Messenger Plus! Live İle IP Bulma !! IP bulma işini çok kasıcı bulanlara;)

bende msn 8.5 yüklü ondan mı bulamadım start yazıyısını videosu fln yok mu beyler acaba yüklendi gözüküyor ama gerisi olmadı

ya ben kurdum pc ye ama hala nasıl ıp gorecegımı anlayamadım resımde gosterdıgınz gıbı kurdum ama tıtrasım olanyerde bişiler secilecek yazılıyor..onu daha ayrıntılı anlatırsanız sevinirim:saskin

eline sağlık walla cok gusel bısı yapmısın mutlaka denıcem

bende bulamadım arkadaşlar program resimdeki gibi açılıyor ama arkadaşla denedim burdaki iplerden hiçbiri onunki değil nasıl yapacağız daha ayrıntılı anlatsanız acemilere?

bende bulamadım arkadaşlar program resimdeki gibi açılıyor ama arkadaşla denedim burdaki iplerden hiçbiri onunki değil nasıl yapacağız daha ayrıntılı anlatsanız acemilere?

garanti sonuç almak için karşı tarafa herhangi bir dosya gönderin..

resim müzik program, farketmez... o zaman IP çıkacaktır..

Yanlıs İP verdi?

yanlış IP vermemiştir.. sen oradaki IP'ler içinden yanlış olanı seçmişsindir..

yukarıda yazdım, eğer alamıyorsanız IP'yi garanti sonuç için karşı tarafa herhangi bir dosya gönderirken deneyin..

yanlış IP vermemiştir.. sen oradaki IP'ler içinden yanlış olanı seçmişsindir..

yukarıda yazdım, eğer alamıyorsanız IP'yi garanti sonuç için karşı tarafa herhangi bir dosya gönderirken deneyin..

evet aynen öyle yapınca oluyor. değilse start refresh deyince boş boş bekliyor. ama bir dosya gönderimi başlatınca tak diye kendi veriyor ip adresini. emeğinize sağlık...

ben bu scripts i arıyorum bi türlü indiremedim kendi sitesinde silinmiş galiba bunu indirebilicem başka bir adres yokmu yardımcı olursanız sevinirim....

oluo kesinlikle arada sorun olsada çalışıo saol arkadaşım

€meĞiNe SaĞLıK...

PayLaşım İçin TeşekkürLer

script o siteden silinmiş dai:melek

elinde varsa up eder misin:melek

cok sagol ıp bulunuyo ama kimin ıp sini buldugunu nerden anlicaz..Konusma penceresinden actıgımız kişiyi bulmuyo 2 farklı kişide de aynı ıp buldu bende

eline sağlık arkadaşım gerçekden böyle şeyler lazım bizlerede:)

bu programla gizli webcam izleye bilirmiyiz eger izleyemezsek gizli webcam açan program var mı elinizde ?????

Geri