FoReWeR
New member
Bir ara werilen bu servisin çoğu ki$i son buLduğunu sanıyor.Ama deği$ik bir $ekilde bunu aLabiLeceğimizi buLdum..çok da basit..
anLatmaya ba$Lıyorum hemen : )
1- Buraya girip forumu doldurup üye oluyoruz..E-mail adresi böLümünüzü kafanızdan atabilirsinz örneğin : [email protected] gibi..[msn,hotmail adresi olmaz!]Formu doldurduktan sonra 2. a$amada mail adresini tekrardan yazıp onaylayın..
Üye olduktan sonra hesabınız yaratıldı gibi bir mesaj alıcaksnz..
2- $imdi @messengeruser.com adresini almaya geLdi sıra..
Buraya girerek aldığımız mail adresi ile giri$ yapıyoruz..Kar$ımıza mail adresimizi deği$tirmek için bir form geliyor..Burada yeni mail adresinizin uzantısnı seçin bölümünde "New @messengeruser.com" u seçiyoruz..We Yeni adresimizi beLirLiyorz.E-Mail adress yazan yere istediğiniz adresi yazıyoruz. [email protected] istiyorsak ali56 yazıyoruz..
Ve tamam diyoruz.. Kar$ımıza
"You've changed your sign-in e-mail address"
diye bir msj geLiyor..
@messengeruser.com Adresinizi güLe güLe kuLLanın..
SaygıLarımLa,Forewer..
anLatmaya ba$Lıyorum hemen : )
1- Buraya girip forumu doldurup üye oluyoruz..E-mail adresi böLümünüzü kafanızdan atabilirsinz örneğin : [email protected] gibi..[msn,hotmail adresi olmaz!]Formu doldurduktan sonra 2. a$amada mail adresini tekrardan yazıp onaylayın..
Üye olduktan sonra hesabınız yaratıldı gibi bir mesaj alıcaksnz..
2- $imdi @messengeruser.com adresini almaya geLdi sıra..
Buraya girerek aldığımız mail adresi ile giri$ yapıyoruz..Kar$ımıza mail adresimizi deği$tirmek için bir form geliyor..Burada yeni mail adresinizin uzantısnı seçin bölümünde "New @messengeruser.com" u seçiyoruz..We Yeni adresimizi beLirLiyorz.E-Mail adress yazan yere istediğiniz adresi yazıyoruz. [email protected] istiyorsak ali56 yazıyoruz..
Ve tamam diyoruz.. Kar$ımıza
"You've changed your sign-in e-mail address"
diye bir msj geLiyor..
@messengeruser.com Adresinizi güLe güLe kuLLanın..
SaygıLarımLa,Forewer..