Messenger'a neler oluyor?

mchasso

New member
Reaction score
0
Messenger'ınız dünden beri garip hatalarla sizi çileden mi çıkartıyor? İşte bilmeniz gerekenler...

Dün, özellikle akşam saatlerinde başlayan ve belirli zaman aralıklarında yaşanan bir takım sorunlardan dolayı, Windows Live Messenger hizmeti çeşitli hata raporlarıyla kullanıcılarıyla karşı karşıya bıraktı. Bazı kullanıcılar mesajlarını karşı tarafa iletmekte zorlanırken, bazı kullanıcılar ise garip hatalarla kaşı karşıya kaldı. Bu durumun güncellemelerle ilgili olduğu düşünülse de, aslında durum farklı.

Özellikle 14 Eylül tarihi itibariyle akşam saatlerinde hizmette büyük sorunlar yaşandı. İlgili bu hatanın güncellemeye tabi olacak sürümler veya güncellenmiş sürümler ile ilgisi bulunmuyor. Windows Live Messenger Team yetkilisinden alınan bilgiye göre; kullanıcıların işletim sistemlerinde veya bu hatalardan dolayı internet ayarlarında oynama yapmamalı, Messenger programını kaldırıp kurmak gibi bir gereksinim duymamalı ve bu geçici rahatsızlığın ortadan kalkması için biraz sabırlı olunmalı.

Sorunun yoğunluklu olarak Balkan ve Orta Doğu ülkelerinde ciddi oranda görüldüğü rapor ediliyor.

Kaynak:Hürriyet

o değilde benim internet sürekli gidip geliyor kafayı yedi .. son 1 saat içinde bu böyle ...

msn de güncelleme yaptıkdan sonra bende bi sorun kalmadı

msn 8 kullanıyordum yeni sürümü yükleyin deyip duruyor adresimi açamıyorum güncelledim şimdi 9 oldu ama buna bi türlü alışamadım varmı bunun bi yolu ben 8 i istiorum :(

o değilde benim internet sürekli gidip geliyor kafayı yedi .. son 1 saat içinde bu böyle ...

msn de güncelleme yaptıkdan sonra bende bi sorun kalmadı

ttnet se yapar son bir aydır bendede aynı sorun var :(

msn 8 kullanıyordum yeni sürümü yükleyin deyip duruyor adresimi açamıyorum güncelledim şimdi 9 oldu ama buna bi türlü alışamadım varmı bunun bi yolu ben 8 i istiorum :(
Ben de inat ettim yüklemiyorum.
8.5 nerden yüklenir bu arada :) bende 8.1 var

BURAYA BAKIN ARKADAŞLAR..

http://www.hackhell.net/msn-teknik-destek-bilgiler/616280-windows-live-messenger-9-yuklemenize-gerek-yok.html

Microsoft, Windows Live Messenger'ın zorunlu olarak güncelleneceğini açıkladı. Bu güncellemenin sebebi, kod kütüphanesindeki bir güvenlik açığının kapatılmak istenmesi.

Active Template Library, yani ATL'deki bu açık bir programlama hatasından kaynaklanıyor. Kodda yer alan fazladan "&" karakteri bu hatanın temel sebebi ve ATL kullanan bütün yazılımlar bu açıktan etkileniyor. Bu hatalı kodun yer aldığı ATL kütüphanesi ActiveX kontrollerini de içeren Componenet Object Model kodlarında kullanıldı.

Microsoft Haziran ayında bu ATL hatasını Internet Explorer ve Visual Studio'da düzelten yamalar yayınladı. Bunların artından 5 yazılım paketi daha güncellendi.

Windows Live Messenger 8.1 ve 8.5'teki güvenlik açığını gidermek isteyen Microsoft, isteğe bağlı bir güncelleme sundu bile. Ancak bu ayın sonundan itibaren bu güncelleme zorunlu hale getirilecek ve güncelleme yapmayan kullanıcılar MSN kullanamayacak.

Live Messenger'ın 14 sürümünü kullananlar bile Ekim ayından sonra 14.0.8089'a güncellemek zorundalar.

Alıntıdır..

Valla ben son sürümü kullanıyorum oturum açıyorum açar açmaz 1dk sonra kapanıyor delirmek üzereyim ne yapıcağımı bilmiyorum format bile attım sorun aynı 3 tane antivürüzle tarattım çıkan spamları vürüzleri sildim gene aynı bilen varsa pm lütfen

Geri