Metin Uca, Cumhurbaşkanı adayı !

yakında belli olacak
sabret seyret
bekle gör
vs.vs.
Analar ne erkekler doğurmuş

Şu memleketin bu kadar sorunu varken insanları nasılda oyalıyorlar,hayret doğrusu.
Cumhurbaşkanı kim olursa olsun,Türkiyenin içinde bulunduğu sorunların çözümüne ne kadar katkısı olabilir.Uluslararası hiç bir anlaşma yapacak durumu yok.Yetkileri sınırlı bir Cumhurbaşkanı ne yapabilirki.Tüm yetki TBMM,dedir.Seçime bile gidip oy vermeyen insanlar
hesap sormaya kalkıyor.Siyayet böyle bir şey ancak kaos getiriyor.Bazen düşünüyorum,bu
siyasiler olmasa Türkiye daha iyi yönetilir herhalde.

irfanfatih' Alıntı:
Türkiye bu şarlatana kalmadı, kimse canını sıkmasın.

walla tamamıyla katılıyorum arkadasa
cok bılgılıyse daha farklı gosterebılır bılge lıgını

İbrahim Tatlıses Milletvekili olacak,,Metin Uca cumhurbaşkanı olacak,, o zaman Şebnem Şefher da Başbakan olsun..!!

Yaw Millet Bırakın Bu İşleri İş Eğitime Bilgiye Baksaydı Tüm Partiler Cumhurbaşkanı Adayını Üniversite(Profesör,Dekan Veya Öğretim Görevlisinden) Seçerdi Yapmayın Gözünüzü Seveyim Yaw...

arkadaslar ben kımseden taraf deılım ama bı vatan haını olan ucanında cumhurbaskanı olmasını ıstemem ısteyenlerde bı arastırsın adam ırk ayrımı yapan bırı kendısı sureklı turklerı kotuluyor bu ınsanın yerı burası deıl

Çok Kültürlü ve Bilgili Birisi, Hiç de Boş Biri Değil, Ayrıca Biraz Köşke Canlılık Gelir...

Keşke rahmetli Barış Manço yaşıyor olsaydı.
En büyük hayali bir gün halkın içinden sevilen biri olarak cumhurbaşkanı olabilmekti.
bence de Metin Uca öyle sanıldığı gibi medya maymunu ya da boş bir adam değil.
O mecliste aday olan veya olacak pek çok adamdan daha dolu , bilgili ve kültürlü bir adam bence.

Ne zamanki gerçekten halkın içinden birileri o mevkilere gelir o zaman Türkiye olarak önümüz açılır.
Bu memleket insanlara ve çıkar çevrelerine diyet borcu olan ve kendi çıkarlarını halkın çıkarlarından üstün tutan insanlar tarafından idare edildiği için bu haldeyiz.
Bunu hala anlayamayan zihniyet ona buna şarlatan demekten öteye gidemez.
Halkın çıkarlarını halkın içinden çıkan insanlar koruyabilir.
Bu Metin Uca da olabilir bir başkası da. Mesele isim değil ya da kişiler değildir.
Önemli olan tarafsız kalıp , cumhuriyet ilkelerinin zedelenmesine mani olabilecek bir zihniyetin orada yer alabilmesidir.

Memleketin altına dinamit yerleştirecek zihniyetlerin o makama oturmaması gerekir.
Çiviler zaten yeterince yerinden oynadı.
İnsanlar düşünce özgürlüğü adı altında milletin ve memleketin bölünmez bütünlüğüne anayasal suç olmasına rağmen hakaret edebiliyorlar.
Buna meydan veren zihniyetin memleketin en tepesinde oturmasına gönlüm razı olmuyor.
Bu da benim fikrim.

valla ondaki kariyer çogu şimdiki çogu bos kafalı milletvekillerde yok anketdeki adaylardan daha ii bence hem cumurbaşkanı dediginiz komik olmazmı illa ''ananıda al git lan burdan ''
''sayın öcalan '' yada sehitlere ''kelle ''mi demesi lazım

Kimse Kusura bakmasın ama TÜRKİYE'de Metin Uca'dan daha kaliteli kişiler var.. Cumhurbaşkanımız olacak kişi... Her tabandan onay almış birisi olması lazım !

bence paylaşımları güzel online süreside iyi +1907 hakkında hayırlısı sayın metin uca :durdurun

bende aday olabiliyomuyum ?

merak ettimde umutLu oLduğu mevzuatı..
Kendisi biLgi dağarcığının haricinde
BiLgiye dayaLı yarışmaLar yönetmenin haricinde
her hangi bir kurum yada kuruLuşta yöneticiLik yapmışmıdır?
Siyaset poLitika´ dan anLar mı?
veya kendinde hangi vasıfLarı sağLam görmüştür de
adayLığını koymuştur
eğer ben koLtukta pişerim mantığıyLa oturmuşsa
Çok güLünç duruma düşer
üstüne bir o kadar da küfür yer..

arkadaşlar kusura bakmyın ama metin uca'nın adaylığına çok sevindim. Onu anlamak için onun konuşmalarını yarım saat dinlemek yeterlidir...bravo bence sonuna kadar destekliyorum...

lazaslan' Alıntı:
Keşke rahmetli Barış Manço yaşıyor olsaydı.
En büyük hayali bir gün halkın içinden sevilen biri olarak cumhurbaşkanı olabilmekti.
bence de Metin Uca öyle sanıldığı gibi medya maymunu ya da boş bir adam değil.
O mecliste aday olan veya olacak pek çok adamdan daha dolu , bilgili ve kültürlü bir adam bence.

Ne zamanki gerçekten halkın içinden birileri o mevkilere gelir o zaman Türkiye olarak önümüz açılır.
Bu memleket insanlara ve çıkar çevrelerine diyet borcu olan ve kendi çıkarlarını halkın çıkarlarından üstün tutan insanlar tarafından idare edildiği için bu haldeyiz.
Bunu hala anlayamayan zihniyet ona buna şarlatan demekten öteye gidemez.
Halkın çıkarlarını halkın içinden çıkan insanlar koruyabilir.
Bu Metin Uca da olabilir bir başkası da. Mesele isim değil ya da kişiler değildir.
Önemli olan tarafsız kalıp , cumhuriyet ilkelerinin zedelenmesine mani olabilecek bir zihniyetin orada yer alabilmesidir.

Memleketin altına dinamit yerleştirecek zihniyetlerin o makama oturmaması gerekir.
Çiviler zaten yeterince yerinden oynadı.
İnsanlar düşünce özgürlüğü adı altında milletin ve memleketin bölünmez bütünlüğüne anayasal suç olmasına rağmen hakaret edebiliyorlar.
Buna meydan veren zihniyetin memleketin en tepesinde oturmasına gönlüm razı olmuyor.
Bu da benim fikrim.

çok ii açıklamışsın aynen katılıorum...

bence Metin Uca başbakan da olabilir....bazı şeyleri anlamayan zihniyete ,gerekli açıklamayı üstün zekasıyla çok ii yapar...:melek

Geri