hic birsey yani liste gelmiyor neden acaba lutfun cevap yaz ben char!!!!!!!!

slm dost.ben indirdim kurdum email adresimi girdim bişi çıkmadı nettcessss

messenger log programını kullandım ve 1 ay sonra benden register numarası girmediğim için programı satın almadığım için şifre istedi. bunu kırmanın bir yolu varmı. ayrcaı yukardaki programda diğer arkadaşlarında söylediği gibi program yüklendikten sonra msn adresini kaydetmediği için konuşmayıda kaydetmiyor. msn adres eklenecek bir kısımda yok.

msn log okuma programını kurdum ama yazılar şifreli çıkıyor ne yapabilirim

Geri