Metin Uca, Cumhurbaşkanı adayı !

ALIEN_07

Türk Genci
HH Üyesi
Reaction score
0
32685.jpg

Gazeteci ve televizyon programcısı Metin Uca, Cumhurbaşkanlığı'na aday olduğunu açıkladı.22 Mart 2007 14:38

Gazeteci ve televizyon programcısı Metin Uca, 110 milletvekili konusunda umutlu olduğunu belirterek, "Cumhurbaşkanlığına adayım" dedi.

Uca, İstanbul’da düzenlediği basın toplantısında, Cumhurbaşkanının "ortak akıl ve uzlaşmayla" seçilmesi gerektiğini belirterek, Cumhurbaşkanlığına aday olduğunu söyledi.

Metin Uca, "Bu, bir cüret, bir kalkışma ya da eğlenceli bir girişim değil, sadece demokratik hakkı kullanma girişimi hiç değildir. Bu, çözümsüzlüğe ve Türkiye’nin hızla gitmekte olduğu tıkanmaya karşı duyarlı bir girişimle yeni arayışlara kapı açma çabasıdır. Bu nedenle ben ciddi ve umutluyum" dedi.

Adaylığı için "ciddi bir maddi güç" de ayırdığını anlatan Uca, masraflar için Ankara’daki evini satışa çıkardığını kaydetti.

Uca, "Meclis’te liberal milletvekillerinden olumlu tepkiler aldığını" dile getirerek, "110 milletvekili konusunda umutluyum. İktidar partisi dahil, görüştüğüm kişiler var" diye konuştu.

Cumhurbaşkanlığı makamının "kara mizah konusu yapılamayacak kadar önemli olduğunu" anlatan Metin Uca, "Başarısız olsam dahi, sonucu her neyse göze alıyorum. Önümde siyasi bir engel yok" dedi.

Komedi yaparak mı yönetecek Türkiye'yi ? Sabah programı yapmaya, passaparola sunmaya benzemez cumhurbaşkanlığı.

Birde mankenden şarkıcı olur mu diye muhalefet yaparlar ? Sunucudan cumhurbaşkanı adayı olursa, mankenlerden herşey olur..

arkadaşlar sunucu olarak değerlendirmeyin adamın akademik kariyeri var kitapları var
Hulki Cevizoğluda sunucu ama ben isterimki o olsun
tayyip erdoğanla yarışa girseler ikiside ona katlar herkesin diploması belli

kendisi şarLatan faLan deiL gayet biLgiLi biridir
hatta biLdikLerinden doLayı tehdit aLmıştır,vuruLmuştur!
ancak yine de Cumhurbaşkanı oLacakh bi yapıda biri oLduğunu düşünmüyorum..

Ancak adı geçen-geçmeyen adayLardan daha ii..

Bu Konuyu Tartıştığınıza Bile İnanamıyorum Yok Artık Yaw :durdurun

Cumhurbaşkanlığı Bambaşka Bişeydir Anladınız Siz Onu...

Akademik Kariyerin Olması Yetmez Başka Bazı Özellikler Lazım Daha Da Konuşmayayım Mesaj Alındı Ne Olsa...

dostum biz o olsun demedik sadece tayyip erdoğandan daha iyi bir aday
ikisinin arasında seçim yapmak gerekirse metin uca :)

olurmu olur...

TÜRKİYE burası..:durdurun

Haaa Bana Tayyip Mi Metin Uca Mı Dersen Bende Sana Metin Uca Derim O Ayrı Mesele...

Adam bilgili olabilir, kitapları olabilir ki bu kitaplar görecelidir. Genelde çıkardığı kitaplar mizah kitabıdır. Bunları da köşe yazılarını toplayarak veya televizyon programlarında yaşadıklarını anlatarak yayınlanmış kitaplarıdır. Hulki Cevizoğlu'nun kitapları araştırma kitaplarıdır. Hulki Cevizoğlunu'n Cumhurbaşkanlığını bende isterim.

Metin Uca Kurtlar Vadisi Irak filmine gitmeden eleştiren bir adam. Hadi cumhurbaşkanı oldu diyelim. Önune kanun gelecek, önüne gelen kanun tekliflerini okumadan geri çevirir. Sebep bile göstermez. ( Bu arada sorun Kurtlar vadisine muhalefet olması değil, bir filme gitmeden muhalefet olabilmesidir )

Cumhurbaşkanlığı olgunluğuna sahip değil

tayyip ve türevlerinden çok çok daha yakışacakdır ve yeterli olgunluğa fazlasıyla sahiptir.!!!

Şarlatan olarak görmeyin , bence son derece bilgili ve nerde ne yapması gerektiğini iyi bilen birisi..

ama cumhurbaşkanı olabilrmi orası ayrı bi konu..

Geri